canim belki okumu$sundur. sabah test yaptim, ikinci cizgi silik cikti... pek hamile olabileceyimi düsünmüyordum... ama burda kizlar kesin hamilesin diyorr, yarin sabah doktora gitcem....
canim belki okumu$sundur. sabah test yaptim, ikinci cizgi silik cikti... pek hamile olabileceyimi düsünmüyordum... ama burda kizlar kesin hamilesin diyorr, yarin sabah doktora gitcem....
yarin sabah gitcem bakalim doktora.... cok heycanliyim yaa.... dua ederken tek kendime degil, allahim isteyen herkeze ver diye dua etmistim... insallah tüm isteyenlerin tez vakitte olur...
yarin sabah gitcem bakalim doktora.... cok heycanliyim yaa.... dua ederken tek kendime degil, allahim isteyen herkeze ver diye dua etmistim... insallah tüm isteyenlerin tez vakitte olur...
ben buralardayımda sizin burda olduğunuzdan haberim yoktu.bizde cumartesi doktora gittik,tüp bebeğe karar verildi.gelecek ay yaptırıyoruz.şuan ilaçlar verildi onları kullanıyorum.doğru karar verdiğime inanıyorum ama yinede kafam biraz karışık.hayırlısı olsun.
eminegelin,inşallah hamilesindir canım.kendinide strese sokma.moralini yüksek tut.
1'de beni düşün normal yolla ve hiç 1 ilaç tedavisiyle,aşılamayla hamile kalamayacağım söylendi.beklemen boşuna dendi.bu sözleri duyduğumda dünya başıma yıkıldı sandım.ama Allah'a çok şükür ki 1'de tüp bebek olmasaydı ne olaaktı.inşallah sonucunu alırız.