Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyyyy kizlar dayanamicam söylicem....
benim agrilar bu ay hafif gecince dünde agrim olmayinca biraz ümitlendim ve gece heycandan uyuyamadim. sonra rüyami hayalmi, kalkip WCye gittigimi ve hasta oldugumu gördüm, rahat rahat uyudum. sabahda gecekmiydi hayalmiydi anliyamadim. ama gercekten regl gemis gibi hissetim. kalktim WCye gittim annnaa ne görim gelen giden yok. Trden hamilelik testi almistim, hemen bi test yaptim ve

ikinci cizgiyi gördümmmm ama Silik ... yarin bidaha yapip öyle haber vercektim size, cünkü heran regl olcakmis gibi hissediyorum....

mimozaçiçeği merhaba bişey sorcam sen daha yeni hamişsin belirtilerin oldumu hiç yani hissettin mi çok soru sordum ama bide hamileliğini kaç gün geçince öğrendin

insalllaaahhhhhhh

ay çok sevindim ama silikse vardır şimdiden tebrik edrim benimde öyle çıkmıştı çok çok silikti ve vardı yani pozitifti gerçekten çok mutlu oldum

Anaa kiss emine😀Ikinci cizgiyi gördüysen hamilesin bacim:meri:

mimozaçiçeği merhaba bişey sorcam sen daha yeni hamişsin belirtilerin oldumu hiç yani hissettin mi çok soru sordum ama bide hamileliğini kaç gün geçince öğrendin
cnm benim adetlerim düzensizdi 10 gün gecince test yaptım poztif cıktı. benim kasıklarımda hafif agrılarım oluyordu sürekli degil arada gelip gidiyordu bazen bıcak gibi saplanıyordu ateşlenme ve özellikle ayaklarım cok üşüyordu uykum geliyordu cnm.bu belirtiler kişiden kişiye degişiyormuş cnm

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bacım bu şimdimi söylenir
benim ilk testim o kadar silik çıkmıştıki sadece ışığa tutnca görünüyordu ama doğruydu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canımsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim
Rabbim kucağına aldığım öpüp kokladığın günleride göstersin

haklısın cnm benimde moralim bozuldu madencileri duyunca hafif agrılarım dışında iyim cnm sen nasılsın

benimde yarim saatir kanimin alt tarafi agriyor....acaba hamilemiyimki yaaaaa, cizgiyi silik milik gördük ama

ay çok sevindim ama silikse vardır şimdiden tebrik edrim benimde öyle çıkmıştı çok çok silikti ve vardı yani pozitifti gerçekten çok mutlu oldum

Anaa kiss emine😀Ikinci cizgiyi gördüysen hamilesin bacim:meri:

ayyy kizlarrr demeyin öyle heycanlaniyorum..... ama heran regl olcakmisim gibi hissediyorum..... testi türkiyeden ilk girdigim eczaneden aldim, ordada bir tane marka varmis, onu aldim , oda cok adi birseye benziyor..... yarin bidaha bi yapimde cikarsa veya silik cikarsa doktora gidim.... ben bu heycanla yasiyamam