Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Günaydin lovely🙂Nasilsin?Ablan icin cok üzüldüm.Gecmis olsun ve Allah bir daha göstermesin insallah.Cok zor biliyorum,bende 4 tane düsük yasadim.Allah yardimcisi olsun.
çok teşekkür edrim inşallah kimse yaşamaz çok kötü bi acı ya tarifi yok yani benim de 1 gün geçti günüm ama umutlanmakta istemiyorum bide dünden beri vajinda yanma başladı ofya hiç sorunu bitmiyo şu kadınların ilaçda kullanmıyorum hamile olupolmadığımı bilmediğim için geçen ay 25 gün bekledim gelmeyince söktürücü kullandım şimdi napsam bilmiyorum testtede çıkmaz varsa bile

inanmiyorum yaa kimse yok :-((((((
zaten sabah sabah haberleri izledim madendeki i$ciler ölmüs cok moralim bozuldu... allah rahmet eylesin ailelerine sabir versin.....

iyiyim sağol sen nasılsın evet yeniyim bikaçgün oldu üye olalı

bende iyi sayilirim, bak benden söylemesi, burasi cok fena ali$kanlik yapiyor:ehi:
8 ayimi$ sanirim, benimde bu 5 ci ayim... bu ay bi süpriz olabilir belki. ablan icinde inan cok üzüldüm. benim ablamda ilk bebeyini düsürmüstü, simdi 3cü yolda. hayirlisiyla onunda, seninde, benimde, hepimizinde olur 🙂 insallah

bende iyi sayilirim, bak benden söylemesi, burasi cok fena ali$kanlik yapiyor:ehi:
8 ayimi$ sanirim, benimde bu 5 ci ayim... bu ay bi süpriz olabilir belki. ablan icinde inan cok üzüldüm. benim ablamda ilk bebeyini düsürmüstü, simdi 3cü yolda. hayirlisiyla onunda, seninde, benimde, hepimizinde olur 🙂 insallah
gerçekten öyle alışkanlık yapıyo.kaç günün kaldı adetine,ben umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı daha kötü oluyo

gerçekten öyle alışkanlık yapıyo.kaç günün kaldı adetine,ben umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı daha kötü oluyo

benimki bugün, heycanla bekliyorum:meri:dün bahcede biraz ü$üttüm galiba, cok hafif migdem bulaniyor ama oda ü$ütmekten gibi... yaaa niye kimse yokkii... bazen oluyor yazilanlara yetisemiyorum bazende böyle kimse olmuyor !

Geri