adet agrilarim 1 hafta önceden baslardi ve cok agir gecerdi, bide mutlaka sivilce atar...
bu ayda 1 haftadan önce basladi ama cok hafif agrilardi, sivilcede var... dün hic agrim yoktu, sabahda yoktu, simdi bi karnim agriyor, bi kasiklarim agriyor... olursa cok sevinirim olmassa bidaki aya... alistim artik 🙂
heeeyyy millet herkese günaydınlar olsun..... nasılsınız bakalım...kim var kim yok... cevaplarım geç gelebilir ama buralardayım işlerimi halledeyim tam takım gelirim
kızlar bugün adet günümdü ama tık yok belirtide yok adet olucam gibi.ümitlenmek istemiyorum 8 aydır hayal kırıklığı oluyo benim için bugün bi üzücü haberde ablamdan aldım hiç keyfim yok geçen sene tedaviyle hamile kalıp düşük yapmıştı bir hafta öncede kendiliğinden hamile kaldığını öğrenmiştik ve bu sabah düşük yapmış o kadar üzüldüm 2. oldu bu moreli çok bozuk benimde tabi allahım kimseye yaşatmasın ben bir kere yaşadım ve beni çok sarstı inşallah bir daha yaşamazda oda birgün bebek sahibi olur
ayy cnm benim ablan için cok üzüldüm zor tabiki inş birdakine yaşamaz.inş senin kırmızıların gelmezde seninde bebişin olur allah herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda herkez bebiş sahibi olur
adet agrilarim 1 hafta önceden baslardi ve cok agir gecerdi, bide mutlaka sivilce atar...
bu ayda 1 haftadan önce basladi ama cok hafif agrilardi, sivilcede var... dün hic agrim yoktu, sabahda yoktu, simdi bi karnim agriyor, bi kasiklarim agriyor... olursa cok sevinirim olmassa bidaki aya... alistim artik 🙂
olmazsa üzme canını inş hamişsindirde moral cok önem ben günlerce aglıyordum kırmızılar geldiğinde artık kafa takmadım 3 ay sonra bebiş geldi teyzesi darısı senin ve isteyen bütün herkezin olsun aminn
benim daha sene olmadı yeni evli sayılırım 10 aylık ama bebekleri çok sevdiğim için ve ailemden uzak olduğum için yanımda bana eğlence istiyorum 8 ay öncede bir düşük yaptım zaten tekrar istiyorum ama olmadı şimdiye kadar bakalım bu ayda görcez artık ama inşallah sende bende hamileyizdir mayıs annesi olarak listede yerimizi alırız inşallahhhhhhh
selam melişler yaaa ümitlendirmek istemiyorum kendimi ama ilk defa böle oluyorum boyuna uykum geliyo midem kalkıyo felan herşeyi kokusunu alır oldum karnıma kıramp giriyo böle kasılmalar oluyo
allah adet yüzü göstermeden bi sonuca bağlar işl tabi ben yinede kendimi kırmızıya alıştırdım ama doktor yumurtan çatlamış diyince bi ümitlendim çünkü üç aydır yumurtam çatlamıyodu
inş hamişsindir cnm krampların ara ara geliryorsa ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin benim öyle oldu ben adet olacam diye beklerken megerse agrılar bebişin agrılarıymış inş sende öylesindir