yarın adet günüm ama bende hiç bir belirti yok kızlar hamiş olanlar akıl verin yaaa sizdede hiç belirti olmadımı göğüslerim acırdı oda gecti 2 gündür başkada bişey yok sagdece az önce ateşime baktım 37 derece sabah bakamadım istanbuldaydım başkada bişey yok
ah be bitanem bir anlasam hiç bir yerim agırmıyor ayakta durursam belim sagdece birde 2 gündür süt gibi akıntı var az ama 2 gece öncede cok kafam agrıdı başım değil kafam aslında adet olmama 1 gün kala falan agrırdı olucam herhalde dedim şimdilik ses yok bilmiyorum test yapmayada korkuyorum acıkcası yarın gecsin bakalım
yarın adet günüm ama bende hiç bir belirti yok kızlar hamiş olanlar akıl verin yaaa sizdede hiç belirti olmadımı göğüslerim acırdı oda gecti 2 gündür başkada bişey yok sagdece az önce ateşime baktım 37 derece sabah bakamadım istanbuldaydım başkada bişey yok
cnm benim en belirgin belirtim göğüslerimin üstündeki damarlar yemyeşil tamemn belliydi ama belli olmazki bu belirtiler kişiden kişiye değişir tatlım inşallah cnm meleğin gelmiştir