Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

teşekkürler doğru söylüyorsunda beni kist etkiliyor dün doktoa gittim büyümüş bişey ve yapılamıyor diğer bu durumda çocuk nasıl olcak hem kiste bişey yapılamıyor hemde kistde çocuğu etkiliyor

iyi doktor oldugu burdan belli, oraya kadar yormuyor. zaten gitsende önce tahlillere bakip kan alirdi, klasik ilk kontrol yani. insallah hayirlisi olur canim... bu arada senin ameliyat tam bi yilan hikayesine döndü yaaa. ama herseyde bi hayir vardir. belki ozamana kadar diger doktordan haber gelir.... habrlerde izedim grevi ama acikcasi burdaki hastanelerden doktorlardan birsey duymadim... ama bak bu kadar stressden sonra alacaksin bebeyini kucagina... buna kesinlikle inaniyorum...

Ahh cadicim,ne kadar güzel yazmissin🙂Harfiyen katiliyorum sana ve bende yasadigim düsükler hakkinda aynisini düsünüyorum.
Allahim sana en kisa zamanda saglikli bir bebek göndersin insallah🙂

😀Cok sükür iyim gülüm.Valla düsüklerimin sebebi anlasilincaya kadar bisey olmasa daha iyi ama ihtimaller yinede yok degil :meri:Hayirlisi olsun🙂
Allahim sizi de sonuna kadar böyle iyi etsin insallah...

canım belki ertelenmesinin sebebi tahlilleri gönderdiğin doktorun başka yöntem önermesi olur de mi?Allah bizim yerimize çok güzel plan yapıyor

Ayy canim sorma yaa,bende 10 seneden beri ilk defa böyle umutluyum.1,5 sene önce korunmayi biraktigimda hamile kalsaydim büyük bir olasilikla tekrar düsecekti.Yani o zamandan beri hamile kalmamak daha hayirliymis benim icin.Sonra burayi buldum,Dilara yi tanidim,o bana bu Dr un adresini verdi.Simdi birkac engel daha girdi araya ama Allahin takdir ettigi zaman gelince olacak ve bu sefer sonuna kadar yürüyecek insallah.Buna bende inaniyorum ve beklemek icin güc veriyor bana.Ayy simdiden heyecan basti,sanki ilk cocugummus gibi:meri:

Ahh cadicim,ne kadar güzel yazmissin🙂Harfiyen katiliyorum sana ve bende yasadigim düsükler hakkinda aynisini düsünüyorum.
Allahim sana en kisa zamanda saglikli bir bebek göndersin insallah🙂
ınsallah canım....hepımıze ınsallah....
olabılır canım.....naz yapacak tabı.....
benımde kıstım vardı canım dusukle gıtmıs oldu aslında alıyolar kıstı bılıyorum engelmıs gebelıge bazı kıstler ama baska doktora gıt ısterssen...ben bı doktora gıtmıstım o bana cıkolata kıstı var demıstı hatta okudum arastırdım bu kıst gebelıgı engellermıs hemen cocouk yap demıstı baska doktora gıttım o da dedıkı o baska kıst yanılmıs doktor bu kendılıgınden gecer demıstı......gecen gun bızım gelındede kıst cıkm ıs ve kendılıgınden patlamıs acıle gıttık doktora patlaması ıyı olmus dedı ve ılac verdı aslında her kadında oluyo bu durum ınsallah gecer canım kıstın de sorun kalmaz ama doktora degıstır derım yada baska doktora muayene ol....

doktorum çok iyi ondan dolayı değil bi kere ameliyat oldum ben bu tekararladı onun için tekarar alamıyorlar her ameliyatta yumurtalarda zedelenme olurmuş onun için

canım belki ertelenmesinin sebebi tahlilleri gönderdiğin doktorun başka yöntem önermesi olur de mi?Allah bizim yerimize çok güzel plan yapıyor
Ne bileyim gülüm olabilir belkide.Gecen hastaneye gittigimde ön hazirliklar icin ilk gittigimdede orada olan ayni hemsire vardi yine.Ilk seferinde de eve o göndermisti beni.Zavallim bana nasil söyleyecegini bilemiyor iviriyor kiviriyor özür diliyor filan.Ne olur kizmayin filan diyor.Bende de o an tam aksine bir gülümseme olustu,dedim Allahim bunda mutlaka bir hayir var.Normal degil cünkü bu kadar sey üstüste.Icimde en ufak bir kizginlik filan olusmadi.Benim aksime esim cok kizdi ama😀Bu kacinci oldu,baska hastaneye gidelim filan dedi.Ama yakinimizdaki bütün hastaneler grevde.O da cok sabirsizlaniyor artik ama gec olsun sonu hüsranla bitmesin diyorum hep.