Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hosgeldın yagmur...uzulme agalamk rahatlatır ama olumlu tarafından dusun.....zamanı gelmemıs demekkı herseyde vardır bır hayır bak sana ne dıyecegım.....5 ay once hamıle oldugumu ogrendım ıkıncı ayımızdı korunmasız ama nasıl sevındık anlatamam....bır hafta surdu mutlulugumuz.....ve bır haftanın sonunda ansızın bır sabah kanamam geldı ve hastaneye gıttık resmı tatıldı ve doktorlar yoktu kendı doktorumada ulasamdım ve o mınıcık kan pıhtısı tutunamadı annesıne ve gıttııııı.....kanamam bıttı doktora gıttım ve bana dedıkı ıyıkı vucudun atmıs bebegı yoksa ılerde sorun yasardın bu sekılde gelısmesı guc olup tutunan bebeklerde ılerde özürlu olma ıhtımalı yuksek olur dedı ve ozaman bıkere daha anladımkı allahım cok buyuk herseyde vardır bır hayır hergun onu oyle gorup uzulmektense daha kan pıhtısıyken benı bırakıp uzmesı daha ıyıydı.....
yanı soylemek ıstedıgım yagmurcum uzulme herseyde bır hayır vardır ben artık o gunden sonra saglıklı bır bebek ıcın dua edıyorum ve zamanını beklıyorum ıstemekle olmuyo yanı....ayrıca bıtkılere de fazla takılma derım sen normal kontrolunu yaptır doktora yeter...normal ılıskınıze devam edın ve bebek dusuncesını kafandan bıraz atmaya caslı stresde onemlı faktor.....

teşekkürler doğru söylüyorsunda beni kist etkiliyor dün doktoa gittim büyümüş bişey ve yapılamıyor diğer bu durumda çocuk nasıl olcak hem kiste bişey yapılamıyor hemde kistde çocuğu etkiliyor

Eminem yeni Dr Heidelberg de,yani bize biraz uzak.Aradim ve simdilik gitmeme gerek olmadigini ve elimdeki bütün tahlillerimi postayla göndermemi istediler.Bende gönderdim.Sonra paketle kan alma seti gönderdiler bana ve esime.Bizde ayni gün gidip kan aldirip postaladik oraya.Sonuc alincaya kadar 12 hafta gecebilecegini söylemislerdi.Insallah daha cabuk olur yaa.Bu arada hastanelerdeki grev yüzünden ameliyatim bu ay yine ertelendi.Aslinda pazartesi olmam gerekiyordu.Sizin oradada grev varmi hastanelerde?Ne kadar sürecegi de belli degilmis grevin.Insallah cabuk bir anlasmaya varirlar da önümüzdeki ay bari olurum hayirlisiyla su ameliyati.

iyi doktor oldugu burdan belli, oraya kadar yormuyor. zaten gitsende önce tahlillere bakip kan alirdi, klasik ilk kontrol yani. insallah hayirlisi olur canim... bu arada senin ameliyat tam bi yilan hikayesine döndü yaaa. ama herseyde bi hayir vardir. belki ozamana kadar diger doktordan haber gelir.... habrlerde izedim grevi ama acikcasi burdaki hastanelerden doktorlardan birsey duymadim... ama bak bu kadar stressden sonra alacaksin bebeyini kucagina... buna kesinlikle inaniyorum...

hosgeldın yagmur...uzulme agalamk rahatlatır ama olumlu tarafından dusun.....zamanı gelmemıs demekkı herseyde vardır bır hayır bak sana ne dıyecegım.....5 ay once hamıle oldugumu ogrendım ıkıncı ayımızdı korunmasız ama nasıl sevındık anlatamam....bır hafta surdu mutlulugumuz.....ve bır haftanın sonunda ansızın bır sabah kanamam geldı ve hastaneye gıttık resmı tatıldı ve doktorlar yoktu kendı doktorumada ulasamdım ve o mınıcık kan pıhtısı tutunamadı annesıne ve gıttııııı.....kanamam bıttı doktora gıttım ve bana dedıkı ıyıkı vucudun atmıs bebegı yoksa ılerde sorun yasardın bu sekılde gelısmesı guc olup tutunan bebeklerde ılerde özürlu olma ıhtımalı yuksek olur dedı ve ozaman bıkere daha anladımkı allahım cok buyuk herseyde vardır bır hayır hergun onu oyle gorup uzulmektense daha kan pıhtısıyken benı bırakıp uzmesı daha ıyıydı.....
yanı soylemek ıstedıgım yagmurcum uzulme herseyde bır hayır vardır ben artık o gunden sonra saglıklı bır bebek ıcın dua edıyorum ve zamanını beklıyorum ıstemekle olmuyo yanı....ayrıca bıtkılere de fazla takılma derım sen normal kontrolunu yaptır doktora yeter...normal ılıskınıze devam edın ve bebek dusuncesını kafandan bıraz atmaya caslı stresde onemlı faktor.....
Ahh cadicim,ne kadar güzel yazmissin🙂Harfiyen katiliyorum sana ve bende yasadigim düsükler hakkinda aynisini düsünüyorum.
Allahim sana en kisa zamanda saglikli bir bebek göndersin insallah🙂

😀Cok sükür iyim gülüm.Valla düsüklerimin sebebi anlasilincaya kadar bisey olmasa daha iyi ama ihtimaller yinede yok degil :meri:Hayirlisi olsun🙂
Allahim sizi de sonuna kadar böyle iyi etsin insallah...

canım belki ertelenmesinin sebebi tahlilleri gönderdiğin doktorun başka yöntem önermesi olur de mi?Allah bizim yerimize çok güzel plan yapıyor

iyi doktor oldugu burdan belli, oraya kadar yormuyor. zaten gitsende önce tahlillere bakip kan alirdi, klasik ilk kontrol yani. insallah hayirlisi olur canim... bu arada senin ameliyat tam bi yilan hikayesine döndü yaaa. ama herseyde bi hayir vardir. belki ozamana kadar diger doktordan haber gelir.... habrlerde izedim grevi ama acikcasi burdaki hastanelerden doktorlardan birsey duymadim... ama bak bu kadar stressden sonra alacaksin bebeyini kucagina... buna kesinlikle inaniyorum...
Ayy canim sorma yaa,bende 10 seneden beri ilk defa böyle umutluyum.1,5 sene önce korunmayi biraktigimda hamile kalsaydim büyük bir olasilikla tekrar düsecekti.Yani o zamandan beri hamile kalmamak daha hayirliymis benim icin.Sonra burayi buldum,Dilara yi tanidim,o bana bu Dr un adresini verdi.Simdi birkac engel daha girdi araya ama Allahin takdir ettigi zaman gelince olacak ve bu sefer sonuna kadar yürüyecek insallah.Buna bende inaniyorum ve beklemek icin güc veriyor bana.Ayy simdiden heyecan basti,sanki ilk cocugummus gibi:meri:

Ahh cadicim,ne kadar güzel yazmissin🙂Harfiyen katiliyorum sana ve bende yasadigim düsükler hakkinda aynisini düsünüyorum.
Allahim sana en kisa zamanda saglikli bir bebek göndersin insallah🙂
ınsallah canım....hepımıze ınsallah....
valla tatlım anlamadım gitti.bitti herhalde diyorum bütün gün bişey yok akşam pat diye başlıyor.ya da bişey yok gündüz pat diye başlıyor öyle tuhaf yani :ehi:genelde akşam oluyor.babasına naz yapıyor herhalde :meri:
olabılır canım.....naz yapacak tabı.....
teşekkürler doğru söylüyorsunda beni kist etkiliyor dün doktoa gittim büyümüş bişey ve yapılamıyor diğer bu durumda çocuk nasıl olcak hem kiste bişey yapılamıyor hemde kistde çocuğu etkiliyor
benımde kıstım vardı canım dusukle gıtmıs oldu aslında alıyolar kıstı bılıyorum engelmıs gebelıge bazı kıstler ama baska doktora gıt ısterssen...ben bı doktora gıtmıstım o bana cıkolata kıstı var demıstı hatta okudum arastırdım bu kıst gebelıgı engellermıs hemen cocouk yap demıstı baska doktora gıttım o da dedıkı o baska kıst yanılmıs doktor bu kendılıgınden gecer demıstı......gecen gun bızım gelındede kıst cıkm ıs ve kendılıgınden patlamıs acıle gıttık doktora patlaması ıyı olmus dedı ve ılac verdı aslında her kadında oluyo bu durum ınsallah gecer canım kıstın de sorun kalmaz ama doktora degıstır derım yada baska doktora muayene ol....

ınsallah canım....hepımıze ınsallah....

olabılır canım.....naz yapacak tabı.....

benımde kıstım vardı canım dusukle gıtmıs oldu aslında alıyolar kıstı bılıyorum engelmıs gebelıge bazı kıstler ama baska doktora gıt ısterssen...ben bı doktora gıtmıstım o bana cıkolata kıstı var demıstı hatta okudum arastırdım bu kıst gebelıgı engellermıs hemen cocouk yap demıstı baska doktora gıttım o da dedıkı o baska kıst yanılmıs doktor bu kendılıgınden gecer demıstı......gecen gun bızım gelındede kıst cıkm ıs ve kendılıgınden patlamıs acıle gıttık doktora patlaması ıyı olmus dedı ve ılac verdı aslında her kadında oluyo bu durum ınsallah gecer canım kıstın de sorun kalmaz ama doktora degıstır derım yada baska doktora muayene ol....
doktorum çok iyi ondan dolayı değil bi kere ameliyat oldum ben bu tekararladı onun için tekarar alamıyorlar her ameliyatta yumurtalarda zedelenme olurmuş onun için

canım belki ertelenmesinin sebebi tahlilleri gönderdiğin doktorun başka yöntem önermesi olur de mi?Allah bizim yerimize çok güzel plan yapıyor
Ne bileyim gülüm olabilir belkide.Gecen hastaneye gittigimde ön hazirliklar icin ilk gittigimdede orada olan ayni hemsire vardi yine.Ilk seferinde de eve o göndermisti beni.Zavallim bana nasil söyleyecegini bilemiyor iviriyor kiviriyor özür diliyor filan.Ne olur kizmayin filan diyor.Bende de o an tam aksine bir gülümseme olustu,dedim Allahim bunda mutlaka bir hayir var.Normal degil cünkü bu kadar sey üstüste.Icimde en ufak bir kizginlik filan olusmadi.Benim aksime esim cok kizdi ama😀Bu kacinci oldu,baska hastaneye gidelim filan dedi.Ama yakinimizdaki bütün hastaneler grevde.O da cok sabirsizlaniyor artik ama gec olsun sonu hüsranla bitmesin diyorum hep.

Geri