Eminem yeni Dr Heidelberg de,yani bize biraz uzak.Aradim ve simdilik gitmeme gerek olmadigini ve elimdeki bütün tahlillerimi postayla göndermemi istediler.Bende gönderdim.Sonra paketle kan alma seti gönderdiler bana ve esime.Bizde ayni gün gidip kan aldirip postaladik oraya.Sonuc alincaya kadar 12 hafta gecebilecegini söylemislerdi.Insallah daha cabuk olur yaa.Bu arada hastanelerdeki grev yüzünden ameliyatim bu ay yine ertelendi.Aslinda pazartesi olmam gerekiyordu.Sizin oradada grev varmi hastanelerde?Ne kadar sürecegi de belli degilmis grevin.Insallah cabuk bir anlasmaya varirlar da önümüzdeki ay bari olurum hayirlisiyla su ameliyati.
hosgeldın yagmur...uzulme agalamk rahatlatır ama olumlu tarafından dusun.....zamanı gelmemıs demekkı herseyde vardır bır hayır bak sana ne dıyecegım.....5 ay once hamıle oldugumu ogrendım ıkıncı ayımızdı korunmasız ama nasıl sevındık anlatamam....bır hafta surdu mutlulugumuz.....ve bır haftanın sonunda ansızın bır sabah kanamam geldı ve hastaneye gıttık resmı tatıldı ve doktorlar yoktu kendı doktorumada ulasamdım ve o mınıcık kan pıhtısı tutunamadı annesıne ve gıttııııı.....kanamam bıttı doktora gıttım ve bana dedıkı ıyıkı vucudun atmıs bebegı yoksa ılerde sorun yasardın bu sekılde gelısmesı guc olup tutunan bebeklerde ılerde özürlu olma ıhtımalı yuksek olur dedı ve ozaman bıkere daha anladımkı allahım cok buyuk herseyde vardır bır hayır hergun onu oyle gorup uzulmektense daha kan pıhtısıyken benı bırakıp uzmesı daha ıyıydı.....
yanı soylemek ıstedıgım yagmurcum uzulme herseyde bır hayır vardır ben artık o gunden sonra saglıklı bır bebek ıcın dua edıyorum ve zamanını beklıyorum ıstemekle olmuyo yanı....ayrıca bıtkılere de fazla takılma derım sen normal kontrolunu yaptır doktora yeter...normal ılıskınıze devam edın ve bebek dusuncesını kafandan bıraz atmaya caslı stresde onemlı faktor.....
😀Cok sükür iyim gülüm.Valla düsüklerimin sebebi anlasilincaya kadar bisey olmasa daha iyi ama ihtimaller yinede yok degil :meri:Hayirlisi olsun🙂
Allahim sizi de sonuna kadar böyle iyi etsin insallah...