Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

iyiyim canım nası oluyimmm şimdi eve geldim 4 poşet hepside ağırcana bi ton market alışverişi ile eve dönmeyi başardım hemde yürüyerek şimdide açtım kapı balkon ne varsa havalanıyorum yarı çıplak çok sıcaakk yaaaa daha sabah banyo yaptım yapış yapış oldum yine
yarın kocamın doğum günü bu arada bu kadar çok alışverişin sebebi bunlar

ınsallah canım yaaaa bılmıyorum dusunmek ıstemıyorummm aslındaaaaa ınsallah gelmıstır bebıslerımız bugun arkadasımı aradım ısatnbulda o da yenı dogum yaptı 1 aylık olcak bebısı sordum nasıl oglumuz dıye teyzesı bı obur sorma dedı doymuyomus yaaa varmı oyle sey yerım dedım🙂

hımmmm ne guzel kolay gelsın sana tatlım ozaman ne hedıye aldın bakayım kocısıne?evet ıstanbul berbat nem yuksek olunca orda bunaltır....

ne güzel yaa bizimde inşallah bebişlerimizden bahsettiğimiz günler gelir cnm bnm Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu ttatırsın inşş aslında düşünmemek en güzeli arkadaşım ama işte elinde olmuyoki insnanın sen kendini işlere vermişsin ne güzel işte başarmışsın inşş bakalım mayıs annesi olalım bizdee aminnnnn

hımmmm ne guzel kolay gelsın sana tatlım ozaman ne hedıye aldın bakayım kocısıne?evet ıstanbul berbat nem yuksek olunca orda bunaltır....
canım biz kocişimle ikimizde fenerliyiz malum bende feneriumdan eşortman ve tshirt aldım sonra onun iş ortağını ayarladım yarın erken çıkıcak işten çarşamba günüde pasta süslemek için şeker hamuru aldım kırmızı bide yenilebilen inci aldım gümüş rengi pastasınıda kıpkırmızı yapcam aşk misali böle mezeler börekler felan yapıcam başbaşa kutlicaz işte

guzel canım en guzelı zaten basbasa gecırmek sızın senenız nezaman doluyo evlıık yıldonumu yanı?

ınsallah canım pazar gununu ıple cekıyorum bakalım eger olmazsa pazartesı dogruuuuu kan testı yaptırmaya gıdecegım olmazsa tabıııı.......