Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Merhaba kızlar umarım iyisinizdir. Akşama memlekete gidiyoruz da ondan bugün gelemedim, eşya topladım... Haftasonu yokum, kendinize iyi bakın.
Öpüyorummm...

Ay aşkolsun Şehnaz ben senin dediklerinin kendi yanlış ifademden kaynaklandığını düşünerek sessiz kaldım
Ben kırmasını bilirim demene rağmen tehdit vari algılamadım
seni arkadaşım olarak görerek sadece ufak yollu gaz vermek mahiyetinde konuşmuştum
yanlış anlaşıldığımı yada yanlış ifade ettiğimi görünce özürde diledim

Zannedersem fırtına diye bahsettiğin bu konuydu
yoksa yanılıyormuyum
ben hayatımda kimseyi tehdit falan atmedim etmem de..bana yakışacak bir hareket ve düşünce tarzı değil arkadaşım..ben sana kendini kötü hissettiğinde senin bana yazdığın gibi acımasız şeyler yazmadım..ufak yollu gaz verme de böyle olmaz...sen yazını yazarken benim kızabileceğimi tahmin edip bir de kızma ama diye not düşmüşsün..sen istediğini hiç düşünmeden istediğin gibi söylleyeceksin ben de canım arkadaşım bana gaz vermek istedi diye düşünücem öyle mi..güzelim yazdıkların 310 numaralı sayfada aç bir daha oku..o yazı arkadaşını düşündüğü için gaza getirmek isteyen bir insanın lafları mı?? herkesin cevabı evetse ben senden özür dileyeceğim..insanların <LINKZ id=linkz10>hayattan</LINKZ> ne beklediği <LINKZ id=linkz8>hayatı</LINKZ> nasıl yorumladığı ve neyin tat verdiği kişiden kişiye göre değişiyor

Hayatının büyük bir kısmını kariyer-<LINKZ id=linkz7><NOBR>eğitim</NOBR></LINKZ> -iş olarak geçirmişsin demek <LINKZ id=linkz5>hayatta</LINKZ> senin için öncelikler bunlarmış

Nacizane fikrimi söylüyorum psikolojim kaldırmıyor diyerek değilde <LINKZ id=linkz6>hayatımda</LINKZ> bu <LINKZ id=linkz2>olaya</LINKZ> ancak bu kadar zaman ve güç ayırabilirim diyosun

bak yazdıkların bunlar..olmuş mu arkadaşım..ben 39 yaşındayım..ve bebek için çok az zamanı kalmış birisiyim..bunun acısı bana yetiyor bir de bu şekildeki acaip yorumlara üzülecek gücüm yok..aslında bende suç bunlara cevap bile yazmam gerekiyordu..üstelik ben senin özür dilediğini falan da görmedim..samimi olsan özelden de mesaj atabilirdin..bundan sonra yazacağın herhangi birşeye de cevap vermeyeceğim..istediğini yazabilirsin..beni tanıyan bilen arkadaşlarım bilir..

Slm arkadaşlar, sabah kan verdim, akşamüstü dr gidicem, sonucumu internetten aldım şimdi, beta-hcg değerim epey düşmüş sevindirici yanı dış gebelik değilmiş, p. tesi günü 4507 olan sonuç bugün 1000 e düşmüş. yani normal bir düşük yaşamışım Allahtan, hayırlısı ile gelip geçmiş, bakalım akşama dr ne diyecek...

canımmmm herşey allahtan...
hayırlısı olsun, çok şükür dış gebelik değilmiş. bundan sonra inşallah herşey yolunda gider canım benim. kalbim seninle...

Şehnazcım konu ne bilmiyorum ama lütfen üzülme ya da streslenme... dediğin doğru zaten hepimizin gerçek hayatta epey yükü var bir de burada olmasın. burası dinlenme yeri bence.

çok öpüyorum seni, görüşürüz canım

Geri