Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar hepinizi öptüm sonra görüşürüz cıkıyorum a.e.o.

evet canım benim önemliolan o zaten sağlıklı hayırlı olsunlarda geç olsun varsın...taktir Alah ın....
halamın gelini vardı 5. ayında bebeğin kalbinde problem olduğunu öğrendi...kalp damarlarında sorun varmış bebeğin kalp ritimleri bozuldu ardından....ve öldü...normal doğum yaptırdılar...doğumunu yaptı ama kucağına alamadı...öyle bir durumu yaşasaydın inanki yıkılırdım herhalde...zaten dr da sanslı olduğumu söylüyor düşünüyorumda gerçekten öyle çok şükür fazla ilerlemeden kendiliğinden oldu herşey...Rabbim bundan sonrakini sağlıklı hayırlı eylesin diye dua ediyorum artık

Sagol canim,bende öle düsünüyorum.Sen nasilsin?
Bu arada kizlar aniden ortadan kaybolabilirim,baglantim gitti gidecek.Haberiniz olsun simdiden.

aminnn cnm bnm inşllah herşeyin hayırlısıı mutlaka.
kızlar bende çıkıyorum yemek hazırlıcam hepinize hayırlı akşamlar aeolun

evet gülüm yaaaa Rabbim biliyor herşeyi...
sende Allaha emanet ol kuşuum kendine iyi bak olurmu öpüyorum
herkes öyle diyor düşükten sonra çabuk kalınıyormuş
haziranda nasipse memleketteyiz o ay dinlenmek yeter herhalde gelince kaldığımız yerden tekrar başlarız yine incirlerle hheehheee

Haklısın canım hakkımızda allah hayırlısını versin
Tez zamanda da allah sağlıcakla kucağına alacağın meleğini göndersin

Öpüyorum kuzumgüle güle

Sagol canim,bende öle düsünüyorum.Sen nasilsin?
Bu arada kizlar aniden ortadan kaybolabilirim,baglantim gitti gidecek.Haberiniz olsun simdiden.
tamam kuşuuuum bende çıkmak üzereyim zaten herkese güzel mutlu haftasonları canlar........canım seni gördüm konuştum yaaa hheehheeee devamı haftaya....
aminnn cnm bnm inşllah herşeyin hayırlısıı mutlaka.
kızlar bende çıkıyorum yemek hazırlıcam hepinize hayırlı akşamlar aeolun
gek kıssss beraber çıkak öpüyorum canım seni sanada hayırlı akşamlar mutlu güzel hafta sonları
Yerim seni kisss🙂Layamis😀
evet şen benim layamsın...sayı civcivli layam beniiiim şelvi boyluma çoook selam öptüm kuşum