ahanda bak bunu hiç düşünmedim ... her zaman dediğim gibi her işte vardır bi hayır şehnazımında öyle yazmasında bi hikmet aramalı....tutun bacım tutuuun hatta bende tutiiim hheehheee
noldu kııııı bacım neyin noktası neyin sonu yada başımı yada yanı üstüde olabilir
kıssssss seninde bu tellerin anammm hiç susmuyomu ne zaman girsen telin çalıyo bacım ne çok sevenin var yaaawwww
ahanda bak bunu hiç düşünmedim ... her zaman dediğim gibi her işte vardır bi hayır şehnazımında öyle yazmasında bi hikmet aramalı....tutun bacım tutuuun hatta bende tutiiim hheehheee
dediğim gibi canım işte bende öküz modundayım.... konunun ehemmiyeti beni çok sarsmış olacakki bütün hissiyatımı kaybettim ruhsuz oldum duygusuz oldum öleeeee bekliyorum işte
değerler düşüyor dr şanslısın dedi gebeliğin daha ilerlemiş zamanlarındada olabilirdi dedi zaten bu şekilde devam etseymiş hastaneye yatmam gerekliymiş ama vücudun düşüğe hazırlanıyor dedi kendiliğinde 1 hafta içinde düşer dedi öyle işte nasip değilmiş
tamam canım sanada iyi akşamlar güzel hafta sonları...güle güle
iyiyim desem ayıp olurmu...herşeye rağmen iyiyim çok şükür ruhsuzmuyum neyim yada şehnazın dediği gibi öküz moduna girdim
düşük yapacağım ama bendeki rahatlığa bak şuan salya sümük ağlıyor olmam lazımdı gibime geliyor...kendimi sonuca fazla alıştırdım galiba
baksana çok garip hallerdeyim
iim de cnm hep ii ol Rabbime tevekkül ettikten sonra kötü olup ağlamanın hiç bi manası yok bencede olsun ağlayacaksında yeri gelince ama herşeyin hayırlısı demekki takdir böyleymiş inşş sağlıklı bebekelrmiz olsun hepimizindee
İZGİL, BERRANUR, COZY, DENTNURSE, İZGİL, PEMBEDÜŞ
kızlar hepinizi öpüyorum..pazartesi görüşürüz inşallah..yarın yoğunum belki giremeyebilirim..haftasonu herkes için herşey yolunda gider umarım..
dediğim gibi canım işte bende öküz modundayım.... konunun ehemmiyeti beni çok sarsmış olacakki bütün hissiyatımı kaybettim ruhsuz oldum duygusuz oldum öleeeee bekliyorum işte
değerler düşüyor dr şanslısın dedi gebeliğin daha ilerlemiş zamanlarındada olabilirdi dedi zaten bu şekilde devam etseymiş hastaneye yatmam gerekliymiş ama vücudun düşüğe hazırlanıyor dedi kendiliğinde 1 hafta içinde düşer dedi öyle işte nasip değilmiş
sende mi gidersen bire moree.....sanada güzel mutlu sıcak huzurlu bol bol güzel haberli bir hafta sonu diliyorum kuşum beniiim
Izgilim,benim ilk bebegimde düsmüstü.Ondan sonra 3 ay icinde ogluma hamile kaldim.Dr lar 3 ay bebek yasak diyorlar ama vücut düsükten sonra hamilelige daha elverisli oluyor benden söylemesi.O düsükten sonra yakaladigim gebelik sonuna kadar yürütebildigim tek gebeligim oldu.
izgil canım benim yaradan hakkımızdaki en hayırlı olanı bilendir üzülme canım sen o dediğinde değil iyi bir insansın acık sözlüsün az cok burdan tanıyoruz görmesekte birbirimizi lara bebeğim kendine iyi bak sabırlı ol diğer bütün arkadaşlarım berranur ..cozy...gül melek ...sizleride öpüyorum ve son olarak bütün arkadaşlarımı a..e..o.. diyorum iyi günler