Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tabi cnm anlatayım benim yüzüm yanıyodu özelliklede geceleri sanki içten ateşim varmışgibiydi sonra akıntım arttı bigün bembeyaz süt gibi bi akıntı geldi adetimi geçtikten sonra benim başka olmadı pek cnm hamişlik belirtileri kişiden kişiye farklılık gösterir sende varmı bi değişiklik tatlım

sağol canımcım paylaştığın için kasık ağrılarım var gece birden bire ateş basıyor aNlamıyorum nedenini hayırlısı olsun canım ben çıkıyorum kendine ve bebeğine çok iyi bak aeol banada çok dua edin lütfen

YNS-YSMN
gayet iyiydim arkadaşın derin sosyolojik yorumlarını okumadan önce..
biraz sonra daha iyi olacağım sağolasın canım
asıl sen nasılsın
aman cnm bazen insanlar bişeyleri anlayıp dinlemeden yorum yapabiliyolar takma kafana bence bilmeden bi yorumda bulunmuş.iyiyiz bizde neolsun cnm çalışıyoruz işte bebişte çok iyi çok şükür Allahım sizlerede nasip etsin hayatım

sağol canımcım paylaştığın için kasık ağrılarım var gece birden bire ateş basıyor aNlamıyorum nedenini hayırlısı olsun canım ben çıkıyorum kendine ve bebeğine çok iyi bak aeol banada çok dua edin lütfen
rica ederim cnmcım büyük bi ihtimal bunlar hamişlik belirtileri.hadi test yap artık inşallah hayırlı sonuçlarla döersin.sağol cnm sende kendine iyi bak öptüm tatlım

sağol kardeşim inşallah nasipte varsa bakıyoruz elimizden geleni yapıyoruz işte..ben de işteyim..bugün de hava feci sıcak bilmiyorum istanbulda mısın ama istanbulda olan arkadaşlarıma sabırlar diliyorum...çok fena hava çünkü..

canım sıkıldı..neyse sağol canım..insanlar ne kolay yargılıyorlar başkalarını tanımadn etmeden ne kolay kırıyorlar..sen nasılsın napıyosun..

bizim evde pazar günü büyük buluşma var ben bursasporluyum eşim fenerbahçeli, birimizin takımı şampiyon olacak bakalım 🙂 pazar günüde arkadaşlar yeğenler vs bayaa bi kalabalık olucaz, ben bugün yarın temizliğimi bitirirsem pazarda sadece yemekti kekti kurabiyeydi onları yaparım düşüncesi ile bugünden temizliğe başlıyacağım 🙂

bizim evde pazar günü büyük buluşma var ben bursasporluyum eşim fenerbahçeli, birimizin takımı şampiyon olacak bakalım 🙂 pazar günüde arkadaşlar yeğenler vs bayaa bi kalabalık olucaz, ben bugün yarın temizliğimi bitirirsem pazarda sadece yemekti kekti kurabiyeydi onları yaparım düşüncesi ile bugünden temizliğe başlıyacağım 🙂
cnm napıyosun hiç selam vermiyon bak küscem amaaaaaaaaa:ehi:kolay gelsin bu arada

allaaaaahhhhhh kolay gelsin..ben galatasaraylıyım..zaten bizim için herşey bittiii heheheheee naapalım seneye bakıcaz bacım..

Geri