günaydın canııııııııııım nasılsın bakiiim özelden mesajını aldım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim güzelim inşallah hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize
ıyı ol tatlım ben benden umutlu degılım valla...sadece süphe var ıcımde bıraz cunku 5 ay once yasadıgım o duşukten oncekı belırtılere cok benzıyo suan ve korkuyorum ya varsa bıseyde yıne aynı sey olursa dıye hayırlısı olsun bakalım saglıklı olacaksa gelsın ama olmazsa allahın takdırı artık kısmet....
,
tati cok güzeldi yaaa, havada baya sicakti.... hep aklimdan gectin inan, afyona gitcektik ama sonra vazgectik u$aga gittik.bolbol incir ve kec boynuzu aldim
.. cok güzeldi yaaaa. kaynanam bebek hirkalari falan örmü$ onlari verdi, bakalim kütahyanin havasi suyu i$e yaricakmi ama agrilar basladi bile...
bu arada sanada cooook gecmis olsun, az önce eski sayfalari okurken gördüm, herseyin hayirlisi olsun canimm, iyisin demi????
tskurler tatli canim insallah.bende bekliyorum peki kizlar adet sancisi cekip sona hamile oldugunu ogrenen var mi yada olduysa sancisi kac gun onceden baslamsti.lutfen cevap cok merak ediyorum🙂)))
canım zaten belırtıler benzıyor ıkısındede....ama oyle reglını beklerken hamıle oldugunu ogrenen cok arkadasımız var canım beklemekten baska sua yapacagımız bısey yok farklılıklar vardır ama bızler ılk olacagı ıcın ayırt edemıyoruz....
hoşbulduk gözümün bebeeee beklemelerdeyim ne ağrı ne sancı ne leke ne kanama offf böyleside zormuş senin düşükteki kanaman ne zaman başlamıştı
günaydın canııııııııııım nasılsın bakiiim özelden mesajını aldım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim güzelim inşallah hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz meleklerimize
oyyy canım yaaaa okumuşsundur belki çok acayip bir durum içindeyim resmen oturdum düşük yapacağım zamanı bekliyorum
yok gülüm çektirmedim ben bu 5. ayımızdı ama olmadı nasip bakalım inşallah bundan sonraki sağlıklı hayırlı olur
canım benım kanda cıkmadı bende yumurtlama purelemı var sen gec yumurluyorsun dedı 10 gun sonra tekrar kanda bakalım demıştı 10 gun ne kalmadan başladı yoğun şekılde dedım gıbı paca lar geldı bebek duşmuş ola bılır olabılır sade rahım duvarı kaalınlaşmış demıştı yarın gıtcem randevu ler doluymuş ama yınede gıtcem hıc ağrım yok normalmı
canım benım kanda cıkmadı bende yumurtlama purelemı var sen gec yumurluyorsun dedı 10 gun sonra tekrar kanda bakalım demıştı 10 gun ne kalmadan başladı yoğun şekılde dedım gıbı paca lar geldı bebek duşmuş ola bılır olabılır sade rahım duvarı kaalınlaşmış demıştı yarın gıtcem randevu ler doluymuş ama yınede gıtcem hıc ağrım yok normalmı
canım benımkı ogrendıkten bır hafta sonra basladı tam gununde yanı bırde bende hep agrı vardı kasıklarımda yanı hamıle oldugumu ogrendım agrı,dusuk tehlıkesı var dedı agrı hep vardı yanı....ılk once kahverengıydı kanama sonra arttı ve kırmızıya dondu canım...ama cok agrılıydı...senınkı de baslar bu hafta bence fazla surmez yanı.....sancı baslarsa gelır....bunyeden bunyede fark edebılır ızgılım yaaa....
sancı yok lekelenme yok hiçbişi yok umarım ne olacaksa biran önce olur haziran başı izine çıkacağız umarım o zamana kadar herşey sonuçlanır
doktorda aynısını dedi kesin tarih veremem değişir ama 1 haftaya kadar başlar dedi
oyyyy gülüm hadi inşallaaaah yaramıştır tatilinin iyi geçmesine sevindim ohhh oohhh cici anneciği hırkalarda örermiş Rabbim muhabbetinizi bozmasın
bende iyiyim değerlerim düşük çıkınca ve istenilen şekilde ilerlemeyince zaten kendimi alıştırmıştım üzüldüm elbette ama kendimi hırpalamadım nasip değilmiş diyorum hayırlısı olsun
evt canim hayirlisi olsun... ama bunun arkasi cabucak gelcek eminim
kizlar türkiyede az kalsin bebekten soguyodum yaaa... benim adamin yengesi 3cüye hamile sanki ilk cocugu, "ay ben iki canliyim yok ben $öyleyim, yok böyleyim" yani tam görmemi$in oglu olmu$ durumundaydi... bide onun arkadasi ilk cocugumu$, bi hava bi tafra...neymis efendim cani birsey yemek istese bile yemezmi$, cünkü fazla kilolari atamazmi$ sonra......ve daha neler neler.... rezmen vazgecmek üzereydim, buraya gelince düzeldim