Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gunaydın tweetyyyy...nasılsın canım?
hadi hayirlisi canim... Fazla yorma kendini.. Bende yarin altini üstüne getircem evin, zaten her hafta sonum temizlikle geciyor
calısınca oyle oluyor canım yaaa bılırım o sıkıntııyı.....hersey kadının ustunde zaten....yavas yavas yap sende canım....

Amin izgilcan amin...

Hayırlısı tabi canım, sağlıklı olsun da...

Eminegelin hg, duyduğuma göre memleket havası depolamışsın.Onun etkisi aylarca sürer🙂

tskurler tatli canim insallah.bende bekliyorum peki kizlar adet sancisi cekip sona hamile oldugunu ogrenen var mi yada olduysa sancisi kac gun onceden baslamsti.lutfen cevap cok merak ediyorum🙂)))
canım zaten belırtıler benzıyor ıkısındede....ama oyle reglını beklerken hamıle oldugunu ogrenen cok arkadasımız var canım beklemekten baska sua yapacagımız bısey yok farklılıklar vardır ama bızler ılk olacagı ıcın ayırt edemıyoruz....

inşallah iyi olur hsg yi çektirenlerdede böyle bişey oluyormuş diye duymuştumda ondan sordum geçen ay bende çektirdim

Pirenses geçmiş olsun canım, senin iş epey karışık ya...

Sana da günaydın...

bilmiyorumki canım en iyi doktor bilir git tabiki bakalım ne diyecek inşallah güzel sonuçlarla dönersin
sancı yok lekelenme yok hiçbişi yok umarım ne olacaksa biran önce olur haziran başı izine çıkacağız umarım o zamana kadar herşey sonuçlanır
doktorda aynısını dedi kesin tarih veremem değişir ama 1 haftaya kadar başlar dedi
izgili hamile oldunu ailelerinize haber vermişmıydınız
evet kuşum vermiştik

evt canim hayirlisi olsun... ama bunun arkasi cabucak gelcek eminim

kizlar türkiyede az kalsin bebekten soguyodum yaaa... benim adamin yengesi 3cüye hamile sanki ilk cocugu, "ay ben iki canliyim yok ben $öyleyim, yok böyleyim" yani tam görmemi$in oglu olmu$ durumundaydi... bide onun arkadasi ilk cocugumu$, bi hava bi tafra...neymis efendim cani birsey yemek istese bile yemezmi$, cünkü fazla kilolari atamazmi$ sonra......ve daha neler neler.... rezmen vazgecmek üzereydim, buraya gelince düzeldim

günaydın kızlar
woooooooooow bacım hoşgeldiin günaydııın ne zamandır karşılaşamadık ne var ne yok iyimisin hoşmusun
inşallah iyi olur hsg yi çektirenlerdede böyle bişey oluyormuş diye duymuştumda ondan sordum geçen ay bende çektirdim
inşallah gelir meleğin canım geçmişe bu aralar pek bakamıyorum ama hsg çektirdiğine göre biraz zaman geçti sanırım