Benimde hastalgma 3 gun var heycanla bekliyorum ama biliyorum bisey yok.ama bu son zamanlar cok acayip usuyorum ve kasiklarma arada igne batmasi gibi oluyo su gunler cok akintim var ama umut yok kizlar varmi aranizda gebelik belirtisi olarak cok usume yasayanlar yani vucut sicak ama....
nolsun cnm taa bekliyorum günümü tam dabilmediğim için ya her an olabilirim gibi işte ancım var regl sancısı ama farklı bişi değil yanii ama hayırlıs diyorum inşş gelmiştir meleğim.senin meleğine arkadaş olur cnm inşş
Benimde hastalgma 3 gun var heycanla bekliyorum ama biliyorum bisey yok.ama bu son zamanlar cok acayip usuyorum ve kasiklarma arada igne batmasi gibi oluyo su gunler cok akintim var ama umut yok kizlar varmi aranizda gebelik belirtisi olarak cok usume yasayanlar yani vucut sicak ama....
h.b. canısı nasılsın ben yine bu gün fane uyandım şişmişim feci azcık bel agrım var birde ateş ölceyim dedim sabah yanıyorum aslında normalde üşüyorum sabah kalkınca yanıyorum 36 .7 bu ialacmı yopıyor ne beni böyle klomen kullandım yaaa 21 günüm bu gün