Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Saolun cok sicaksnz.evet gittik bende sorun olmadgni soyledi esimde kucuk bi sorun oldgunu fakat herhangi bi ilac tedavisi vermedi.uc ay daha bekleyin dedi olmazsa sonra.ben de anlamadm neden diye.kizlar galiba aramizda gebeler var hayirli olsun, gebelik yolunda olanlara da allah yardimci olsun

eee benim 30 Nisan'da aşılama yapıldı (yumurta çatladı)
o zaman regli günüm bugün mü? ayy heyecanladım🙂 bugün gelmezse yarın test yapiym mi?

regl gününün geçmesini bekleyin yinede en az 3 gün bekleyin sonra test yapın erkenden yaptığınızda hüsrana uğrayabilirsiniz canlarım tıpkı her ay benim yaşadığım gibi... :humble:

evt cnm seninki tam bellli çatladığı bence bugün olmazsan büyük ihtimal hamişsinn yarına testi yapabilirsin cnm hadi hayırlısı inşşşş

ayy ağlamak istiyorum...
regli sancım var ama olacağım günki gibi şiddetli değil. ben de zaten yarın diye düşündüğümden çok umursamıyordum. ama bugün olması gerekiyorsa...
aman Allah'ım yaaa ağlıycam şimdi.
inşallah bebeğim benimledir🙁

Saolun cok sicaksnz.evet gittik bende sorun olmadgni soyledi esimde kucuk bi sorun oldgunu fakat herhangi bi ilac tedavisi vermedi.uc ay daha bekleyin dedi olmazsa sonra.ben de anlamadm neden diye.kizlar galiba aramizda gebeler var hayirli olsun, gebelik yolunda olanlara da allah yardimci olsun

peki canım sana ne gibi testler yaptı sorun yok dedi çünkü bu uzun bir süreç hemen öyle bir muayeneyle anlaşılmaz eşinde ne gibi küçük bir sorun var ki dr.sizinle paylaşmadımı yani?

ayy ağlamak istiyorum...
regli sancım var ama olacağım günki gibi şiddetli değil. ben de zaten yarın diye düşündüğümden çok umursamıyordum. ama bugün olması gerekiyorsa...
aman Allah'ım yaaa ağlıycam şimdi.
inşallah bebeğim benimledir🙁
amin cnm yaa inşallah benmde dün regl sancım epey vardı bugün biraz daha az ama sol kasığımda da ağrı var regl öncesi de butarz şeyler yaşadığım için çok umutlanamıyorum ama inş hamileyizdir cnmmm inşallah dua edelim birbirimizeee

regl gününün geçmesini bekleyin yinede en az 3 gün bekleyin sonra test yapın erkenden yaptığınızda hüsrana uğrayabilirsiniz canlarım tıpkı her ay benim yaşadığım gibi... :humble:

er yada geç hep hüsran zaten🙁
yaa aslında benim beklememe gerek yok, şaşmaz. sadece bir defa psikolojik olarak ötelenmişti. (o da 2 yıl önceydi)...
ayy izin ver de gelmezse yarın test yapiym bea🙂
rızanı almadan olmaz🙂

kızlar merhabaaaa
malesef sonuçlarım olumsuz...değerim 181 den 163 e düşmüş yani düşük başlamış
doktor bu haftaiçi kanamaların başlar dedi
nedense yıkılıp fazla üzülmedim...2 gündür kendimi bu sonuca alıştırdım
yinede çok şükrediyorum kurban olduğum Allah ım sonu kötüde olsa bana bu duyguyu tattırdı...
doktor önceki değerlerimi görünce sağlıksız bir gebelik gibi duruyor ama yinede muayene edip test yapalım dedi...bu değerlerle görünmez ama en azından rahimde bir sorun varmı görmüş oluruz dedi çok şükür yoktu ardından teste yönlendirdi değerim 163 çıkınca düşüğün başlamış dedi...zaten bizim için değerlerin 48 saatte en az %66 artması önemli bu değerden azolursa sağlıksız gebelik olarak nitelendiyoruz dedi benim yinede şanslı olduğumu değerlerim daha fazla yükselmeden düştüğünü bu yüzden kürtaja gerek kalmayacağını söyledi eğer bu şekilde yükselmeye devam etseymiş hastaneye yatıp sürekli kontrol altında olmam gerekliymiş çünkü öyle bir durumda dış gebelik ihtimali yüksek oluyormuş
işte böyle canlarım yinede çok şükrediyorum hem bu duyguyu tattığım için hemde daha fazla ilerlemeden sonuca ulaştığım için
Rabbim inşallah bundan sonraki meleğimi sağlıklı hayırlı eyler
Rabbim bekleyen herkese en yakın zamanda nasip etsin
öpüyorum herkesi...dua eden herkesten Allah(CC) razı olsun
canımmmmm adaşımmmm çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş inşallah en yakın zamanda Allahım sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder

Geri