Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildm.aylardir okuyorum yazdiklarinizi.cok begendm.uye olmak istedim en sonunda.bende gebe kalmak icin olenlerdenim.sizi cok iyi anliyorum lutfen sizde beni anlayip araniza alin.....herkese kocaman selamlar

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildm.aylardir okuyorum yazdiklarinizi.cok begendm.uye olmak istedim en sonunda.bende gebe kalmak icin olenlerdenim.sizi cok iyi anliyorum lutfen sizde beni anlayip araniza alin.....herkese kocaman selamlar

aramıza hoşgeldin sebi🙂
kendinden bahseder misin? ne kadar zamandır bebek istiyorsun? süreç?

sağol canımmm inşallah meleğin seninledir..

izgilim nasıl oliyim mide bulantılarım artıyoo bugün bel ağrıları başladı..pazartesi bi sorun çıkmazsa kalp atışlarını dinlemeye gitcez
canım hayırlısıyla gelmiştir inş ama sancım var adet sancılarının aynısı ne biliim ama kırmızlar gelmeden de tabi kesin yokktur denemez<z 🙂hayırlısı olsun cnm

mide bulantıların rahatlar geçer inş tatlım ve bebişinin güm güm atn kminicik kalbini duyarsınız inşş

Berranurcum doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında göbüşlü göbüşlü olursun inşallaaaaahhh

:meri::meri::meri:
AMİNNNNNNNNN cnm bnm saoll çok teşekkürler inşallahh dediğin gibi olur kızzzzz ne hoş olurr inşallahh yaa kızlar ben bişi sorcam bugün ovulasyon testindeki koyu çizgilerden sonraki 15.günüm dünden beri regl sancılarım var ama henüz olmadım şükür😀 sizce bugün test yapsm belli olurmu yoksa bu testler yalanmııı?