ama atlattim sukur.. asiri derecede bel kasik agrisi birde migde bulantisi var artik agrilardan bazen yuruyemiyorum bile.. pazartesi randevu yaptim gidicem doktora bakalim ne cikicak🙂
ya canım öylemi diyosun yani güvenmeyeyim mi belki ya Allahıma okadar çok dua ediyorum ki inşallah o sonuç yanlıştır inşallahhh tamam canım yarın teste gidicem eşimede sözüm var zaten
ama atlattim sukur.. asiri derecede bel kasik agrisi birde migde bulantisi var artik agrilardan bazen yuruyemiyorum bile.. pazartesi randevu yaptim gidicem doktora bakalim ne cikicak🙂
canım ben artık kendimden nefret edicem az kaldı her şey psikolojik mi diye vurasım geliyor kendime arabaya bindim milletin parfüm kokusundan midem kalktı ama 1 kez daha olmadı o gün akşam yemeğinide zor yedim midem bir tuhaf oluyordu ama işte ....
kızlar sizi heyecanla beklettim biliyorum hakkınızı helal edin dün eşimle karar veremedim bu gün öğlen işe giderken kendimi tuttamadım test aldım ve iş yerinde yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı
anlayacağınız bende bişi yok yarın adet günüm eşimde diyor yarın sabahtan gidip kanda baktıralım idrar testinde çıkmayabilir belki diyor canım benim umudunu yitirmiyor ama kızlar olsaydı idrarada çıkardı zaten değil mi? Ben yinede eşimi kıramadım yarın sabah 8de kanda baktırıcam belki sabah erkenden adetim gelir hiç gitmem, neyse Rabbim her şeyin hayırlısını ver diyordum hep demekki hayırlısı böyle..
cnm nasılsın biliyorum beklemek çok kötü bi durum bende yaşadım bunları ama umudunu kaybetme benim adetim geçmişti 4.günde yaptım silik bi çizgi bile çıkmamıştı.7.günde yaptım anca oda çok silikti kan tahlili yaptırınca oda oran düşük çıktı ama hamileymişim bende geç döllenme olmuş.belkide seninde öyledir git yaptır kan tahlilini herşey belli olur
iyiki doğdun cnm nasılsın biliyorum beklemek çok kötü bi durum bende yaşadım bunları ama umudunu kaybetme benim adetim geçmişti 4.günde yaptım silik bi çizgi bile çıkmamıştı.7.günde yaptım anca oda çok silikti kan tahlili yaptırınca oda oran düşük çıktı ama hamileymişim bende geç döllenme olmuş.belkide seninde öyledir git yaptır kan tahlilini herşey belli olur
canım benim aşılama yapıldı ya geç döllenme olur mu bilmem 😕 bir ihtimal o aşılama sonrası eğer diğer yumurtalarda olursa belki ama aşılamayla 12-14 gün arasında belli olurmuş bu gün 15.günüm ve adet günüm Allahım inşallah bu mutluluğu banada nasip eder bu mübarek Cuma gününde inşallahhh :bebeğim: az kaldı sonucum çıkacak bakalım..
Inşallah canım ya hala içimde.bir sıkıntı var ya göremezsem çarşamba günü diye korkuyorum hani dr dedi hamilesin diye ama hala inanamiyiim allah im kimsenin kucağını boş birakmasin
bu akşama belli olcak canım ne olduğu kanda ne var ne yok çıkar artık nasibimi bekliyorum :bebeğim:
lale 3.ye yol açıyordu nerdeyse
canım benim aşılama yapıldı ya geç döllenme olur mu bilmem 😕 bir ihtimal o aşılama sonrası eğer diğer yumurtalarda olursa belki ama aşılamayla 12-14 gün arasında belli olurmuş bu gün 15.günüm ve adet günüm Allahım inşallah bu mutluluğu banada nasip eder bu mübarek Cuma gününde inşallahhh :bebeğim: az kaldı sonucum çıkacak bakalım..