Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Bizde bizde...Nerelerdesin sen gülüm?
canım hep bakınıyorum buralara artık site yabancılaştı tanıdıklarımı göremiyorum 🙁 sen nasılsın canım bebişin neler yapıyonuz bakalım.
Eee bizde özledik sen nerelerdesin canım yaaa, tayin gittin göremez olduk seni..
ahh canım ben bakıp bakıp çıkıyorum 1 hafta felan oldu evime geleli burada bizim sayfalar dolusu muhabbetimizi özledim sizleri takip ediyorum ve sizin için çok mutluyum canım ..

sılammmm nerelere kayboldun cnm yaa kpss neyaptın atandınmı senin branş neydi cnm ğretmenlikmi memurlukmuydu hayırlısı olsun inş ahkkında tatlım yeni ile taşındınız sanırım ben biraz geri kalmışım

canım ben Türkçe öğretmeniyim ve maalesef yine atanamadım 🙁 evet taşındık eşimin tayini Alanyaya çıktı şimdi buradayız işte sen neler yapıyon canım

canım ben Türkçe öğretmeniyim ve maalesef yine atanamadım 🙁 evet taşındık eşimin tayini Alanyaya çıktı şimdi buradayız işte sen neler yapıyon canım
sizin puanlarda çok yüksek biliyorum en yakın dostum türçe öğretmeni atanamıyoruz ya 88 ile kapamış bizim sanırım sizinde 89
buyıl dersane düşüünüyorum bakalım cnm hayırlısı olsun inş hakkımızda sen napıcaksın hangi kaynaklara bakıyosun

Son düzenleme:
canım bende 2 yıl dersanede çalıştım bayağı yoğun bir tempo oluyor ama hiç çalışmamaktan iyidir diyosun işte ben 2005 mezunuyum ve artık iyice umudumu kaybettim atanmaya dair hersene puan artıyorr aksine benim aldığım puan düşüyor buralara biraz alıştıktan sonra masa başı bir iş arıyıcam özel şirketlerde felan artık kpss hazırlanmak istemiyom 🙁 bu sene çook çalıştım ihtiyaç, beyaz kalem, murat, data gibi yayınlara çalıştım..sen kaç mezunusun inş sen benim gibi olmazsın

ya hamilelikte çalışamadım bebek doğuncada olmadı hepsi bahane aslında ama ne biliim çokkk zorlaştı yaa ama sılam pes etme lütfenn senin gibi ii öğretmenlere ihtiyaç var inançlı düzgün güzel insanlara inşallah atanacağız yaa

Son düzenleme: