Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar ne güzel arada da olsa burda yazı görmek beni çok mutlu ediyor hepimizin bayramı mübarek olsun şimdiden sizi ve bebişlerinizi çokk öpüyorum allahıma emanet olun

bu benim bebişiml ilk bayramım en güzel bayram inş kurban bayramını bebişimle geçiricem ozaman daha mutlu olucam
bugün arefe bu gece dualar kabul olurmuş bende herkese dua edicem sizde beni duada unutmayın meleklerim

Minik mercimeğimi çok ama çok seviyorum... Zaman çabucak geçsede kavuşsam miniğime ... Annen seni çok seviyor gel başımın tacı... ♥♥♥

allahım sağ salim kavuştursun meleğine bitanem annelik çok güzel bir duygu mevlam bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inş

canım benim endişelenmeni çok iyi anlıyorum aklına kötü şeyler geitirme rabbim bebişini sağ salim kucağina versin inşçok tatlı bişey ya teyzesi yer onun kıpır kıpır ellerini kollarını

slmm canımmmmmmmmm evet tatlım kaç bayram geçti benim için en özel bayram bu bayram olucak aminnn tatlım aradada olsa burda yeniden paylaşmak çok güzel hepinizi çokk özlüyorum senin bayramın kutlu olsun asyamı senide çokkkkkkkkkkk öpüyorum

cnm seninde çok ama çok az kaldı bende paşamı 37+3te aniden alıverdim kucağıma konrtol için gitmiştim halbuki ama bebişim çok inm,işti ve acil sezeryana girdim çatı darlığından yani herşeye hazır ol artık annesi süpriz yapmak isterse 🙂🙂hayırlısyla hayırlı vakitte gelsin inş yakışıklı paşan kollarına ayşegülcüm öpüyorum Rabbim bi avazda kurtarsın inş cnm arkadaşım aeolunn

ınsallah sorunsuz atlatırısın canım melegın allaha emanet.....
evet cok guzel bır duygu ınsallah seneye bu zamanlar sende bu guzellıgı yasarsın bebısınle......cok sagol canım sanada ıyı bayramlar....

canlarım mübarek Ramazan bayramımız hayırşı olsun hepimize tekrarlarını görelim hep beraber kuzucuklarımızla inş

sanada meleğim benim aminnn inş

ayyyy bitanem okadar heycanlandimki bir anda bizim dr hala doğum hakkında bişey söylemedi sen eymenimizi çok şükür sağ salim kucağina aldın allahım ona uzun sağlıklı ömürler versin nazardan korusun inş aminnnnnnnn tatlım çok saol duaların için allahım razı olsun seni de meleğinide çokk öpüyorum

Canlarım hepinizin ramazan bayramını kutluyorum, hep birlikte nice bayramlar geçirmek dileğiyle hepinizi çoooooooooooook öpüyorum 🙂

aminn tatlım seninde bayramın kutlu olsun iyi bak kendinede minik mercimeğinede

Hepinize iyi bayramlar meleklerim🙂Lalezarim ve aysegülüm dualarimdasiniz...

sanada iyi bayramlar canım allhım razı olsun duaların için