Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kizlar hepinize selam🙂Bende gelenegimizi yerine getirip boncugumun resmini topigimizde yayinlamak istedim🙂Buna her zaman cok özenirdim,sonunda banada nasib oldu bunu yapmak🙂Bakarken masallah demeyi unutmayin sakin🙂Hepinizi cok seviyorum....
laracım masallah kızına ama ısmını bılmıyorum ben🙁ne koymustunuz?masallah masallah saglıkla yasasın ınsallah cooook tatlı.....

aminnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun bitanem zaman geçmiyo geliyo ama geçiyomuş demekki sen nasılsın asyam nasıl yerim onu şirinlik yapıyodur cilveli cilveli gülüşer çığlıklar atıyodur allahım nazardan korusun bahtını açık etsin kuzularınızın inş evet canım tutmadım zaten kendimi boşlukta hissediyorum ama napim bebişim büyümesi lazım inş daha sonra telafi ederiz
amın canım sagol asya ıyı cok sukur bıtane dısımız patladı ama tam cıkmadı ugrasıyoum hanımın keyfıyle valla evde butun gun sebeklıkler yapıyorum sırf sıkıılmasın dıye🙂
zaman cabuk gecmez gıbı gelır ozellıkle son ay ama ınan pat dıye gelıyor ınsallah kolayca dogum yaparsın canım....

laracım maşallah maşallah pek tatlı peeekkk🙂 selam millet azıcık giriverdim çıkıyorum ve öpüyorum takip etmeye çalışıyorum lalezar Allah senin ve tüm hamiş kardeşlerimin bebeklerini korusun cümlemizinkiyle birlikte inş...hayırlı akşamlar dua ile..
Tesekkürler canim🙂Sen bebeginin resmini koymuyormusun?Yoksa benmi kacirdim?
Ben pek takip edemiyorum,lalezarin bebegine biseymi olmus,hemen bakayim...

Kizlar hepinize selam🙂Bende gelenegimizi yerine getirip boncugumun resmini topigimizde yayinlamak istedim🙂Buna her zaman cok özenirdim,sonunda banada nasib oldu bunu yapmak🙂Bakarken masallah demeyi unutmayin sakin🙂Hepinizi cok seviyorum....

oyyyy oyyyy yerim o boncuğu ben allahım nazardan korusun maşallah sübhanallahh minik kızın büyümüş allahım bahtını açık etsin hep gülsün melek yüzü inşallahhh ayy darısı bize inş bende alsam minik oğluşumu sağ salim kucağima sizin gibi inşallah rabbim o günleride gösterir bizde seni seviyoruz canım minik kızınıda seni çokkkkkkkkkkkkkk öpüyorum

laracım maşallah maşallah pek tatlı peeekkk🙂 selam millet azıcık giriverdim çıkıyorum ve öpüyorum takip etmeye çalışıyorum lalezar Allah senin ve tüm hamiş kardeşlerimin bebeklerini korusun cümlemizinkiyle birlikte inş...hayırlı akşamlar dua ile..

aminnnnnnnnnnnnn canım canım duandan eksik etme bizi rabbim bebişlerimize sağlık versin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inş

amın canım sagol asya ıyı cok sukur bıtane dısımız patladı ama tam cıkmadı ugrasıyoum hanımın keyfıyle valla evde butun gun sebeklıkler yapıyorum sırf sıkıılmasın dıye🙂
zaman cabuk gecmez gıbı gelır ozellıkle son ay ama ınan pat dıye gelıyor ınsallah kolayca dogum yaparsın canım....

kız ben ısırırım onu dişini bilem yirim yirimm allahım büyümüşde dişleri çıkıyomuş benim fıstıklı kurabiyemin canım diş çıkarmak zor dur hem anne hem bebek için mevlam kolaycana çıkarmasını nasip etsin inş dikkat et ateşlenme falan olur iştahı kesilir allahım yardımcınız olsun aminnnnnnnnnnnn canım allahım razı olsun duanı eksik etme

Canim kizimin ismi Ecrin Ceren.Ecrin i abisi,Ceren ide babasi secti🙂Seni ve Asyami öpüyorum...

ayy adı da çok güzelmiş laram ecrin ismini çk seviyorum bende rabbim uzun ve sağlıklı büyümesini nasip etsin

oyyyy oyyyy yerim o boncuğu ben allahım nazardan korusun maşallah sübhanallahh minik kızın büyümüş allahım bahtını açık etsin hep gülsün melek yüzü inşallahhh ayy darısı bize inş bende alsam minik oğluşumu sağ salim kucağima sizin gibi inşallah rabbim o günleride gösterir bizde seni seviyoruz canım minik kızınıda seni çokkkkkkkkkkkkkk öpüyorum

aminnnnnnnnnnnnn canım canım duandan eksik etme bizi rabbim bebişlerimize sağlık versin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inş

kız ben ısırırım onu dişini bilem yirim yirimm allahım büyümüşde dişleri çıkıyomuş benim fıstıklı kurabiyemin canım diş çıkarmak zor dur hem anne hem bebek için mevlam kolaycana çıkarmasını nasip etsin inş dikkat et ateşlenme falan olur iştahı kesilir allahım yardımcınız olsun aminnnnnnnnnnnn canım allahım razı olsun duanı eksik etme

ayy adı da çok güzelmiş laram ecrin ismini çk seviyorum bende rabbim uzun ve sağlıklı büyümesini nasip etsin
Amin kurabiyem,sagol,Allahim senide bir avazda kurtarip pasana kavustursun insallah.Sizin isim belli mi?

sagol canım evet cook zor gecelerı derın uyuyamıyor bır huzursuzluk var ustunde hayılrıısyla bır atlatsaydık bende o da ohhh dıyecegız....hersey sırayla canım allahım bu guzel gunlerı sanada nasıp etsın ınsallah oglusunla......herzaman duamdasınız......

sagol canım evet cook zor gecelerı derın uyuyamıyor bır huzursuzluk var ustunde hayılrıısyla bır atlatsaydık bende o da ohhh dıyecegız....hersey sırayla canım allahım bu guzel gunlerı sanada nasıp etsın ınsallah oglusunla......herzaman duamdasınız......

aminnn canım allahım razı olsun rabbim sizede bizede kolaylık versin çok öpüyorum asyamı senide

hepinize merhaba melekler.beni hatırladınzımı..ne güzel yeni haberler var hepinizde.kiminiz doğum yapmış lalezarım hamilee.sabırsızım okadar bekleyişin sonunda kocaman olmuş bile 🙂 ama ben hala yalnızım.hala birşey yok.uzak kalayım burdan dedim kafam rahat olsun dedim ama olmayınca olmuyormuş anladım.doktorumun isteği üzerine korka korka rahim filmine girdim (ki hiç korkulacak bişey yokmuş acı bile hissetmedim)sonra gel tekrar ultrasonda bakalım ona göre tedaviye başlarız artık dedi.1.5.sene oldu.veee polikistik over olduğumu söyledi 🙁🙂(( ilaç verdi şimdi.glokofen ve klomen.birlikte kullan dedi.ondan sonra başka ilaç.oda olmasa başka ilaç.oda olmazsa aşılama..vs.vs..tak etti artık canıma dedim artık doktora..gülüştük falan ama benim içim acıyor

Pozitifçim nrelerdesin özlettin kendini yaaaa, bak neler kaçırdın ben hamileyim, bir sürü arkadaşımız doğumunu yaptı bebeklerinin resimlerini paylştı bizimle, bize dualar ettiler ve bizimde meleklerimiz geldi, burdan uzaklaşma meleklerin duaları çok önemli canım öüyorum seni 🙂

ayy lalezarım okudukça şu iletileri nasıl özeniyorum sana yaa. eski günlerim aklıma geliyo🙂 maşallah miniğine canım o seni terketmez sımsıkı tutunur annesine hiç korkma sen. topiğe girmeyeli aylar oldu yeni üyeler vardır muhtemelen arkadaşlar ben eski üyelerden kısaca unfo 🙂 eski demişken 2 yılım doluyo burada yaw gözlerim yaşardı. neyse bilmeyenler için, hamileliğimin öncesini sonrasını herşeyini burada geçirdim ben. şimdi 7 aylık dünya afacanı bi kızım var. hergün herşeyi rapor ettim benimle aynı ay doğuracak hatunlara. eminegelin, berranur, tatlı cadım, ayyüzlü, papatyam unuttuklarım affetsin, hepinize tekrar selamlar arkadaşlarım🙂 doğuracak olanlar allah kurtarsın, bebek planlayanlar allah gönlünüze göre versin. umarım bir an önce herkes meleğine kavuşur...

Kızının resimlerine profilinden de baktım canım Allah nazarlardan korusun nurtopu gibi maşallah canım 🙂

canımmm çok geçmiş olsun miniğin korkutmuş seni baya kıyamam ama neyseki herşey yolundaymış rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağimıza versin inş

saol meleğim kankim allahım sanada göstericek inş o haftarı sağlıcakla büyüsün meleklerimiz

aminnnn berranurum çok saol kuzum benim nasılsın çok özledim sizi eymencik nasıl annesi büyüdümü baya yaramazlık yapıyomu öp onu benim yerime

aminnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun bitanem zaman geçmiyo geliyo ama geçiyomuş demekki sen nasılsın asyam nasıl yerim onu şirinlik yapıyodur cilveli cilveli gülüşer çığlıklar atıyodur allahım nazardan korusun bahtını açık etsin kuzularınızın inş evet canım tutmadım zaten kendimi boşlukta hissediyorum ama napim bebişim büyümesi lazım inş daha sonra telafi ederiz

ayyy canım hoşgeldinnn tatlım benim neyseki sorunun ne onu biliyosun ve ona göre tedavi olup bebiş sahibi olabilirsin üzülme diyemiyorum sana nasıl bir acı beklemek çok iyi biliyorum rabbim inş seninde yüzünü güldürecek inan adını hiç unutmadım herzaman duamdasın allahım senin biran önce yüzünü güldürsün inş

canım burdaki arkadaşlıklarımızı unutmamız mümkün değil hepinizi çok özledim oyy maşallah kızına kocaaman olmuş rabbim analı babalı büyütsün inş bahtı açık olsun yavrunun aminnn canım rabbim bizede sizn gii yavrulamızın yaramazlıklarını anlatmmayı nasip eder inş

Evet kankim biraz korkuttu ama şimdi iyiyiz Allaha şükürler olsun.. .. 🙂

Canım bu resimdeki büyük kızın mı yoksa kıvırcık ne güzel bir çocuk o öyle mşallahhhhhhhhhhhhhh 🙂

Sağol fudelyacım Allahım hepimizi korusun esirgesin inşallah 🙂

Tesekkürler canim🙂Sen bebeginin resmini koymuyormusun?Yoksa benmi kacirdim?
Ben pek takip edemiyorum,lalezarin bebegine biseymi olmus,hemen bakayim...

Yok Laracım 2 hafta önce pembe bir akıntım gelmişti de o biraz korkutmuştu beni, ama hemen geçti birkaç damla öyle hemen, dr um muayene de etti korkulacak bir durum yok dedi, şu anda gayet iyiyiz tatlım 🙂

Geri