Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

laracım masallah kızına ama ısmını bılmıyorum ben🙁ne koymustunuz?masallah masallah saglıkla yasasın ınsallah cooook tatlı.....

amın canım sagol asya ıyı cok sukur bıtane dısımız patladı ama tam cıkmadı ugrasıyoum hanımın keyfıyle valla evde butun gun sebeklıkler yapıyorum sırf sıkıılmasın dıye🙂
zaman cabuk gecmez gıbı gelır ozellıkle son ay ama ınan pat dıye gelıyor ınsallah kolayca dogum yaparsın canım....

Tesekkürler canim🙂Sen bebeginin resmini koymuyormusun?Yoksa benmi kacirdim?
Ben pek takip edemiyorum,lalezarin bebegine biseymi olmus,hemen bakayim...

oyyyy oyyyy yerim o boncuğu ben allahım nazardan korusun maşallah sübhanallahh minik kızın büyümüş allahım bahtını açık etsin hep gülsün melek yüzü inşallahhh ayy darısı bize inş bende alsam minik oğluşumu sağ salim kucağima sizin gibi inşallah rabbim o günleride gösterir bizde seni seviyoruz canım minik kızınıda seni çokkkkkkkkkkkkkk öpüyorum

aminnnnnnnnnnnnn canım canım duandan eksik etme bizi rabbim bebişlerimize sağlık versin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inş

kız ben ısırırım onu dişini bilem yirim yirimm allahım büyümüşde dişleri çıkıyomuş benim fıstıklı kurabiyemin canım diş çıkarmak zor dur hem anne hem bebek için mevlam kolaycana çıkarmasını nasip etsin inş dikkat et ateşlenme falan olur iştahı kesilir allahım yardımcınız olsun aminnnnnnnnnnnn canım allahım razı olsun duanı eksik etme

Canim kizimin ismi Ecrin Ceren.Ecrin i abisi,Ceren ide babasi secti🙂Seni ve Asyami öpüyorum...

ayy adı da çok güzelmiş laram ecrin ismini çk seviyorum bende rabbim uzun ve sağlıklı büyümesini nasip etsin

Amin kurabiyem,sagol,Allahim senide bir avazda kurtarip pasana kavustursun insallah.Sizin isim belli mi?

sagol canım evet cook zor gecelerı derın uyuyamıyor bır huzursuzluk var ustunde hayılrıısyla bır atlatsaydık bende o da ohhh dıyecegız....hersey sırayla canım allahım bu guzel gunlerı sanada nasıp etsın ınsallah oglusunla......herzaman duamdasınız......

aminnn canım allahım razı olsun rabbim sizede bizede kolaylık versin çok öpüyorum asyamı senide

Pozitifçim nrelerdesin özlettin kendini yaaaa, bak neler kaçırdın ben hamileyim, bir sürü arkadaşımız doğumunu yaptı bebeklerinin resimlerini paylştı bizimle, bize dualar ettiler ve bizimde meleklerimiz geldi, burdan uzaklaşma meleklerin duaları çok önemli canım öüyorum seni 🙂

Kızının resimlerine profilinden de baktım canım Allah nazarlardan korusun nurtopu gibi maşallah canım 🙂

Evet kankim biraz korkuttu ama şimdi iyiyiz Allaha şükürler olsun.. .. 🙂

Canım bu resimdeki büyük kızın mı yoksa kıvırcık ne güzel bir çocuk o öyle mşallahhhhhhhhhhhhhh 🙂

Sağol fudelyacım Allahım hepimizi korusun esirgesin inşallah 🙂

Tesekkürler canim🙂Sen bebeginin resmini koymuyormusun?Yoksa benmi kacirdim?
Ben pek takip edemiyorum,lalezarin bebegine biseymi olmus,hemen bakayim...

Yok Laracım 2 hafta önce pembe bir akıntım gelmişti de o biraz korkutmuştu beni, ama hemen geçti birkaç damla öyle hemen, dr um muayene de etti korkulacak bir durum yok dedi, şu anda gayet iyiyiz tatlım 🙂