Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım benim tebrik ederim çok çok çok sevindim ikinizinde iyi olmasına
berranurcuğumunda dediği gibi ne günler yaşadık burada ama şimdi meleklerimiz yanımızda çok şükür
öpüyorum herkesi

kız cadı sen nerdesin bebişin nasıl sen nasılsın insan bir yazar inş iyisinizdr kuzum bizde seni öpüyoruz allahıma emanet olun

canısı sakın moralini bozma böyle durumlarda inan en çok morale ihtiyacı oluyo insanın bak bu kadar melek senin için dua ediyoruz inş sende annne olup başka meleklere dua ediceksin hepimiz inanıyoruz sende inan çok öpüyrum seni

sağol ayşegülümm aminn.rabbimm sanada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn dikkat et hem kendine hem bebişimize.anne olamıyosakta teyze olcazz olsunn 🙂sende allaha emanet ol canım

aminnnn çok saol canımm tamam tatlım ederim kızz ben seni ısırırım hee ne demek o öyle anne olamıyosak tabiki anne olucaksın bbende sana diycem yeğenime iyi bak annesi diye hiç sıkma canını ben hissediyorum yakında hamiş olucan sen bitanem bak görürsün

[/QUOTE]

Cok tesekkür ederim,amin fistigim🙂Tabiiki öpüp koklarim senin yerine teyzesi🙂Darisi sana ve bekleyen,isteyen herkese olsun insallah.Senide göbüsünden öperim elmali kurabiyem...

aminnnnnn laramm ayyy canım benim ben sizi çok seviyorum yaa

Son düzenleme:

ayyy canım kader arkadaşim seni cadı çok yorma yeğenimi neden seni bu kadar çok çalıştırıyolar yaa gelecem onların yanına iyi olmanıza çok sevindim tatlım maşallah büyümüşsünüz demek güccük cadım göstermedi kendini yerim onu ben

bizde iyyiz canım bizimde oğluşumuz olucak normalde yerin kontrole gidicektik ama eşim sınava hazırlanıyo bizde yarın 26 haftamıza giriyorum rabbim meleklerimizisağ salim kucağimıza versin çok öpyorum senide meleğinide

ahhhh lalem üzülme diyemiyorum sana çünkü bende çok üzüldüm herzaman duamdasın benim canım kankim rabbim meleğni versin bütün sıkınların yerini huzur mutluluk alsın canım allahıma emanet ol

lale onca doktor bilememişmi yani ,tü onların doktorluğuna ,hay ALLAH ım kime inanacağımız şaşırdık valla yaa, geçmiş olsun ama umudunu yitirme inş. olur ,dünyada ne mucizeler oluyor ,tek yumurtalığın olması çok da kötü bişey değil ,tek yumurtalıkla da hamile kalınabiliyor ,iice strese girme ,belki aşılama da olur ,bu ay da sık dişini aşılama geçene kadar da sonra düşünürsün gerisini ,aşılamanın tutması için relax olman gerek ,ALLAH inş. gönlündekini verir...ALLAH yardımcın olsun

Sağolun kızlar, sabah çok yanım yandı hem maddi hem manevi olarak, o yüzden şu anda hiç sağlıklı düşünemiyorum, bu aşılama işleminden sonra bu işlere uzun bir süre ara vermeyi planlıyorum, gerçekten çok yoruldum artık ve eşiminde bazen umursamaz tavırları ve beni yanlız bırakması beni çok yıprattı, sanırım ben o kadarda sağlam biri değil mişim... yavaş yavaş yıkılıyorum, bu bebek olmamasından falan da değil her gittiğim dr.da duyduğum değişik değişik şeylerden artık ruhum kirlendi..

seve seve çalışıyoruz napalım🙂

demek oğluşun olacak. beşik kertmesi yapalım diyecem ama benim kızın talibi çok🙂 herkese mavi boncuk dağıtır oldum🙂

öpüyorum kocaman🙂

canım benim,
ben de sana çok şey söylemek isterim ama söyleyeceklerim o kadar boş geliyor ki... biliyorsun bu acıları bende çektim. hatta pes ettim. ama nolur mücadeleden vazgeçme. hele de aşılama tutmazsa ara veririm hiç deme. yaş geldi geçiyor...
bence imkanın varsa tüp bebeği denemelisin.

sana bir de hikayem var:
eşimin halasının kızı almanyada yaşıyor. 5-6 yıl önce komşusu çocuğu olmuyor diye muayeneye gidiyor. doktor da diyor ki senin tek yumurtan var ve o da yarım. senin çocuğun olursa ben de doğururum diyor. bunu diyen erkek!
kadın kahrolup evine dönüyor. aradan birkaç ay geçiyor ve kendiliğinden hamile kalıyor. doktora gidip sonuçlarını gösetriyor ve hadi doğur bakalım diyor🙂

yüce mevlam neylerse güzel eyler. herşeyde vardır bir hayarı deyip gönlünü ferah tutmaya çalış ve rabbimin mucizesini bekle...

bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. seni o kadar iyi anlıyorum ki canım arkadaşım.

dualarım seninle!

Canım benim vallaha inan bende bugün hep ağlamak istiyorum ama işteyim ve sahte gülücüklerle akşamı etmek zorundayım, ama içim şişti inan öyle doluyum ki... Ben yumurtalğımın olmadığını düşünmüyorum, benim biraz kilom var malum kortizon... dr kendisi de öyle dedi aslında muayene esnasında yağlanmamı oldu ki falan diye sanırım öyle diye düşünüyorum bende...
bu anlattığın şey çok umut verici ve srabbim inşallah canım bizlerede bu mucizesini gösterir..

Canım benim vallaha inan bende bugün hep ağlamak istiyorum ama işteyim ve sahte gülücüklerle akşamı etmek zorundayım, ama içim şişti inan öyle doluyum ki... Ben yumurtalğımın olmadığını düşünmüyorum, benim biraz kilom var malum kortizon... dr kendisi de öyle dedi aslında muayene esnasında yağlanmamı oldu ki falan diye sanırım öyle diye düşünüyorum bende...
bu anlattığın şey çok umut verici ve srabbim inşallah canım bizlerede bu mucizesini gösterir..

Cok tesekkürler sabirsizimim🙂Evet,zaman cok cabuk geciyor.Gerci benim hamileligim pekte cabuk gecmedi ama...Amin canim,Allah sanada ve herkesede saglikli ve hayirli evlatlar versin.
Eger Dr 90% kiz dediyse mutlaka kizdir,banada öyle demislerdi birkac randevu sonrasinda kesinlesmisti.Kendini fazla yorma,unutmaki artik iki canlisin🙂Hamileligim boyunca böyle denince bana cok hosuma giderdi.Ne güzel bir duygu o;iki canli olmak,Allah isteyen herkese nasib etsin.