canım benim tebrik ederim çok çok çok sevindim ikinizinde iyi olmasına
berranurcuğumunda dediği gibi ne günler yaşadık burada ama şimdi meleklerimiz yanımızda çok şükür
öpüyorum herkesi
kız cadı sen nerdesin bebişin nasıl sen nasılsın insan bir yazar inş iyisinizdr kuzum bizde seni öpüyoruz allahıma emanet olun
Kızlar mrb, bugün dr kontrolüm vardı, çok moralim bozuldu, 1 tane yumurta olmuş, bu şekilde tüp bebek için gönderemem dedi, bakalım perşembe günü tekrar bakıcak, o zaman kesin durum belli olacak...
Ben suratımı asmışım herhalde ne oldu dedi, üzüldüm dedim, üzülmenize gerek yok dedi, hormonlarınız gayit iyi durumda dedi, şu aşamada sizi tanıyoruz, ilaca vereceğiniz tepkiyi ölçüyoruz, bu şuna bezer dedi "bir kişi bir 70'lik içer hiç etkilenmez ama bir başkası 1 kadehte küfelik olur", bu ay dahaucuz yöntemler deneriz yada doğal yolla deneriz, bir daha ki ay daha yüksek doz ilac başlar öyle gidersiniz dedi... Dedi demesine de,temmuzun 21 inde ben 40 ıma giriyorum artık devlet yadımı alamayacağız, eşimde bu ay oldu oldu yoksa bırakırız diyor...
canısı sakın moralini bozma böyle durumlarda inan en çok morale ihtiyacı oluyo insanın bak bu kadar melek senin için dua ediyoruz inş sende annne olup başka meleklere dua ediceksin hepimiz inanıyoruz sende inan çok öpüyrum seni
sağol ayşegülümm aminn.rabbimm sanada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn dikkat et hem kendine hem bebişimize.anne olamıyosakta teyze olcazz olsunn 🙂sende allaha emanet ol canım
aminnnn çok saol canımm tamam tatlım ederim kızz ben seni ısırırım hee ne demek o öyle anne olamıyosak tabiki anne olucaksın bbende sana diycem yeğenime iyi bak annesi diye hiç sıkma canını ben hissediyorum yakında hamiş olucan sen bitanem bak görürsün
[/QUOTE]laracım gozunuzaydın....allahım saglıkla annesıyle babasıyla beraber ınsallah guzel gunlerle buyumeyı nasıp eder....
laloşummm canım dualarımız senınle bak dokturunda ıyı seyler soylemıs cok sukur sıkıntı yok olacak ben ınanıyorum oyle ınanıyorum kı sana anlatamam.....guzel haberlerle gelırsın ınsallah ınan yazısamasak da cogu arkadasımız gıbı bende sırf senden haber almak ıcın acıyorum dualarım senınle her kokladıgımda asyamı ınan adın dılımde duayla.....sakın strese gırme sakın ol canım benım....
tatlı cadım özledim yaaw sizi nasılsın asyam nasıl büyümüşdr iyicene şirinlik yapıyomu teyzesinin gülü öp kokla benim yerime annesi bende sizi çokkkk öpüyorum
canlarım sitem değildi yazdıklarım, sadece gerçeklerdi, burası böyle öksüz kaldığından beri yüreğimde birikenlerdi, belki hatırlarsınız uzun süre gündüzleri bu sayfayı açıp bebeğimi beklediğim gibi tek bir kelime yazı bekledim bu sayfada, hiç kimse yazmadığı halde belki birileri görür diye şaklabanlık bile yaptım, ama baktım ki nafile.... sonra bende yine aynı amaç için buluşmuş anne adayları yani diğer topicte yerimi aldım ama inanın burdaki ve bir önceki topicteki arkadaşlık ve dostluğu yakalayamadım (bir kişi hariç o kendini biliyor... )
zaten bu tür hamilelik topiclerine artık yazmıyorum, burayada yazarsam sonucu bildirmek için yazıcam, sonuca gelince eski dostlarıma bildiriyorum bu ay tüp bebek denemesi yapıcaz, şu anda yumurta geliştirme iğneleri yapıyorum, yarın kontrolüm var, büyük ihtimalle önümüzdeki hafta yumurta toplatmaya gidicez, 3-4 gün sonrada transfer yapılacak..
bende hepinizi ve güzel meleklerinizi öpüyorum sonucu burda bildiricem, sizlerde Allaha emanet olun şimdilik, içten dualarınızı eksik etmeyin... güle güle
Cok tesekkür ederim,amin fistigim🙂Tabiiki öpüp koklarim senin yerine teyzesi🙂Darisi sana ve bekleyen,isteyen herkese olsun insallah.Senide göbüsünden öperim elmali kurabiyem...
aminnnnnn laramm ayyy canım benim ben sizi çok seviyorum yaa
Son düzenleme: