Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım benim tebrik ederim çok çok çok sevindim ikinizinde iyi olmasına
berranurcuğumunda dediği gibi ne günler yaşadık burada ama şimdi meleklerimiz yanımızda çok şükür
öpüyorum herkesi

kız cadı sen nerdesin bebişin nasıl sen nasılsın insan bir yazar inş iyisinizdr kuzum bizde seni öpüyoruz allahıma emanet olun

Kızlar mrb, bugün dr kontrolüm vardı, çok moralim bozuldu, 1 tane yumurta olmuş, bu şekilde tüp bebek için gönderemem dedi, bakalım perşembe günü tekrar bakıcak, o zaman kesin durum belli olacak...
Ben suratımı asmışım herhalde ne oldu dedi, üzüldüm dedim, üzülmenize gerek yok dedi, hormonlarınız gayit iyi durumda dedi, şu aşamada sizi tanıyoruz, ilaca vereceğiniz tepkiyi ölçüyoruz, bu şuna bezer dedi "bir kişi bir 70'lik içer hiç etkilenmez ama bir başkası 1 kadehte küfelik olur", bu ay dahaucuz yöntemler deneriz yada doğal yolla deneriz, bir daha ki ay daha yüksek doz ilac başlar öyle gidersiniz dedi... Dedi demesine de,temmuzun 21 inde ben 40 ıma giriyorum artık devlet yadımı alamayacağız, eşimde bu ay oldu oldu yoksa bırakırız diyor...

canısı sakın moralini bozma böyle durumlarda inan en çok morale ihtiyacı oluyo insanın bak bu kadar melek senin için dua ediyoruz inş sende annne olup başka meleklere dua ediceksin hepimiz inanıyoruz sende inan çok öpüyrum seni

sağol ayşegülümm aminn.rabbimm sanada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn dikkat et hem kendine hem bebişimize.anne olamıyosakta teyze olcazz olsunn 🙂sende allaha emanet ol canım:kiss:

aminnnn çok saol canımm tamam tatlım ederim kızz ben seni ısırırım hee ne demek o öyle anne olamıyosak tabiki anne olucaksın bbende sana diycem yeğenime iyi bak annesi diye hiç sıkma canını ben hissediyorum yakında hamiş olucan sen bitanem bak görürsün

laracım gozunuzaydın....allahım saglıkla annesıyle babasıyla beraber ınsallah guzel gunlerle buyumeyı nasıp eder....
laloşummm canım dualarımız senınle bak dokturunda ıyı seyler soylemıs cok sukur sıkıntı yok olacak ben ınanıyorum oyle ınanıyorum kı sana anlatamam.....guzel haberlerle gelırsın ınsallah ınan yazısamasak da cogu arkadasımız gıbı bende sırf senden haber almak ıcın acıyorum dualarım senınle her kokladıgımda asyamı ınan adın dılımde duayla.....sakın strese gırme sakın ol canım benım....

tatlı cadım özledim yaaw sizi nasılsın asyam nasıl büyümüşdr iyicene şirinlik yapıyomu teyzesinin gülü öp kokla benim yerime annesi bende sizi çokkkk öpüyorum

canlarım sitem değildi yazdıklarım, sadece gerçeklerdi, burası böyle öksüz kaldığından beri yüreğimde birikenlerdi, belki hatırlarsınız uzun süre gündüzleri bu sayfayı açıp bebeğimi beklediğim gibi tek bir kelime yazı bekledim bu sayfada, hiç kimse yazmadığı halde belki birileri görür diye şaklabanlık bile yaptım, ama baktım ki nafile.... sonra bende yine aynı amaç için buluşmuş anne adayları yani diğer topicte yerimi aldım ama inanın burdaki ve bir önceki topicteki arkadaşlık ve dostluğu yakalayamadım (bir kişi hariç o kendini biliyor... )
zaten bu tür hamilelik topiclerine artık yazmıyorum, burayada yazarsam sonucu bildirmek için yazıcam, sonuca gelince eski dostlarıma bildiriyorum bu ay tüp bebek denemesi yapıcaz, şu anda yumurta geliştirme iğneleri yapıyorum, yarın kontrolüm var, büyük ihtimalle önümüzdeki hafta yumurta toplatmaya gidicez, 3-4 gün sonrada transfer yapılacak..
bende hepinizi ve güzel meleklerinizi öpüyorum sonucu burda bildiricem, sizlerde Allaha emanet olun şimdilik, içten dualarınızı eksik etmeyin... güle güle
[/QUOTE]

Cok tesekkür ederim,amin fistigim🙂Tabiiki öpüp koklarim senin yerine teyzesi🙂Darisi sana ve bekleyen,isteyen herkese olsun insallah.Senide göbüsünden öperim elmali kurabiyem...

aminnnnnn laramm ayyy canım benim ben sizi çok seviyorum yaa

Son düzenleme:
selam kızlar...
yine kimse yok🙁 ama ben bişeyler yazayım bari🙂

laracım öncelikle seni tebrik ederim. hamiş haberini aldığımız gün daha dün gibi🙂
rabbim evlatlarına sağlıklı ömürler versin, sizlere de hayırlı evlat olsunlar inşallah🙂

ben inanılmaz yoğunum. Mayıs-Haziran-Temmuz neredeyse nefes almadan çalışıyorum. Temmuz sonuna kadar da böyle devam edecek ne yazık ki... izin mizin hak getire🙁

ama çok şükür sağlık durumumuz iyi.
21. haftadayız. doktor %90 kız dedi. göstertmedi bizim yaramaz🙂 5 temmuz'da randevumuz var, heralde kesinleşir artıkın🙂
bebek kasım ayında doğacağı için kayınpederim kasım diyordu. kız olacağını öğrenince adı kasime oldu🙂 isim bulana kadar da kasime kalacak gibi🙂

bendeki gelişmeler bu kadar. sizler nasılsınız?

umarım herkes iyidir.

laloşum aşağıda ismini görüyorum. umarım burdasındır

ayyy canım kader arkadaşim seni cadı çok yorma yeğenimi neden seni bu kadar çok çalıştırıyolar yaa gelecem onların yanına iyi olmanıza çok sevindim tatlım maşallah büyümüşsünüz demek güccük cadım göstermedi kendini yerim onu ben

bizde iyyiz canım bizimde oğluşumuz olucak normalde yerin kontrole gidicektik ama eşim sınava hazırlanıyo bizde yarın 26 haftamıza giriyorum rabbim meleklerimizisağ salim kucağimıza versin çok öpyorum senide meleğinide

Kızlar son durumu bildiriyorum, sağ yumurtalığım yokmuş benim, bugüne kadar belki en az 10 dr göründüm hiç biri böyle bişi dememişti çok şaşırdık dr da dahil, kafayı yiyicem deyip söylene söylene muayene etti, nerdeyse başaşağıydım bir ara, o kadar çok canım yandı ki anlatmam, karnımı bastıra bastır bir kaldı...
Yumurta da 2 tane olmuş biri 22, biri 13 cm lik biri işimize yarar dedi ve bu hade tüpe yollayamam dedi yani tek yumurta ile, yarın bu akşam çatlatma iğnesini yapıcam ve c.tesi günü saat 9,30 da aşılama yapacak, hiç umudum yok.. bu kadar stres altında olmaz büyük ihtimalle... Zaten bu da olmazsa tüple falan uğraşmak istemiyorum artık, bırakıcam burda, rabbim isterse uğraşmadan da verir zaten..

ahhhh lalem üzülme diyemiyorum sana çünkü bende çok üzüldüm herzaman duamdasın benim canım kankim rabbim meleğni versin bütün sıkınların yerini huzur mutluluk alsın canım allahıma emanet ol

Kızlar son durumu bildiriyorum, sağ yumurtalığım yokmuş benim, bugüne kadar belki en az 10 dr göründüm hiç biri böyle bişi dememişti çok şaşırdık dr da dahil, kafayı yiyicem deyip söylene söylene muayene etti, nerdeyse başaşağıydım bir ara, o kadar çok canım yandı ki anlatmam, karnımı bastıra bastır bir kaldı...
Yumurta da 2 tane olmuş biri 22, biri 13 cm lik biri işimize yarar dedi ve bu hade tüpe yollayamam dedi yani tek yumurta ile, yarın bu akşam çatlatma iğnesini yapıcam ve c.tesi günü saat 9,30 da aşılama yapacak, hiç umudum yok.. bu kadar stres altında olmaz büyük ihtimalle... Zaten bu da olmazsa tüple falan uğraşmak istemiyorum artık, bırakıcam burda, rabbim isterse uğraşmadan da verir zaten..
lale onca doktor bilememişmi yani ,tü onların doktorluğuna ,hay ALLAH ım kime inanacağımız şaşırdık valla yaa, geçmiş olsun ama umudunu yitirme inş. olur ,dünyada ne mucizeler oluyor ,tek yumurtalığın olması çok da kötü bişey değil ,tek yumurtalıkla da hamile kalınabiliyor ,iice strese girme ,belki aşılama da olur ,bu ay da sık dişini aşılama geçene kadar da sonra düşünürsün gerisini ,aşılamanın tutması için relax olman gerek ,ALLAH inş. gönlündekini verir...ALLAH yardımcın olsun

Sağolun kızlar, sabah çok yanım yandı hem maddi hem manevi olarak, o yüzden şu anda hiç sağlıklı düşünemiyorum, bu aşılama işleminden sonra bu işlere uzun bir süre ara vermeyi planlıyorum, gerçekten çok yoruldum artık ve eşiminde bazen umursamaz tavırları ve beni yanlız bırakması beni çok yıprattı, sanırım ben o kadarda sağlam biri değil mişim... yavaş yavaş yıkılıyorum, bu bebek olmamasından falan da değil her gittiğim dr.da duyduğum değişik değişik şeylerden artık ruhum kirlendi..

ayyy canım kader arkadaşim seni cadı çok yorma yeğenimi neden seni bu kadar çok çalıştırıyolar yaa gelecem onların yanına iyi olmanıza çok sevindim tatlım maşallah büyümüşsünüz demek güccük cadım göstermedi kendini yerim onu ben

bizde iyyiz canım bizimde oğluşumuz olucak normalde yerin kontrole gidicektik ama eşim sınava hazırlanıyo bizde yarın 26 haftamıza giriyorum rabbim meleklerimizisağ salim kucağimıza versin çok öpyorum senide meleğinide

seve seve çalışıyoruz napalım🙂

demek oğluşun olacak. beşik kertmesi yapalım diyecem ama benim kızın talibi çok🙂 herkese mavi boncuk dağıtır oldum🙂

öpüyorum kocaman🙂

canım benim,
ben de sana çok şey söylemek isterim ama söyleyeceklerim o kadar boş geliyor ki... biliyorsun bu acıları bende çektim. hatta pes ettim. ama nolur mücadeleden vazgeçme. hele de aşılama tutmazsa ara veririm hiç deme. yaş geldi geçiyor...
bence imkanın varsa tüp bebeği denemelisin.

sana bir de hikayem var:
eşimin halasının kızı almanyada yaşıyor. 5-6 yıl önce komşusu çocuğu olmuyor diye muayeneye gidiyor. doktor da diyor ki senin tek yumurtan var ve o da yarım. senin çocuğun olursa ben de doğururum diyor. bunu diyen erkek!
kadın kahrolup evine dönüyor. aradan birkaç ay geçiyor ve kendiliğinden hamile kalıyor. doktora gidip sonuçlarını gösetriyor ve hadi doğur bakalım diyor🙂

yüce mevlam neylerse güzel eyler. herşeyde vardır bir hayarı deyip gönlünü ferah tutmaya çalış ve rabbimin mucizesini bekle...

bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. seni o kadar iyi anlıyorum ki canım arkadaşım.

dualarım seninle!

canım benim,
ben de sana çok şey söylemek isterim ama söyleyeceklerim o kadar boş geliyor ki... biliyorsun bu acıları bende çektim. hatta pes ettim. ama nolur mücadeleden vazgeçme. hele de aşılama tutmazsa ara veririm hiç deme. yaş geldi geçiyor...

sana bir de hikayem var:
eşimin halasının kızı almanyada yaşıyor. 5-6 yıl önce komşusu çocuğu olmuyor diye muayeneye gidiyor. doktor da diyor ki senin tek yumurtan var ve o da yarım. senin çocuğun olursa ben de doğururum diyor. bunu diyen erkek!
kadın kahrolup evine dönüyor. aradan birkaç ay geçiyor ve kendiliğinden hamile kalıyor. doktora gidip sonuçlarını gösetriyor ve hadi doğur bakalım diyor🙂

yüce mevlam neylerse güzel eyler. herşeyde vardır bir hayarı deyip gönlünü ferah tutmaya çalış ve rabbimin mucizesini bekle...

bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. seni o kadar iyi anlıyorum ki canım arkadaşım.

dualarım seninle!

Canım benim vallaha inan bende bugün hep ağlamak istiyorum ama işteyim ve sahte gülücüklerle akşamı etmek zorundayım, ama içim şişti inan öyle doluyum ki... Ben yumurtalğımın olmadığını düşünmüyorum, benim biraz kilom var malum kortizon... dr kendisi de öyle dedi aslında muayene esnasında yağlanmamı oldu ki falan diye sanırım öyle diye düşünüyorum bende...
bu anlattığın şey çok umut verici ve srabbim inşallah canım bizlerede bu mucizesini gösterir..

canım benim,

sana bir de hikayem var:

dualarım seninle!

Canım benim vallaha inan bende bugün hep ağlamak istiyorum ama işteyim ve sahte gülücüklerle akşamı etmek zorundayım, ama içim şişti inan öyle doluyum ki... Ben yumurtalğımın olmadığını düşünmüyorum, benim biraz kilom var malum kortizon... dr kendisi de öyle dedi aslında muayene esnasında yağlanmamı oldu ki falan diye sanırım öyle diye düşünüyorum bende...
bu anlattığın şey çok umut verici ve srabbim inşallah canım bizlerede bu mucizesini gösterir..

selam kızlar...
yine kimse yok🙁 ama ben bişeyler yazayım bari🙂

laracım öncelikle seni tebrik ederim. hamiş haberini aldığımız gün daha dün gibi🙂
rabbim evlatlarına sağlıklı ömürler versin, sizlere de hayırlı evlat olsunlar inşallah🙂

ben inanılmaz yoğunum. Mayıs-Haziran-Temmuz neredeyse nefes almadan çalışıyorum. Temmuz sonuna kadar da böyle devam edecek ne yazık ki... izin mizin hak getire🙁

ama çok şükür sağlık durumumuz iyi.
21. haftadayız. doktor %90 kız dedi. göstertmedi bizim yaramaz🙂 5 temmuz'da randevumuz var, heralde kesinleşir artıkın🙂
bebek kasım ayında doğacağı için kayınpederim kasım diyordu. kız olacağını öğrenince adı kasime oldu🙂 isim bulana kadar da kasime kalacak gibi🙂

bendeki gelişmeler bu kadar. sizler nasılsınız?

umarım herkes iyidir.

laloşum aşağıda ismini görüyorum. umarım burdasındır
Cok tesekkürler sabirsizimim🙂Evet,zaman cok cabuk geciyor.Gerci benim hamileligim pekte cabuk gecmedi ama...Amin canim,Allah sanada ve herkesede saglikli ve hayirli evlatlar versin.
Eger Dr 90% kiz dediyse mutlaka kizdir,banada öyle demislerdi birkac randevu sonrasinda kesinlesmisti.Kendini fazla yorma,unutmaki artik iki canlisin🙂Hamileligim boyunca böyle denince bana cok hosuma giderdi.Ne güzel bir duygu o;iki canli olmak,Allah isteyen herkese nasib etsin.

Geri