selam kızlar herkez nasıl yaa kimseler yok dogum yapmış olan arkadaşlar allah analı babalı hayırlı ömür versin bende 7 ayımdayım allah dogurucak arkadaşlarıma yardım etsin dr bana 22 temmuz cuma günü dogum dedi dua edin arkadaşlarım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Yasemin.....................................9-10 Nisan
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
Ranagül.......................................16 nisan Pirenses...................................18 <LINKZ id=linkz10><NOBR target="blank" uLBgb="linkzHighlighted_4739">Nisan</NOBR></LINKZ> Melodi_cn ..................................30 Nisan Şimall ........................................4 Mayıs Lalezar ...................................... 27-30 Nisan
Rabbim güzel gönlüne göre verdi canım çoook şükürr tebrik ediyorum canım maaşallah maaşallah yeni hamişimize Allahım meleğini ve seni korusun canım ay ne yazacağım bilemiyorum inan çok sevindim adını gördüğüm anda tamamdır hamiş dedim ve msj okudum içime doğmuştun zaten listede gördüğümde tekrar tekrar tebrikler güzel arkadaşım
canımmmmmmm çok sevindimmmm hayırlı olsun, tebrik ederim. allah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik versin inşallah. inşallah 20 li 30 lu haftalara geldiğini de görürüz
çok güzel yaaaaaa 🙂
Lalezar ...................................... 22-24 Mayıs Ranagül.......................................16 nisan Pirenses...................................18 <LINKZ id=linkz10><NOBR target="blank" uLBgb="linkzHighlighted_4739">Nisan</NOBR></LINKZ> Melodi_cn ..................................30 Nisan Şimall ........................................4 Mayıs
Rabbim güzel gönlüne göre verdi canım çoook şükürr tebrik ediyorum canım maaşallah maaşallah yeni hamişimize Allahım meleğini ve seni korusun canım ay ne yazacağım bilemiyorum inan çok sevindim adını gördüğüm anda tamamdır hamiş dedim ve msj okudum içime doğmuştun zaten listede gördüğümde tekrar tekrar tebrikler güzel arkadaşım