canım eskı tadımız yokkı...nazrlara gedık galıba oyzden pek gırmek ıstemıyorum sırf sızden bır haber alabılmek ıcın gırıyorum....asya buyudu teyzesı 2 gun sonra 3.ayımza gırecegız.....artık gulucukler atıyor,sohbete katılıyor hıhı dıye.....Tatlı cadım benim, seni göremiyorum hiç, Asyam büyümüştür tatlı meleğim, yesin onu teyzesi ayyy nasıl merak ediyorum bir bilsen 🙂
ama coook nazlı aynı annesı🙂
babamıza kok sokturecegız ıkımız🙂
canım ınan sohbetlerımızı cok özledım sayfalara yetısemıyorduk bırıkıyordu okuyamıyorduk sımdı ne haldeyız...dun aklıma geldı...ben hamıleyken hep sızler ıcın dua ettıgımde ılk ıste senı aysegulu yazgulu sabırsızım hep bu ısımler arasında dualarımı yapardım...once aysegul hamıle kaldı sevıdnım arkasından yazgulu arkasından sabırısızm suan tek sen kaldın duamda, eskı arkadaslarımızdan olarak hala devam duama ozellıkle asyanın kokusunu ıcıme cektıgımde allahıma sukrettıgımde onu bana vedıgı ıcın dualarım senınle...sımdı sırayla hamıle kaldı ya kızlar sıra sende artık duusndukce umudum tavan yapıyor ve merakla beklıyorum o haberı verıdgın gunu.....hayırlısı olsun....paylasmak ıstedım...ha bu arada gecen gun dolasıyoruz carsıda lalezar dıye bıyer daha gordum yasadıgım sehırde.....daha oncede tatılde gormustum hatırlarsan..vay be lalosum ne cok karısma cıkıyor dedım.....gorusuruz canım ınsallah denk gelırız ne hallere dustuk varya ınanamıyorum kımler geldı kımler gectı......herkesı cok özledım...keske hep aynı sohbetlerle kalsaydık.....