Vallaha bende öyle, heleki bir dönem izinliydim o 2 hafta yaz yaz yetişemiyordum, ama buradan ayrılanların çoğu Allahıma şükür meleklerine kavuşarak ayrıldılar, inşallah bende öyle olurum demiştim ama öyle olmadı, hala bekliyorum, ama halada inanıyorum ki olursa sizlerin dualırının büyük etkisi olacak buna canı gönülden inanıyorum, demekki dua ettiklerinin içinde bir ben kalmışım, bakalım bu ay ne gelişmeler olacak canım bu ay her zamankinden çok duaya ihtiyacım var, bu ay özel çalışmamız vardı, biraz ilaç falanda kullandık bakalım hayırlısı yinede tabikide 😀
Lalezar olarak sende yer etmem inan çok sevindirici, bu karşılıklı güzel ileşitimden kaynaklanıyor, canım yaaa evet tatil meselesini bende unutmadım söylemiştin tatlı cadımmmmmmmmmmmmm 😀
Canım Asyam nasılda tatlıdır kimbilir annesi, uyyy teyzoşu kurban olsun ona 🙂
Diğer topicte çok hareketli ben oraya yetişemiyorum, birazda benim işteki netim kötüleşti eskisi gibi değil, yazamıyorum, ders falanda çalışıyorum eskisi gibi giremiyorum çok da, ama yinede bir palaşım yaşıyorum işte ordaki arkadaşlarlada, orda da tatlı arkadaşlar var canım, geneçen gelmişsin yazmak istedidim ama yine benemi net izin vermedi, alıntı yaptırmadı, sonra sayfada HATA falan yazamadım bir türlü... Şu anda da yazyıromu inşallah silinmez, canım çok öpüyorum seni ve Asya'mı mis gibi benim için bir kokla meleğimi 🙂