merhabalar kızlar ben yeni üyeyim 1 yıllık evliyim son iki aydır korunmuyoruz korunmayı bıraktıktan sonra adet düzenim bozuldu hep 28 gündü.son adet tarihim 15 mart yaklaşık bir haftadır baş dönmelerim ve bel ağrım oluyor karnım şiş sürekli gazım var sanki özellikle baş dönmesi sık sık yaşayan varmı aranızda ?
Sılam_nisa..................................... 8 Nisan
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
Yasemin.....................................9-10 Nisan Ranagül.......................................16 nisan Pirenses...................................18 <LINKZ id=linkz10><NOBR target="blank" uLBgb="linkzHighlighted_4739">Nisan</NOBR></LINKZ> Dilara1.....................................21 Nisan Melodi_cn ..................................30 Nisan Şimall ........................................4 Mayıs Lalezar ...................................... 27-30 Nisan
Canım Mrs.m'cim, canım tatlı_cadım ve yağmurcum, yeni bir topic evet var, geçen yazmıştım ama görmemişsiniz sanırım.. tekrar vereyim linki orda çok kalabalıkız oraya gelirsiniz bitanelerim 🙂
Yasemin.....................................9-10 Nisan
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
Ranagül.......................................16 nisan Pirenses...................................18 <LINKZ id=linkz10><NOBR target="blank" uLBgb="linkzHighlighted_4739">Nisan</NOBR></LINKZ> Dilara1.....................................21 Nisan Melodi_cn ..................................30 Nisan Şimall ........................................4 Mayıs Lalezar ...................................... 27-30 Nisan
bu siteden kimler geldi kimler geçti hamile olanlar olamayanlar hala meleklerinin gelmesi için çaba harcayanlar sakın ümisizliğe düşmeyin kızlar olucak mutlaka allahım yanımızda olsunn sizlerde hep dua ediyorum duamdasınız unutmayınn allahım kimseyi çok fazla bekletmesin çok öpüyoruz sizi teyzoslar😀 kendinize iii bakınn....
bu siteden kimler geldi kimler geçti hamile olanlar olamayanlar hala meleklerinin gelmesi için çaba harcayanlar sakın ümisizliğe düşmeyin kızlar olucak mutlaka allahım yanımızda olsunn sizlerde hep dua ediyorum duamdasınız unutmayınn allahım kimseyi çok fazla bekletmesin çok öpüyoruz sizi teyzoslar😀 kendinize iii bakınn....
oy oy hamişim dua ediyor bizlere oy oy tşkler abla allah razı olsun umutsuz degilim ve degiliz eminim sadece beklemekteyiz sabırla bekleyenlerden olalımki mevlam sabrımızın hesiyesini bizlere versin die sabır eminimki vercekete sabır ya sabır yeterki