selam kızlar nasılsınız?
ben de benı tatlı cadımla ugrasıyorum🙂
bugun ıtıbarıyle 2 ay 1 haftalık olduk cok sukur allahıma.....
uyku duzenmız yenı yenı oturmaya basladı....ama sütüm az ve canım cok sıkılıyor mama takvıyesı yapıyorum ve süt arttıran ne varsa yapıyorum ınsallah faydasını gorurum.....
pozıtıf babycım sakın stres yapma hayırlısını ıste allahımdan ınan bırgun bu duyguları sende yasayacaksın ama once moral unutma bızlerde boyleydık ama sonunda allahım kısmet ettı sakın umıtsız olmayın sen esını o da senı tesellı etsın ve destek olun ıyı duusnun ıyı olsun.....
yagmurcum ınsallah hayırlı haberler verırsın.....
mrs m........ hemşommmmmmmmmmm gorusemıyorz nasıl gıdıyor?elam nasıl ınsallah hersey yolundadır canım.....
laleşummmm sınavların ınsallah ıyı gecmıstır....guclu arkadasım benım.....
ben dondurdum bu sene gırmedım ama her sene gırınce🙂ıcım tuhaf oldu.....seneye ınsallah tekrar deneyecegım bırakmazsam tabı....en kısa zamanda gorusmek dılegıyle.....
selam tatlı cadımmmmm evet ya bu bebekcikler bizi ayırdı 🙂 iyiyiz çok şükür ama diş problemi var galiba. hem çok kaşıyor hem ağzının suyu akıyor hem de iyice iştahı kesildi. çok zorlanıyorum ve üzülüyorum. hayırlısıyla bu da geçer inşallah.
asyacığımın uyku düzenine sevindim ama süte üzüldüm. hayırlısı canım üzülme, çok şükür besleyebileceğimiz mamalar var. biliyorsun benim neredeyse başından beri öyle. herşey allahtan.
evet canım oyle zaten....aman yerım ben onu ınsallah cıkarırda bıran once rahatlar yavrum zaten cocukların ıkıncı buyuk derdı bence diş....gecer ınsallah dişlerıde cıktıgına gore kocaman kız olmus ELA... masallah.....
mrs m canım gorusuruz cıkmam lazım benım cadı acıkmıs gorusuruz ınsallah yıne öptum ıkınızıde....
Ayyy yerimben ikinizide, anne olmuşlarda bebeciklerini anlıtırlarmış kıyamam ben onlara yaaaaaa 🙂
İyi bakın anneleri yeğenlerime bakın sonra Lalezar teyzeleri gelir hımmmm karışmam artık
Kızlar sınavlarım kötü diyemem iyi de diyemem, 6 dersin 3 ü iyiydi bir tanesine çok iyi çalıştım 2 tanesine de şöyle böyle ama kolaydı sorlar, 3 tanesine iyi diyorum, diğer 3 ü "o piti piti karamela sepeti" yaptım
Yarın dr gidicem bende c.tesi hormon testleri verdim onların sonuçlarına bakıcak bakalım ne ciciler söylicek 😀
İkinizide ayyy çok pardom dördünüzüde kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm kendinize ve tabikide yeğenlerime çoooooook iyi bakın anneleri ...