Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

mrs m canım gorusuruz cıkmam lazım benım cadı acıkmıs gorusuruz ınsallah yıne öptum ıkınızıde....

Ayyy yerimben ikinizide, anne olmuşlarda bebeciklerini anlıtırlarmış kıyamam ben onlara yaaaaaa 🙂
İyi bakın anneleri yeğenlerime bakın sonra Lalezar teyzeleri gelir hımmmm karışmam artık

Kızlar sınavlarım kötü diyemem iyi de diyemem, 6 dersin 3 ü iyiydi bir tanesine çok iyi çalıştım 2 tanesine de şöyle böyle ama kolaydı sorlar, 3 tanesine iyi diyorum, diğer 3 ü "o piti piti karamela sepeti" yaptım

Yarın dr gidicem bende c.tesi hormon testleri verdim onların sonuçlarına bakıcak bakalım ne ciciler söylicek 😀

İkinizide ayyy çok pardom dördünüzüde kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm kendinize ve tabikide yeğenlerime çoooooook iyi bakın anneleri ...

tatlı cadı hayıtınin anne sütünü artırdıgınıda okumuştum internetde.dogumdan sonra içilmesini tavsiye ediyordu.kimyonun gaza henm sana hem de bbebegine iyigeldiğini okumuştum

rıca ederım cnm bu arada benım bebegım yasamadı öldü yarım saat yasadı göbek bagı kesılınce yasamadı .bilmıyorum bakalım eger hamıle kalırsam 3 ayda dıkecegız dedı oda alttan bakınca hemen soledı ıste sana söledılermı bebek nıye erken geldı dıye dedı banada enfeksıyon dedıler dedım rahım agzın gevsek dedı ıkıncı hamılelıkte dıkılecek dedı öle deyınce bi şok gecırdım tabı ama hakkımızda hayırlısı rabbım senın melegını korusun hayırlı dogumlar versın ınsallajh bence acele etme doguncada alırsın esyalarını melegın bı gelsın hayırlısıyla dunyaya cnm benım kendıne cok dıkkat et ...

teşekkürler hayırlısıyla güzel haberler vermek istiyorum
canım inşallah tutunmuştur meleğin göbüşüne dualarım seninle
inşallah arkadaşım hayırlısıyla teşekkürler

Bilgemelek´isimli üyeden Alıntı
selam kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr
bebişimiz 21 Mart ta geldi sonunda , aslında kendi isteği ile gelmedi, 41 hafta bittiğinde hala doğumun başlamasına dair bir hareket yoktu, bebişimin kalp atışları çok hızlanmıştı, taşikardik olduğu için ve zamanı dolduğu için sezeryana karar verdik, çok şükür Allahıma sağlıklı sıhhatli tosun gibi bir oğlum daha oldu , biraz büyük bir bebek 🙂 4.150 gr. ve 55 cm doğdu , doktorum normal doğumla çıkaramazdın sen bunu dedi bana 🙂)
İşte böyle kızlar, maalesef doğum sancısı çekemediğim için sizlere dua edemedim ama emzirirken ediyorum şimdi 🙂 göğüslerim acıdıkça dua ediyorum 🙂
Eklenti 4528 işte oğlumuz Mehmet Eymen ....Maşaallah demeyi unutmayın ablaları 🙂

ablacım allah ananı babanı büyütsün allah evladının ömrünü uzun etsin dualrın dileklerin için tşkler

ay abla pes etmek olurmu hiç tam gaz devamlıyoruz hadi hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz tunur nediyim