LALEZAR Daimi Üye Üye 23 Mart 2011 #26.683 Bende haber muhabiri gibiyim ayyyyy Herkese haber sormuşum
LALEZAR Daimi Üye Üye 23 Mart 2011 #26.684 Esmos senide gördüm tatlım, dur sanada sorayım bari ne haber
LALEZAR Daimi Üye Üye 23 Mart 2011 #26.685 Eeeeee gitmiş herkessssssssssssss offfffffffffffffffffff Yine temizlik vakti gelmiş burda :halı: Son düzenleme: 23 Mart 2011
H hazan_11 Hamiş Melek Üye 23 Mart 2011 #26.686 slm lalecim bugün öğleden sonra hastaneye gitcem bakalım bende merakla bekliyorum
LALEZAR Daimi Üye Üye 23 Mart 2011 #26.687 hazan_11' Alıntı: slm lalecim bugün öğleden sonra hastaneye gitcem bakalım bende merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı canım benim, sakın üzündü yapma değerin gayet iyi görünmezse de canını sıkma daha minik canım ondan, merak etme bir dahaki gidişinde kesin görürsünüz 🙂
hazan_11' Alıntı: slm lalecim bugün öğleden sonra hastaneye gitcem bakalım bende merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı canım benim, sakın üzündü yapma değerin gayet iyi görünmezse de canını sıkma daha minik canım ondan, merak etme bir dahaki gidişinde kesin görürsünüz 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 23 Mart 2011 #26.689 Slm esmoscum, netimin kesilmesine az kaldı 🙁( Nasılsın canım bebişin nasıl 🙂
esmos Hamiş Melek 23 Mart 2011 #26.690 LALEZAR' Alıntı: Slm esmoscum, netimin kesilmesine az kaldı 🙁( Nasılsın canım bebişin nasıl 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi cok sükür canim cinsiyetini ögrendik oglusum olacakmis
LALEZAR' Alıntı: Slm esmoscum, netimin kesilmesine az kaldı 🙁( Nasılsın canım bebişin nasıl 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi cok sükür canim cinsiyetini ögrendik oglusum olacakmis