Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

arkadaşlar nasılsınız dün topladıkları yumurtalar döllenmiş çok sevindim yarında gelişimi için tekrar arıcam
hepinizin güzel düşünceleri için çok teşekkürler Allah hayırlısıyla herkeze bütün isteyenlere versin

Ayyy hadi yağmur inşallah tutar canım yaaaaa 🙂

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
Dilara1.....................................17 Mart

:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:
asm.ext..................................... 25 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart
Melodi_cn ....................................28 Mart
Esinerkan.....................................14Ma rt
Pozitif baby..................................1 Nisan
Yasemin.....................................9-10 Nisan
Şimall....................................... 14 Nisan
Sılam_nisa..................................14 Nisan
Ranagül.......................................16 nisan
Pirenses...................................18 Nisan
2010 ANNE ADAYLARI :leylek
bebisim

erkek%20bebek.gif
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
AĞUSTOS <LINKZ id=linkz18>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EYLÜL <LINKZ id=linkz22>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EKİM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
KASIM
ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ARALIK <LINKZ id=linkz19>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

:leylek2011 <LINKZ id=linkz24>ANNE</LINKZ> ADAYLARI:leylek
erkek%20bebek.gif
OCAK <LINKZ id=linkz25>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegüüll......................Ocak (<LINKZ id=linkz9>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Yazgülüm.......................Ocak (<LINKZ id=linkz10>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ŞUBAT <LINKZ id=linkz23>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (<LINKZ id=linkz6>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

<!-- google_ad_section_end -->
erkek%20bebek.gif
MART ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Sabırsızım............................. <LINKZ id=linkz24><NOBR target="blank" pGlpl="linkzHighlighted_4714">Mart</NOBR></LINKZ> (<LINKZ id=linkz26>Anne</LINKZ> Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr
Hazan.......................................14 Mart(<LINKZ id=linkz27>Anne</LINKZ> Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr

selam kıslar🙂
bi hamiş kaldı ortadan kayboldu diyorsunuzdur siz şimdi🙂

işler çok yoğun olduğundan yazmaya fırsat bulamadım...

7 Mart Pazartesi doktora gittik, henüz çok erken olduğundan keseyi göremedi ama kanda gebelik çıktı. sonrasında 10 Mart Perşembe biraz kanamam oldu ve hemen doktora gittik işyerinden arkadaşımla. doktor da riske atmamak için progestan iğne ve hap verdi. 3 gün de rapor... işi gücü bıraktım ve perşembeden pazara dört gün ihtiyaçlar dışında hiç kalkmadan yattım. 14 mart pazartesi işbaşı yaptığımda tabi yığınla iş beni bekliyordu ve kafamı bilem kaldıramadım. çok şükür iyiyim. hiçbir sorunum yok. Allah izin verirse bu cumartesi de kalp atışlarını dinleyeceğiz. dünden beri de o korku sardı beni. inşallah kapl atışlarını duyarız bebeğimizin🙁

son durum böyle şekerler. yoğunluktan dolayı pek kalamayacağım. sizi merakta bırakmim diye girdim🙂

hepinizi öpüyorum.

Allah'a emanet olun...

Sende Allah'a emanet ol bebeğim, inşallah kalp atışlarını da duyacaksın canım, ayyyyy çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııı 🙂

slm kızlar sizi geliişmelerden haberdar etmek istiyorum başta söyleyim kötü günler geçiriyorum 5+4 ken Cuma günü dr gittim üstten ulturasonla baktı kese falan gözükmedi pazartesi tekrar gittim 6+0 oldu bu sefer vajinal ulturasonla baktı baya bir uğraştı keseyi görmek için ve gördü ama haftana göre çok küçük dedi ulturason filminde kese 10.34 mm ve dış gebelikten şüphelendi benden beta hcg testi istedi pazartesi kan verdim çarşamba için tekrar test istedi sonuçları çarşamba alıcam eğer artış varsa normal gebelikmiş yoksa ne olacak bilmiyorum dış gebelikle ilgili bilgisi olanlar beni bilgilendirirlerse sevinirim bu arada ben dayanamadım dün özel bir hastanede bchg testi yaptırdım değerim 7022 çıktı yani tam 1.5 aylık hamile gözüküyorum kafam çok karıştı ve stresliyim

Geri