sılam_nisa
Hamiş Melek
canım inşallah Rabbimin izniyle bu ay embriyoların oluşur ve annesine tutunup büyürler canım Allahım hep yanınızda olsun inş bu defa olucak 🙂arkadaşlar kimse yokmu
hastaneden geldim yumurtalarım gelişmiş 4 tane var bikaç tanede az gelişmiş var pazar yada pazartesi toplarız dediler.ilk denemede bundan küüklerdi
canım kortizon yapıyor bendede olmuştu şaşırmıştım 😕 ama olsun yeterkine olsun tam gaz çalışmakm lazım dimi amaKızlar çok göğüslerim acıyordu, akşam bir ovülasyon testi yaptım net çift çizgi çıktı ama benim adet olalı bugün 19. günüm yani bu kaar geç yumurtlama olurmu yaaaa, dha önce yaptıklarım en fazla 15. gün falan oluyordu şaştım bu işe 😕😕😕
ohh yerim ben Ela hanımı sen ona iyi bak yeter canım Allaha emanet olunselam kızlar naberrrrrrr
umarım iyisinizdir.
ben bildiğiniz gibi işte ela hanımla uğraşıyorum 🙂 hepinizi öptüm görüşmek üzereee
oyy maaşallah selzehcim bu delikanlı büyümüş iyicene ne güzel düzene girmişsiniz ek gıdalar felan ohh yarasın paşamıza inşallah canım inşallah bizlerde hamişlik müjdesi verip oğluşuna arkadaşları olacağını söyleyeceğiz 🙂 Allaha emanet olunBızlerde oglumla büyüyoruz kızlar masallah oglum 5. ayını 24ünde dolduruyor ve 6. aya dogru ılerlıyor artık ek gıdalara geçtık yavas yavas bütün zamanı Rüzgar bey alıyor yeme düzenı derken hiç bırseye vakıt kalmıyor yedır içir oynat altını al gıydır yıka derken zaman geçıyor işte ılk zamanlar oldukça zordu hel ılk 3 ay berbattı gaz sancımızda çoktu Allah tan bıttı artık rahatladık sımdı daha ıyı hersey ve zamanla düzene gırıyor çok sükür yenı dogum yapacakların Allah yardımcısı olsun bebek ısteyenler en kısa zamanda kavusur ınsallah yenı hamıle kalanlarıda tebrık edıyorum hepınız kendınıze ıyı bakın görüşürüz kızlar
merhaba canlarım,
bazı sıkıntılarım var.duaya çok çok ihtiyacım var.lütfen dualarınızda unutmayın.
Canım arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah !!!İnşallah tez vakitte atlatirsın bunlarıda ...