Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
Teşekürler lalecim inşallahhhh sanada yüce Rabbim nasip eder preseed düzenli kullan yumurtlama günlerini tutturmaya çalış ben yumurtlama günümü biliyordum hem ovulasyon testide kullandım ilk teste çift çizgi çıktı zaten eşimin spermlerinde sorun olduğu halde hiç ara vermeden 4 gün üst üste ilişki oldu ama sabahları oldu çünkü eşim bir haftalığına akşamları işe gitti bu ev meselesi yüzünden tamda yumurtlama dönem,inde onunda bence etkisi vardır
Teşekürler lalecim inşallahhhh sanada yüce Rabbim nasip eder preseed düzenli kullan yumurtlama günlerini tutturmaya çalış ben yumurtlama günümü biliyordum hem ovulasyon testide kullandım ilk teste çift çizgi çıktı zaten eşimin spermlerinde sorun olduğu halde hiç ara vermeden 4 gün üst üste ilişki oldu ama sabahları oldu çünkü eşim bir haftalığına akşamları işe gitti bu ev meselesi yüzünden tamda yumurtlama dönem,inde onunda bence etkisi vardır
Evet canım benim, ben düşük yaptığımda da bu şekilde takip ederek pree-sed ile olmuştu, artı dediğin gibi sabahları daha iyi oluyor ve tutmuştu, gerçi uzun süremedi ama o da benim için UMUT oldu.. 🙂
<!-- google_ad_section_start -->REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ Ranagül.................................... 12 Mart Pirenses...................................12 Mart Şimall....................................... 13 Mart Sılam_nisa....................................13Ma rt Esinerkan.....................................14Ma rt Hazan.......................................14 Mart Dilara1.....................................17 Mart asm.ext..................................... 25 Mart Lalezar.................................... 25-29 Mart Melodi_cn ....................................28 Mart Pozitif baby..................................1 Nisan 2010 ANNE ADAYLARI
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Pekar......................................Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr) fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr) polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr) Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
ARALIK ANNE ADAYLARI
faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
2011 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI
Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr) Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr) Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
ŞUBAT ANNE ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end -->
MART ANNE ADAYLARI
Sabırsızım............................. Mart (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
LİSTEMİZİ YENILEYELIM BAKALIM KIZLAR HAYIRLI OLUR INS
]REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Ranagül.................................... 12 Mart Pirenses...................................12 Mart Esinerkan.....................................14Ma rt
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
Dilara1.....................................17 Mart asm.ext..................................... 25 Mart Lalezar.................................... 25-29 Mart Melodi_cn ....................................28 Mart Pozitif baby..................................1 Nisan Yasemin.....................................9-10 Nisan Şimall....................................... 14 Nisan Sılam_nisa....................................Nisa n 2010 ANNE ADAYLARI
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Pekar......................................Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr) fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr) polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr) Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
ARALIK ANNE ADAYLARI
faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
2011 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI
Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr) Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr) Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
ŞUBAT ANNE ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end -->
MART ANNE ADAYLARI
Sabırsızım............................. <LINKZ id=linkz24><NOBR pGlpl="linkzHighlighted_4714" target="blank">Mart</NOBR></LINKZ> (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr Hazan.......................................14 Mart(Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr
Slm kızlar iki gün önce test yaptım pozitif tam net çift çizgi çıktı Allahıma şükürler olsun hamileyimmmm Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin ÇİTOS LALEZAR SILAM RANA POZİTFBABY PİRENSES ESİNERKAN DİLARA MELODİ_CN ŞİMALL ASM.EXT TUNA MAVİKEDİ BEKLENENBEBİŞ YASEMİNNN ve aklıma gelmeyen tüm evlat hasreti çeken herkese versin Allahım hala inanamıyorum yaptığım <LINKZ id=linkz1>özel</LINKZ> şeyler var ne olur sizde uygulayın sizinle paylaşmak istiyorum<!-- google_ad_section_end -->
<TABLE class=tborder border=0 width=400><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_64_666309', '2', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT>HAZANCIM TEBRIK EDERIM TATLIM ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSSALAH CANIM SAGLIKLI SIHATLI GUNLER GECIRMEN DIEGIYLE SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN NAZARLARDAN KORUSUN ALLAHIM COK DIKKAT ET KENDINE IDRAR PROBLEMIM VAR DIYE OKUDUM CANIM BENIM OLE BI PROBLEMIN VARSA COK DIKKAT ET BOL SU IC SIVI AL ANANAS VE KIVI YEE BIRDE BOL BOL DUA ET DUANI HIC ESIRGEME IDRAR YOLLARINDA UFAKDA BI ACIMA BILE DUYSAN HEMEN DOKTORUNLA ILETISME GEC SIMDIDEN KENDINE COK İİİ BAK TATLIM
kızlar selam, ben hala doğum yapmadım, bu gün 40+2 deyiz , henüz açılma olmadı,sancı yok.... Doğumda dua etmek için isimlerinize ihtiyacım var, özelden mesaj atarsanız isimlerinizle dua etmek isterim....
kızlar selam, ben hala doğum yapmadım, bu gün 40+2 deyiz , henüz açılma olmadı,sancı yok.... Doğumda dua etmek için isimlerinize ihtiyacım var, özelden mesaj atarsanız isimlerinizle dua etmek isterim....
Canım inşallah Allahım kolay doğumlar versin, sağlıkla sıhhatle kucağına al meleğini..
Dualarımızı seninle.. 🙂
İsmimi gönderdim, en başa beni koy en büyük benim