Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

:laugh:selam kızlar HAZAN 11 TEBRİK EDERİM CANIM BELİRTİLERİN NEYDİ E ADET GUNUNDEMI TESTIN POZİTİF CIKTI
:laugh:
Teşekürler cnmcm geçen ayki adetim 7 şubattı şubat ayı 28 çektiği için adet günüm aslında 9 marttı ama ben listeye 14 mart yazdım çünkü benim genelde gecikiyor testide 12 martta yaptım çok net çıktı ama testi yaptığım gün adet olcakmış gibiydim bende ne olacaksa olsun dedim dayanamadım testi yaptım halada adet sancılarım var

:laugh:selam kızlar HAZAN 11 TEBRİK EDERİM CANIM BELİRTİLERİN NEYDİ E ADET GUNUNDEMI TESTIN POZİTİF CIKTI
:laugh:
Teşekürler cnmcm geçen ayki adetim 7 şubattı şubat ayı 28 çektiği için adet günüm aslında 9 marttı ama ben listeye 14 mart yazdım çünkü benim genelde gecikiyor testide 12 martta yaptım çok net çıktı ama testi yaptığım gün adet olcakmış gibiydim bende ne olacaksa olsun dedim dayanamadım testi yaptım halada adet sancılarım var

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çooook teşekürler 🙂 inşallah tüm isteyenlere rabbim en kısa zamanda nasip eder Bu arada kızlar bebeğimin olma şansı çok çok azdı doktorlar aşılama yada tüp bebek diyordu eşimde problem vardı

canlarım daha adet olmadım.yarın olcak gibiyim ama hayırlısı olsun
HAZAN-11,KUTLUYORUM CANIM.GÖZÜN AYDIN.RABBİM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN.

Kızla bende regli olmadım ranagül varmı belirti senınkı duzenlı oluyormu inşallah gelmez kırmızılaar ama benımkı duzensız oluyor onun ıcın bekleyım bıraz sonucu yazarım

güzellerim ranagülüm prensesim duarım s,izlerle inş güzel haberler verirsiniz bize

allah ol dedimi ooluyo işde güzelim biz tüp bebek yaptık tutmayınca tüp bebek bile tutmuyo diye umudumu kaybetmiştim ama mevlam vermek istesin yeter herşey onun elinde allah sağ salim kucağinıza versin darısı bekleyenlere

buarada selammmm kızlar