Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Tabi canım ilaç bitsin baskıya gerek yok benimkine yumulcam

eferinn melekim

canım benim ya çok geçmiş kıyamam geçicek bunlarda allah şifa versin herzaman duamdasın güzelim

desinler anam yeterki meleğim sağlklı olsun ayy canım içim rahatlamaycak olana kadar dua edip tevekkül ediyorum mevlam ne derse o olur rabbim meleklerimizi sağ salim kucağmıza versin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inş

niye erken doğum olabilirmi dedi dr inş tam zamanında gelsin pamuk helvamız

merhaba yasemin aramıza hoşgeldin, inşallah senin meleğinin gelmesi de yakındır...
hoş bulduk. arkadaşlar arada bayagı hoş sohbet yapmışlar...
canım benim ya. agzından bal bal bal damlıyor sanki. kocamancana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canlarım daha adet olmadım.yarın olcak gibiyim ama hayırlısı olsun
HAZAN-11,KUTLUYORUM CANIM.GÖZÜN AYDIN.RABBİM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN.

Kızla bende regli olmadım ranagül varmı belirti senınkı duzenlı oluyormu inşallah gelmez kırmızılaar ama benımkı duzensız oluyor onun ıcın bekleyım bıraz sonucu yazarım

Kızla bende regli olmadım ranagül varmı belirti senınkı duzenlı oluyormu inşallah gelmez kırmızılaar ama benımkı duzensız oluyor onun ıcın bekleyım bıraz sonucu yazarım
inşallah güzüel haberlerini alırız canım.adetim Allah'a çok şükür düzene girdi.şuan hiç 1 belirtim yok.ev taşıyacağımda gidip gelip ev gördüğüm için yorgunluktan 1 belirti varsa bile şuan hissetmiyorum.

ayy cnm çok sevindim,sağlıklı bir hamilelik dilerim sana darısı başımızaa🙂