iyiyiz şükür tatlımmm evet kocaman olduk.ben ve göbeğim çok komik görünüyoruz iş yerinde dombili diyorlar🙂 ben de ezeriz çekilin diyorum🙂 çok zayıf bir kızdım bilidğin çiroz🙂 16 kilo aldım yani en son öyleydi..amin gülüm cümlemiz kolayca doğuralım en normalinden inş tabi hayırlısı sende ne var ne yok canım bebiş ne alemlerde içinde turluyordur🙂
ilaçların bitsin diye ses çıkarmıyoruz sana lalezarımm yoksa baskı kuracağız çalış çalış diye diye..aman ben de gerek var mı ki karşımdaki canavara böyle şeyler söylemeye o işini bilir zaten🙂 değil mi lalemm
iyiyiz şükür tatlımmm evet kocaman olduk.ben ve göbeğim çok komik görünüyoruz iş yerinde dombili diyorlar🙂 ben de ezeriz çekilin diyorum🙂 çok zayıf bir kızdım bilidğin çiroz🙂 16 kilo aldım yani en son öyleydi..amin gülüm cümlemiz kolayca doğuralım en normalinden inş tabi hayırlısı sende ne var ne yok canım bebiş ne alemlerde içinde turluyordur🙂
ohh ne güzel tatlım allah sağ salim kucağina versin aminn aminn teyzesi yesin onu
bizzde iyiyiz çok şükür tatlım bugün 10 haftalık olduk teyzesi haftaya ikili testimiz var korku basıyo arada sende benim gibi korkmuşmuydun ya yoksa benmi çok abartıyoruum bide sen kaçıncı haftada yaptırdın tatlım
ilaçların bitsin diye ses çıkarmıyoruz sana lalezarımm yoksa baskı kuracağız çalış çalış diye diye..aman ben de gerek var mı ki karşımdaki canavara böyle şeyler söylemeye o işini bilir zaten🙂 değil mi lalemm
ben napim işte ilaç biraz etkisini gösterdi ama 8 gün kaldı, yanaklarım birez şiş bugün, dün accık yaramazlık yaptımda, biraz accık ama salatamda tuz kaçmıştı hadi olsun dedim ama şişişm bugün offffffffffffff
ohh ne güzel tatlım allah sağ salim kucağina versin aminn aminn teyzesi yesin onu
bizzde iyiyiz çok şükür tatlım bugün 10 haftalık olduk teyzesi haftaya ikili testimiz var korku basıyo arada sende benim gibi korkmuşmuydun ya yoksa benmi çok abartıyoruum bide sen kaçıncı haftada yaptırdın tatlım
evet dombili🙂 hiç gülme sana da söylenecek böyle şeyler az bekle sen🙂 maşallah canım ya çabuk geçiyor zaman.yok hiç telaşlanma tatlım Allah ın izniyle sıkıntı olmayacaktır.ben korkmamıştım canım ufak tefek endişe oluyor tabi de en azından senin gibi değildim🙂 ama her kontrolde ultrasonda görünce dr iyi deyince müthiş rahatlama oluyor zaten hep bismillah diyorum sonra da şükrediyorum. az biraz erken doğum endişem var onu da tevekkül ediyorum gülüm.yani rahat ol stres yapma bitanemm keyfini çıkar
ayşegülümmm afedersin atlamışım sorunu 14. haftada yapıldı cinsiyeti de öğrenmiştim o zaman bitanem. üçlü yapılmadı zaten gerek görmeyebiliyor dr tatlım