Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

öyle yapıcam canım bakıcam sıonuçta yumurtlama ilacı tutada bilir bilmiyorum kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum belirtileri hep es geçtim psikolojiktir diye.... 🙂 valla hazana çok sevindim RABBİM BİZLERİDE GÖR BİZLEREDE YARDIM ET YARABBİM lalezar olucak arkadaşım bziizmde olmadı bidahaki ayyy tam gaz dediğin gibi.........

merhabalar canlarım,
merak etmişsiniz,adetide unutttum,buraya yazmayıda.kusuruma bakmayın.daha adet olmadım.duruma göre tekrar yazarım canlarım.
1'de 1 sorum olacaktı.bel çektirme hakkında bilgisi olan var mı?belini çektirdikten sonra hamile kalanlar var.banada tavsiye edildi.şuan iyi yapabilecek birilerini araştırıyorum,sakata gelmemek adına.
aklımda ve dualarımdasınız.dualarınızda unutmayın.
hadi hayırlısı inş. en kısa zamanda olur ben çektirmiştim ama bebek olmadı ama hamile kalanlarıda duydum
belini çekip yakı yapıştırılıyor 3 gün o yakı duruyor

Slm kızlar iki gün önce test yaptım pozitif tam net çift çizgi çıktı Allahıma şükürler olsun hamileyimmmm Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin ÇİTOS LALEZAR SILAM RANA POZİTFBABY PİRENSES ESİNERKAN DİLARA MELODİ_CN ŞİMALL ASM.EXT TUNA MAVİKEDİ BEKLENENBEBİŞ YASEMİNNN ve aklıma gelmeyen tüm evlat hasreti çeken herkese versin Allahım hala inanamıyorum yaptığım özel şeyler var ne olur sizde uygulayın sizinle paylaşmak istiyorum
tebrikler çok sevindim

kızlar ben adet görüyorum sandım bugün ama sadece 2 3 damla kanım geldi ne oluyo anlamadım akşama test yapıcam bakalım adetin devamı gelmedi ilacın etkisi olabilir diye düşünüyorum ama bu ay ümitli değilim gibi bu kanamanın devamı gelir zannedersem bidahaki aya inş zaten ilaç kullanıyodum yumutlama ilacı adetimi geciktirecektir daha bitmedi zaten belki tutmuştur diyorum olmadı diğer ay daha kuvvetlisi klomeni kullanıcam nisanda daha çok umutluyum bakalım neller olcak buradaa hazanınnmmmmmmmmmmmm çokk çokkk tebrik ederim ne mutlu sana ay tüğğlerim diken diken oldu valla çok ürperdim nediyeceğimi bilmiyorum çok sevindim allah tamamını erdirsin canım benim hadi hamiş oldun gözün aydın ii bak bebeğine ve kendine dualarını bizden eksiltme canım öpüyorum senii
esincim inşallah hamişsindir.lekelenmen benim ilgimi çekti hemen test yap. Allahtan gelceye belli olmaz.

Kızlar ben bu ay çok hopladım zıpladım ev taşıdım ağır kaldırdım halıları yıkadım ev taşıma işte bilirsiniz ne olur dualarınıza ihtiyacım var Allahım inşallah sağlıkla elime almayı nasipeder

Hazancim canim benim oncelikle tebrik ederim. Hayirli hamilelikler gecirirsin ins. Sag salim de elimize almak nasip etsin meleklerimizi 😀

Canim benim dualarim seninle. biraz belki icini rahatlatabilirim. Bende senin gibi oldum. hamile oldugumu bilmeden 12 saat ucak yolculugu oncesindeki yolculugu saymazsan tabii.. havaalaninda evde o agir valizleri tek basima kaldirdim kimi zaman. birde hemen bir kac gun icinde ev tasima. cok agir seyler tasidim. ama bilmiyordum ki hamile oldugumu. hic aklima bile gelmedi bu telaslardan

Ama evime yerlestikten sonra kafam rahatlayinca aklima test yapmak geldi o zaman ogrendim ki hamileyim. ayni senin gibi... ins bisey olmaz bebisine Allahin izni ile. ben sonrasinda market posetini bile almadim elime. cok sukur hersey yolunda giden bir hamileligim var. ins senin de ole olacak. kotuyu dusunme kotu olmasin. guzel hayallerin olsun
tekrar hayirli olsun ins. Allaahim hayirli evlatlar versin bize 🙂

Slm kızlar iki gün önce test yaptım pozitif tam net çift çizgi çıktı Allahıma şükürler olsun hamileyimmmm Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin ÇİTOS LALEZAR SILAM RANA POZİTFBABY PİRENSES ESİNERKAN DİLARA MELODİ_CN ŞİMALL ASM.EXT TUNA MAVİKEDİ BEKLENENBEBİŞ YASEMİNNN ve aklıma gelmeyen tüm evlat hasreti çeken herkese versin Allahım hala inanamıyorum yaptığım özel şeyler var ne olur sizde uygulayın sizinle paylaşmak istiyorum

canımmmmmmm inan çoookkkk sevindim 🙂
gözünüz aydın.

allah sağlıklı ve sana sımsıkı tutunan bir bebiş vermiştir inşallahhhhhh. dilerim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
rabbim meleğinizi sağ salim kucağınıza verir inşallahhh, gerçekten çok sevindim. tebrik ederim...

darısı diğer canlarımın başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Geri