Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar benim günüm geçti benide eklermisiniiiizzzz 🙂 🙂 3 şubatta olmam lazımdı.
tatlım hoşgeldin aramıza inşallah hamiş olduğun haberini verince hamişler bölümüne adını ekleriz olur mu?Çünkü gününden 7-8 gün geçenleri artık bekleme listesinden silip hamiş haberini bekliyoruz 🙂
selam kızlarrrrr umarım hepiniz iyisinizdir...

bugün benim için çooookkkk özel bir gün. 10 mart benim geçen sene hamilelikten önceki son adet tarihimdi 🙂 sanırım bu özel tarihi ömür boyunca unutmayacağım. sizinle paylaşmak istedim.

bu arada meleği olanlara sağlıkla kucaklasınlar diye ve meleklerini bekleyenlere de bir an önce kavuşsunlar diye hep dua ediyorum. rabbim sizinle olsun, inşallah tez vakitte allah herkese bebiş nasip etsin.

hepinizi öpüyorummmmm...
ben o günü asla unutmam mrmsmim burada hamiş haberiyle coştuğum ilk kişisin Elacımın yeri bende başkadır :kiss:
arkadaşlar kimse yokmu
canım sen gelişmelerini yazsana ya ben çok merak ediyorum yeniden başlıycaz diyordun neler yaptın 🙂
bugun cok uzuldum bı akrabamın hamıle oldugunu ogrendım sabah bana soledı cok sevındım onun ıcın ama kendım ıcın cok uzuldum agla agla olecem yakında kendımı tesselı etmeye calısyorum ama olmuyor ne ypcam hep sasırıyorum kıskanıyorum ALLAHIM KIMSEYI EVLATSIZ BIRAKMA YARRABIM OFFF DUN ESIME OTURDUM AGLADIM YAA ESIM BAGIRDI COKMU ONMELI BEBK DIYE OLMASIN DEDI BEN BISEY ISTEMIYORUM SENDEN DEDI AMA OLMUYOR OLMUYOR KENDIMI TESELLI EDEMIYORUM 🙁((((((((((((((((((((
canım bu duyguyu iyi bilirim insan kahkaha atarken ağlaıyormuş gibi olur duyguların çatışır yüreğin acır ama sabredeip dua edeceğiz olacak canım Allahın izniyle bizimde olacak :kiss:
kızlarrrr duarım sizinle hadi bebiş patlaması olsun buayy rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş
inşallahhhhhhhhh ayşegülüm inşallahhhhhhhhhhhhhhh 😀
hadı gel annem bekletme
hadı gel annem mutlu et bızı
hadı gel <LINKZ id=linkz19>annem</LINKZ> evımız senle senlensın
hadı gel <LINKZ id=linkz20>annem</LINKZ> ''''<LINKZ id=linkz18>annem</LINKZ>''' dıyısını duyur bizi
hadi gel <LINKZ id=linkz21>annem</LINKZ> bir mucızeyle bıze dogru gel gel ki yuzumuz gulsun evımız senın sesınle dolsun senın gulucuklerınle bogulsun her yer seni cok sevıyorum <LINKZ id=linkz4>annecım</LINKZ> biliyorsun geleceksın kucuk melegım biliyorumkı duyuyorsun benı gelecem <LINKZ id=linkz3>anne</LINKZ> dıyorsun beklıyorum senı kelebegım beklıyorum ......kokunu özluyorum annemmmmmm<!-- google_ad_section_end -->
canım aynen benim gibi iyice duygusallaşmışsın ama bu hallerin yakında eşlerinle kavgaya dönşür azcık toparlan bitanem :uhu:
14 nisan yeni adet günüm kızlar lısteye eklermısınız
eşim eğitime gitti bense memleketteyım aılem akrabalar gelen gıden hep aynı soru aynı muhabbet ne dıycegımı sasırmaktan da sıkıldım ınsanlardanda.. cook yakın bı arkadasımın bebegı oldu ıkı ay once mecburen hayırlı olsuna gıttım aksama kadar bebegı anlattı kıyafetlerını nasıl gıydırıp cıkardıklarını nasıl yıkadıklarını ılk glucuklerını.. kucagıma vermek ıstedı onun ıcın cok ozel bı duygu bunlar bılıyorum ama yüregim kaldramadı kıskanmadım kıskançlık degıl ama içim acıdı eve donerken dudagımın kocaman uçukladıgını hıssettım resmen hala dudgımdakı yarayla gezıyorum 🙁((((

herkesın baska bı akıl vermesi 7 yasındakı yigenımın ''anane benı öpme artık teyzem sana bı bebek yapsın onu öp'' demesı acıtıyo beni gülmeyi unuttum burda resmen bu kadar zor oldugunu bılmezdım evlat hasretı cekmenın RABBİM YALVARIYORUM SANA ELİMİZİ BOŞ GÖZÜMÜZÜ YAŞLI KOYMA HAYIRLISINDAN EVLATLARLA ÖDÜLLENDİR BENİ LİSTEDEKİ ARKDASLARIMI VE TÜM İSTEYENLERİ AMİİNN

Yarın sabah doktor yolu gözuktu bana yine dualarınızda unutmayın kızlar nolur
ahh şimallim ahhh canım Allahım güldürsün yüzümüzü canım bu tedaviyle meleğine kavuş inşallahhhhhhhhh!!!
melodim lütfen kendni yıpratma bak bizlerde bekliyoruz napalım olmuyo işte elimizden bişey gelmiyo bende düşününce çıldırcak gibi oluyorum ama napalım canım içi olsun ne diyelim canım ama şunnu bil olucak bigün ve kafandan at şu hamişliği olcak de ya olcak de . bizim için dua edenler saolun allah gönüllerinizi hoş tutsun. inş hamişlerimz bebklerinizi hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bende sizlere dua ediyorum kendimden çok gerçekten allah kendine değil arkadaşa edilen duayı daha çabuk kabul edermiş ya o hesap🙁 ve ŞİMALL Sende üzülme neolur aynı duyguyu sende yaşıcaksın birgün sendde bebeğini giydirip yıkayıp koklacacaksın o melek kokan kokusunu içine çekeceksin sende bizde sevineceğiz ama unutma bu sevinmek ancak ve ancak allahın elinde ona yalvarmaktan başka çare yok herkesin ailesi hamişlikten bahsediyo demekki bizdede farklı değil ama unutmayın bizde birgün bu sayfayı hamişler sayfası olarak değiştireceğiz ve listede herkes hamiş olacak ve hepbirlikte bu duyguları paylaşacağız nasıl şimdi acılarımızı paylaşıyorsak...
:kiss: ahh canımmmm sen ne güzel konuşuyorsun yaaaaa :kiss:
ahhh canlarım güzellerim benim gözlerim dolu dolu okuyorum içim acıyo okadar iyi anlıyorumki sizi herzaman dua ediyorum size rabbim en yakın zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün arrtık bebek derken için kan ağlamsın bende yaşadım ne hayal kırıklıları oldu bende artık bırakın bebek hamiş görmeyi insanlan görmek istemiyodum sormasınlar varmı bebek demesinler diye dayanılmaz acılar kaplıyodu içimi artık vazgeçtiğim olmıycana inandım bıraktım umudumu kaybettim enbüyük acı umutsuzluk o anda gelmiş meleğim sizde görüceksiniz sizinde yüzünüzde gülücükler olucak allahım burdaki bütün arkadaşlarımdan razı olsun hep destek oldular sizin için yapabildiğim dua sadece keşke elimden bişey gelse ama gece gündüz duamdasınız çok seviyorum ve biliyorumki sizinde hamiş haberlerinizi alıcam dünyalar benim olucak allahım gönlünüze göre versin aminnn
aminn ayşegülümm aminn canım biliyorum sen de az acı çekmedin 🙁 ama çok şükür bebeğin geldi :nazar: bizlerinde gelecek inşallah 🙂
selamlar bende kasımdan bu bebek hasereti çekenlerdenim. sizleri çok iyi anlıyor ve katılıyorum.herkez de aynı soru bebek varmı gibi,düşünmüyor musunuz gibi herkesin cocugu olmuyo gözüyle bakmasını istemiyorum.YÜCE RABBİM BİZLERİ EN KISA ZAMANDA SEVİNDİRİR İNŞALLAH.herkesin bi akıl vermesinden şimdiden sıkıldım. sizin mesajlarınızda beni bu yönde çok etkiledi.benimde çogu akrabalarım hamile olması beni kendim açısından çok üzüyor. sizlerin destegi bekliyorum. insan bazı şeyleri eşiyle bile konuşamıyor çünkü...:grev:
aramıza hoşgeldinn biz burada bir aileyiz dertleşir çözümler arar gerekirse beraber ağlar ve müjdelerimizle mutluluğumuzda bayram yerine çeviririz burayı :dp178: inşallah seninde kısa zamanda buradan meleğinin geldiği haberini duyup seviniriz kendini çok sıkma canım biz buradayız gel sohbet edelim 🙂

saolasın sılam 😀 senden kapıyorum öle güzel konuşmayı 😀 sennde çok güzel şeyler paylaşıyosun bizimle ama dime hakkını yedirmem haa😀 canım ya düşündümde bizim bebekler harbiden uyuşuk baksana tık yok bizde napcaz ben bilemm 😀 kop kop gül halime😀 valla her geçen gün gırgıra vuruyorum işi😀 geleceksen gel ulan velet😀 gibii ay anam yaa halimiz vahimm uçurumlardayız 😀 neyse vaalla benim yarın günüm var hazırlık yapmam lazım 😀 off yine iş çıktı bana hepinizi öpüyorumm muckss😀

ben o günü asla unutmam mrmsmim burada hamiş haberiyle coştuğum ilk kişisin Elacımın yeri bende başkadır :kiss:

sılamcımmmmm teşekkür ederiz canım benimmm inşallah senin hayırlı haberinle de çoşucaz inşallahhhhh

sılam balım tsk ederım cnm benım esıme cok fazla yansıtmamaya calıssamda kacıyor yınede oyle yapmaya calısacam artık takmayacam ne yapım paralayınca kendımı olacak degıl ALLAHA BIRAKTIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI :MUCUKSSSS

ahhh canlarım güzellerim benim gözlerim dolu dolu okuyorum içim acıyo okadar iyi anlıyorumki sizi herzaman dua ediyorum size rabbim en yakın zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün arrtık bebek derken için kan ağlamsın bende yaşadım ne hayal kırıklıları oldu bende artık bırakın bebek hamiş görmeyi insanlan görmek istemiyodum sormasınlar varmı bebek demesinler diye dayanılmaz acılar kaplıyodu içimi artık vazgeçtiğim olmıycana inandım bıraktım umudumu kaybettim enbüyük acı umutsuzluk o anda gelmiş meleğim sizde görüceksiniz sizinde yüzünüzde gülücükler olucak allahım burdaki bütün arkadaşlarımdan razı olsun hep destek oldular sizin için yapabildiğim dua sadece keşke elimden bişey gelse ama gece gündüz duamdasınız çok seviyorum ve biliyorumki sizinde hamiş haberlerinizi alıcam dünyalar benim olucak allahım gönlünüze göre versin aminnn

aminn canım sizlerde olmasanız zaten iyice çökecektım aynen bazen anneme bıel tahamul edemıyorum bu konu yüzünden gelmesem görmesem kımseyı dıyorum cok zormus ayseglcum rabbım ıns bızlerınde yuzunu guldurektir tabi sizin dualarınızla

selamlar bende kasımdan bu bebek hasereti çekenlerdenim. sizleri çok iyi anlıyor ve katılıyorum.herkez de aynı soru bebek varmı gibi,düşünmüyor musunuz gibi herkesin cocugu olmuyo gözüyle bakmasını istemiyorum.YÜCE RABBİM BİZLERİ EN KISA ZAMANDA SEVİNDİRİR İNŞALLAH.herkesin bi akıl vermesinden şimdiden sıkıldım. sizin mesajlarınızda beni bu yönde çok etkiledi.benimde çogu akrabalarım hamile olması beni kendim açısından çok üzüyor. sizlerin destegi bekliyorum. insan bazı şeyleri eşiyle bile konuşamıyor çünkü...:grev:
dualrımız senınle yasemıncım inş en kısa zamanda kavusursun melegıne hosgldın aramıza🙂

t

ahh şimallim ahhh canım Allahım güldürsün yüzümüzü canım bu tedaviyle meleğine kavuş inşallahhhhhhhhh!!!

inş sılam bakalım bugun gıttım işte overlerim çok çok küçülmüşler yok denecek haldelermıs pazartesi tekrar gıtcem hormon sonucuna gore baslayalım dedı tam bir yıl oldu bu hasretle yanmaya baslayalı rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavustursun meleklerımıze

Geri