Melek Anne
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan bir <LINKZ id=linkz12>bebek</LINKZ> varmis. Bir gün ALLAH'A sormus:
-ALLAHIM, beni yarin dünyaya gönderecegini söylediler, fakat ben o kadar kücük ve
gücsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?
-Tüm meleklerin arasindan senin icin bir tanesini sectim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Melegin sana hergün sarki söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve
mutlu olacaksın.
-Pekiiiii... Insanlar bana birseyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasil anlayacagim?
-Melegin sana dünyada duyabilecegin en güzel ve tatli sözcükleri söyleyecek, sana <LINKZ id=linkz5>konusmayi</LINKZ> dikkatle ve sevgiyle ögretecek.
-Peki Tanrim, ben seninle <LINKZ id=linkz15>konusmak</LINKZ> istersem ne yapacagim?
-Melegin sana ellerini acarak bana dua etmeyi de ögretecek.
-Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum, beni kim koruyacak?
-Melegin seni
kendi <LINKZ id=linkz19>hayati</LINKZ> pahasina dahi olsa daima koruyacak.
-Fakat ben, seni bir daha göremeyecegim icin cok üzgünüm.
-Melegin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarini sana ögretecek.
O sirada Cennette bir sessizlik olur ve düyanın sesleri cennete kadar ulasir. <LINKZ id=linkz8>Bebek</LINKZ> gitmek üzere oldugunu anlar ve son bir soru sorar:
-ALLAHIM eger simdi gitmek üzereysem lütfen cabuk söyle, benim melegimin adi ne?
-Meleginin adinin önemi yok yavrum, sen onu
ANNE diye cagiracaksin ......
BENİ HERDEFASINDA AĞLATAN VE DÜŞÜNDÜREN METİN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM <LINKZ id=linkz9>ANNE</LINKZ> ADAYLARI. GÖREVİMİZ <LINKZ id=linkz3>BÜYÜK</LINKZ> ALLAH TARAFINDAN HAZIRLANIYORUZ VE SEÇİLİYORZ <LINKZ id=linkz2>BEBEKLERİMİZ</LINKZ>
MELEKLER İMİZ BİZLERE <LINKZ id=linkz17><NOBR pGlpl="linkzHighlighted_4674" target="blank">
GÜVENİP</NOBR></LINKZ> GELYORLAR OLMASALAR DAHİ VAR OLACAK BEBĞİMİ BİLE ŞİMDİDEN ÇOK SEVİYOUM ALLAH BİZLERE EVLAT ACISI TATDIRMASIN BİZİ FAZLA BKLETMESİN İNŞALLAH....<!-- google_ad_section_end -->
<TABLE class=tborder border=0 width=400><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_17_665506', '2', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT><TABLE class=tborder border=0 width=400><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_42_665506', '2', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT><TABLE class=tborder border=0 width=400><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_73_665506', '2', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT>