selam kızlar...
çok ama çok heyecanlıyım.
dün regli oldum dedim ve yeni regli tarihimi listeye ekledim ama galiba bişeyler oluyor🙂
dün lekelenme olunca hemen ped koydum ve sonra da pek ilgilenmedim. sabah kalktığımda çamur gibi lekeler vardı. sonra kayınvaldemlerde akşama kadar temizlik yaptık. akşam bir baktım ki haa bişey yok. ben de test yaptım.
veeeeeeeeeeee ikinci çizgiyi hafif silik te olsa gördüm🙂)))))))))))))))))))))))))
ctesi akşamı olduğundan doktr, labaratuar bulamadım. yarın sabah yine test yapıcam. dua edin bana kızlar. dua edin de meleğim gelmiş olsun inşallah.
sarı sarı akıntı var ve normal regli sancım devam ediyor. normaldir di mi bunlar?
yarın size dakka ve skoru bildiririm. gece gece dayanamadım, heyecanan hemen yazmak istedim.
ayrıca desteğiniz için teşekkür ediyorum🙂
hepinizi çok seviyorum🙂
bugün benim için çooookkkk özel bir gün. 10 mart benim geçen sene hamilelikten önceki son adet tarihimdi 🙂 sanırım bu özel tarihi ömür boyunca unutmayacağım. sizinle paylaşmak istedim.
bu arada meleği olanlara sağlıkla kucaklasınlar diye ve meleklerini bekleyenlere de bir an önce kavuşsunlar diye hep dua ediyorum. rabbim sizinle olsun, inşallah tez vakitte allah herkese bebiş nasip etsin.
Ranagül.................................... 12 Mart Pirenses...................................12 Mart Şimall....................................... 13 Mart Sılam_nisa....................................13Ma rt Esinerkan.....................................14Ma rt Hazan.......................................14 Mart Dilara1.....................................17 Mart asm.ext..................................... 25 Mart Lalezar.................................... 25-29 Mart Melodi_cn ....................................28 Mart Pozitif baby..................................1 Nisan 2010 ANNE ADAYLARI
TEMMUZ <nobr target="blank">ANNE</nobr> ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <nobr target="blank">süperrrrrrrrr</nobr>)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 <nobr>Eylül</nobr> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
bugün benim için çooookkkk özel bir gün. 10 mart benim geçen sene hamilelikten önceki son adet tarihimdi 🙂 sanırım bu özel tarihi ömür boyunca unutmayacağım. sizinle paylaşmak istedim.
bu arada meleği olanlara sağlıkla kucaklasınlar diye ve meleklerini bekleyenlere de bir an önce kavuşsunlar diye hep dua ediyorum. rabbim sizinle olsun, inşallah tez vakitte allah herkese bebiş nasip etsin.
canım benim ne güzel valla hiç unutulmuyo çok doğru elamın geldiği ay iyikide gelmiş çakmak gözlüm çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın darısı bekleyen arkadaşlarıma aminnnnnnn haydi buay hamişler doldursun taşirsın listeyi dualarım sizlerle meleklerim biz hamişlerinde sağ salim kucağimıza versin mevlam bebişlerimizi
Ahh kıyamam canım benim yaaa...
Bu özel gününü bende kutluyor ve belkide ikinciyide burda kutlarız ne dersin canım benim, Ela'ma bri kardeş olur haaa 🙂