Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Sağol kankim benim şu an inan tek ihtiyacım sizlerin içten duaları, Allah razı olsun canım..
lalezar senın seans zamanın gelmiş canım kendini salı verme bak sabırsız bıle cocum olmaz derken hamiş oldu umudunu yıtırme kuşum bak benke beklıyom ıkıncı olsun dıye 4 senedır olmuyor en kısa zamanda sağlına kauşursun inşallah bırdaha boyle şeyler duymayım

tatlıcadım cok doğru yazmişsın ınsanın bazen umudu yitirıyor

kızlar bu gun kadınlar gunu nerdesınız kadınlar gunuzu kultlaı bol bol hamiş dileğiyle hamişlerımızde bebişlerını kucana alma dileğiyle

kızlar mide bulantısı benı olduruyor kokulardan rahatsız oluyom daha gunum gelmeden olurmu belırtı yoksa pisgolejıkmı aranızda once bulantısı olan varmıydı

sevınecegız cnm hıc merak etme rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek allahım sana acıl sıfa versın gecmıs olsun 🙂

Canlarım benim, yeryüzündeki meleklerim, inanın kendimi hiç salmak yada umutsuzluğu düşmek yada karamsar olmak istemiyorum banada yakışmıyor hiç biliyorum, ama belirttiğim gibi işte kullandığım ilaç beni biraz etkiliyor, sabırsızımın hamileliğini ne kadar sevindim bilemezsiniz, tabiki sizlerinde hamiş kaldığınızda sevincimi unutmuyorum.. Bu durum geçici biliyorum ama kendimi mutlu edemiyorum bu ara, Polyanna tatilde sanırım 🙂
Hepinize desteklerinizi için çok teşekkür ederim canlarım benim...

merhaba arkadaşlar,
Ben de 4 ayı doldurdum bu ay 5.ay henuz başarı sağlayamadık. Gecen cts doktora gittim genel bir kontrol yapıldı smear testi filan. 2-3 ay daha deneyelım sonrasında yıne konusalım dedı doktorum da. Beklemedeyız 2-3 ay daha deneycegız bakalım hayırlısı. Rabbim hepimizi tez zamanda sevindirsin inşallahhh

Hazancım burada 2-3 sene bekleyenler var, bence bu kadar acele etme oluruna bırak..

sabırsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aşkım canım çok sevindim allah tamamına erdirsin canım herzaman duamdaydın canım çokkkk mutluyum ya

Allah razı olsun canım. burda da kader arkadaşlığımız devam ediyor bak, peşinden geliyorum🙂

sabırsızıııııım çok sevindim canıım yaaa.Allah sonunda yüzüne güldü bak.Allah meleğini sana bağışlasın.e artık sıra bizde şimdi.

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 🙂
ayağımı sürüyorum🙂

çok teşekkür ederim canım. darısı tüm isteyenlerin başına🙂

canım hayırlı olsun,çok sevindim,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.

ayyyy canım benim teşekkür ederim. inşallah 🙂

laloşum, canım benim rabbim inşallah senin de yüzünü güldürsün. ne desem boş. seni o kadar iyi anlıyorum ki...

sabırsızım allah tamamına erdırsın ınsallah....hersey ınsalah yolundadır ve yolunda gıder sorunsuzca kucagına alırsın ınsallah canım.....

aiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn 🙂

ancak bu kadar güzel ifade edilebirdi. ağlattın kıs beni🙂
Allah'ım bebek isteyen tüm kardeşlerimin kucağını boş bırakmasın. amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn!

hayırlısı olsun canım. benim adım sabırsız ama bak 3 yıl iyisiyle kötüsüyle geçti. umarım çok beklemeden bebeğine kavuşursun🙂

hayırlısı olsun canım. benim adım sabırsız ama bak 3 yıl iyisiyle kötüsüyle geçti. umarım çok beklemeden bebeğine kavuşursun🙂[/QUOTE]

amin canım aminnnn 🙂 Sen de hayırlısı ile saglık huzurla kucagına alırsın bebişini umarım. Bizlere de dua et olur mu canım benım.

allahımmmmmmmmmmmmm inanamıyorum çok şükür sanaaaa

sabırsızım canım birtanem benim inan o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana... şu anda ellerim titriyor ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum, ama hepsi sevinçtten.

rabbime sonsuz şükür senin de meleğini göndermiş. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve inşallah sağ salim meleğini kucaklarsın.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum ve çooookkk heyecanlıyım canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂