Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım herzaman herzaman duamsın zaten inş biran önce bu skıntılı günleri atlatı mutluluğa yol alıcaksın rabbim seninde yüzünü güldürecek inş bitanecik kankim rabbim yar ve yardımcın olsun inanki seninde yüzündegüller açıcak rabbim bu yolda daha fazla bekletmesin seni inş hepsi geçicek hepsi dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden canım çok mutlu ol inş

Sağol kankim benim şu an inan tek ihtiyacım sizlerin içten duaları, Allah razı olsun canım..

sevınecegız cnm hıc merak etme rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek allahım sana acıl sıfa versın gecmıs olsun 🙂

lalezarımmm elbette senin için de sevineceğiz belki de ben doğurmadan seviniriz kız🙂)) hadi hadi tatlım sana yakışmıyor bu çökük haller.sen canavar gibisin. hiç tasa etme tatlım sabızrsız da benzer şeyler söylüyordu hatta o artık bunalımdaydı sonra gece bitti gün ağardı yeni gün yeni umut demekti ve umut kendine tutunanları hiç yarı yolda bırakmadı. gül yüzünü sakın ola asma sıcak yüreğine sakın sakın soğutma lalem senin için de çığlıklar atacağız..dualarımla kardeşimm

2 senediR uyeyım buraya ve ıkı yıldır hangı arkadaslarımızın bu guzel haberlerını alıp da mutlu olmadık kı.....
ısım ısım sayarsam uzun olur ama hepsı allahın ıznıyle dılegıne kavustu.....bu gecen surede hıc mı umıtsız olmadık evet cogu zaman olduk,sıteyı terkettık gelmedık buralara ama sonucta ne oldu bır gun o haberı aldık veya verdık ve mutlu olduk.....
aysegul,sabırsızım,yazgulu ben ve dıger arkadaslarımız........aylar yıllar gectı bekledık gelmedı melegımız ama neoldu sonucta suanda cogumuz anne oldu yada anne adayı....
LALEZAR SÖZUM SANA,UMUTLARIN TUKENMEMESI GEREKTIGINI BUGUN SABIRSIZIMIN HABERIYLE BIRKERE DAHA ANLADIK,TABIKI BU SEVINECEGIMIZ GUNLER BITMEYECEK VE TABIKI SENIN ICINDE SEVINECEGIZ....UMUTSUZ YASANMAZ VE UMUTLARIN CANLI KALMASI ICIN BIZDE CANLI OLALIM BILIYORUM BU SURE COK SIKICI VE BITMIYOR AMA ONEMLI OLAN BIZIM RUH SAGLIGIMIZ.....

NITEKIM PSIKOLOJIK DEGILMI BU OLAY COGUMUZUN STRES YUZUNDEN KAFAYA TAKTIGIMIZ ICIN OLMADI DEGIL MI BU BEBEK AYLARCA.....
INSAN BAZEN KENDI KENDININ DOKTORU OLMLIYMIS GERCEKTEN OYLE....
TOPIGIMIZE YENI GELEN GORUSMEDIGIM DIGER ARKADASLAR SOZLERIM SIZEDE....
BURDA DEMEK ISTEDIGIM SABIRISIZMIN HABERIYLE LALEZARIN YAZISIYLA BUTUNLESEN BIR ORTAK NOKTA CIKTI....
OKADAR UZULDU KAHRETTI SABIRISIZM KENDINE KUSTU U BUNALIMA GIRDI AYSEGUL DE OYLEYDI AMA COK SUKUR SUANDA ALLAHIN IZNIYLE BIRER ANNE ADAYII OLDULAR.....YANI SEN TAKSAN DA TAKMASANDA ZAMAN GECIYOR VE OLACAGINA VARIYOR TEK GIDEN SENDEN...HAYIRLIISYLA BEKLEMEK EN DOGRUSU BU ZAMAN ZOR OLSADA KENDINIZ VE MELEGINIZ ICIN SABREDIN KIZLAR....O MUTLU ANLAR GELECEK HEPINIZIN MUTLULUGUNA ORTAK OLACAGIZ BIZLER.....INSALLAH.....ICIMDEN GELDI OLAYLARI GORUDKCE YAZMAK ISTEDIM.....

Son düzenleme:

canım yazdıkların ağlattı beni okadar güzel anlatmışsınki hayranlıkla okudum çok doğru aynen sana katılıyorum rabbim bizden dAha merhametli birbirim,ize ettiğimiz dualar kabul oluyo er yada geç biz birbirimizin üzüntüsünede sevincinede ortağiz hepinizi çok ama çok seviyorum ve burdaki herkesin sevincine ortak olucaz herkez er yada geç mutlu olucak inş allahımın izniyle