Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

herkese günaydın güzeller
herkese mutlu güzel ve bol hamişli bir hafta diliyorum
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda meleğinize kavuşursunuz
bizde 33. haftadayız meleğim normal doğum pozisyonunu almış herşey çok şükür ki yolunda dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum herkesi

tatlım hayırlı olsun allahım nasıbıyle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnm benım dikkat et kendıne

vee iste o süperrrrrrrrrrrrrrrrrr haberrrrrrrrrrr allahimmm sana sükürler olsun canim inanki coks evindim ins diger arkadaslarinda böyle haberlerini aliriz bol bol dinlen cok dikkat ett kuzum

nasıl yakıştı sabırsızım oraya

kızlar liste nıye boyle silik cıkıyor

Tebrik ederim canım ya çoook sevindim Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin sen umutsuzdun ama bize büyük umut oldun uzun süredir uğraşıyordun boşuna dememişler sabrın sonu selamettir

SABIRSIZIMMM,çok sevindim.Rabbim devamına erdirsin.

canım benim yaaaaa nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam
Rabbim hayırlı sağlıklı eylesin
canıııııııım tekrar tekrar tebrik ederim
öpüyorum sizi:bebeğim:

SABIRSIZIM tebrşikler cnm Rabbim tamamına erdirsin çok ama çok sevindim kendine ii bak cnm

kızlar hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama işte olduğumdan çok müsait değilim.

dualarınız için, desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.
bu akşam 5 gbi doktora gideceğim. inşallah herşey yolundadır.

bilmeyenler için söyliym yaklaşık 3 yıldır bekliyorduk bu günü🙂

bu ay özel birşey yapmadım. yani yaklaşık 3 yıldır yaptığımız gibi önemli günlerde ilişkiye girdik ve sonrasında en az yarım saat yatakta kaldım.

hamile olduğumu hiç farketmedim çünkü normal regli ağrılarım vardı. hatta cuma günü biraz geldi. ctesi akşamı baktım hala gelmiyor, test yapayım da kafamı rahatlatayım. negatifi görünce sökülür dedim. hiç beklemiyordum. sürpriz oldu 🙂

hepinizi kocaman öpüyorum.

canım benım saolsın bızedende duanızı eksık etmeyın ALLAH bır nefeste kurtarsın ınsallh

canım çok özlettin kendini oh ne güzel herşey yolundaymış duarımız birbirmizin üstünde olsun bende seni öpüyorum

sabırsızıııııım çok sevindim canıım yaaa.Allah sonunda yüzüne güldü bak.Allah meleğini sana bağışlasın.e artık sıra bizde şimdi.

🙂)))))) sabırsızımmmm kardeşim yani ne desem o kadar çok duygulandım ki gözlerim boşalacaktı zor tuttum tüylerim ürperdi Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ya inanç ümit o kadar güzel ki..kelimelere sığmayan bir huzur hissettim senin güzel haberinle maşallah barekallah canım yaaa
vay arkadaş darısı diğer kardeşlerimize
sılammm senin de yakındır öyle hissettim öyle olsun inş..Allah biliyor sizlerin yüreği nasaıl sızlıyorsa o sızıyı bizde içimizde hissedip yaşıyoruz.dularımla melekler..

Bir gün benim içinde böyle sevinebilecek misiniz kızlar çok merakediyorum ve sabırsızlanıyorum artık, yine hastalıklar ilaçlar, isyan etmek istemiyorum ya rabbim ne olur beni de mutlu et...
Kortizon yine bana yapacağını yapıyor, kendimi iyi hssetmiyorum, uyuyamıyorum, ağzımın tadı hiç kalmadı, yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorum, kafam sürkli uyuşuk ve sık sık baş dönmem oluyor, çok sık duygu değişimleri yaşıyorum, çok çabuk sinirleniyorum falan... ayyy Allahım ne olur yardım et yarabbim kızlar bana dua edin bu zor günlerimde ben tek başıma altından kalkamıyorum 😕