herkese günaydın güzeller herkese mutlu güzel ve bol hamişli bir hafta diliyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda meleğinize kavuşursunuz bizde 33. haftadayız meleğim normal doğum pozisyonunu almış herşey çok şükür ki yolunda dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum herkesi
inanamıyorum canım yaaaa msjını bekliyodum yazmamıştım bu ne güzell haber böyle meleğin göbişine düşmüş ölemiii ? ayy allahım yüzümüzü güldürsün hep inş çok sevindim anlatamam sabırsızım .... böle bir haberle bende çalkalandım yemin ederimki duygularım depreştii ilkbaharın ilk hamişisin 😀 hadi gözün aydın canım arkadaşımm nediyeceğimi bilmiyorum bundan sonra kendine çok dikkat et olurmu ? hiç aksatma direk doktora valla teyzesi olarak azarlarım ha senii yiğenime ii bak valla çok duygulandımm canım benim buarada sabırsızım nezmandır istiyodunuz vee özel bişey kullandınmı canım benim merak ettim şimdi_?
güzel haberlerini bekliyorum 😀 öpüyorum kocaman sizii😀 mutluluğun daim olsun canım allah herkese versin herkesin yüzünü güldürsün.....
Nasıl güzel bir haber verdin sen öyle bana, offfffffffffffffffffffff süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
inan canım kendim kadar sevindim, Allahım tamamına erdirsin inşallah
Woooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
bitanemmmmmmmmmmmmmm cok sevindim yaa bakk ikinci cizgiyi hafifte olsa görsen bile hamilesin kuzum istee yinede bi kan testi yaptir balimm ya cok sevindim icime dogmustu demistim sana adet sancilari bendede olmustu kuzum ins melegin konu vermis annesine tutunmaya calisiyordur
vee iste o süperrrrrrrrrrrrrrrrrr haberrrrrrrrrrr allahimmm sana sükürler olsun canim inanki coks evindim ins diger arkadaslarinda böyle haberlerini aliriz bol bol dinlen cok dikkat ett kuzum
güzel Allahım sen büyüksün Allahım sen ol dedinmi her şey olur! Sabırsızım seni listeye ekledim canım benim tebrik ediyorum seni Allahıma binlerce şükürler olsun yaaa okadar sevindimki inan şu an heyecandan ellerim titriyor 😀 Allahım sağsalim kucağına almayı ve sağlıklı hamişlikler geçirmen dileğiyle canım arkadaşım maaşallah diyorum
Tebrik ederim canım ya çoook sevindim Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin sen umutsuzdun ama bize büyük umut oldun uzun süredir uğraşıyordun boşuna dememişler sabrın sonu selamettir
canım benim yaaaaa nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırlı sağlıklı eylesin canıııııııım tekrar tekrar tebrik ederim öpüyorum sizi:bebeğim:
kızlar hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama işte olduğumdan çok müsait değilim.
dualarınız için, desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.
bu akşam 5 gbi doktora gideceğim. inşallah herşey yolundadır.
bilmeyenler için söyliym yaklaşık 3 yıldır bekliyorduk bu günü🙂
bu ay özel birşey yapmadım. yani yaklaşık 3 yıldır yaptığımız gibi önemli günlerde ilişkiye girdik ve sonrasında en az yarım saat yatakta kaldım.
hamile olduğumu hiç farketmedim çünkü normal regli ağrılarım vardı. hatta cuma günü biraz geldi. ctesi akşamı baktım hala gelmiyor, test yapayım da kafamı rahatlatayım. negatifi görünce sökülür dedim. hiç beklemiyordum. sürpriz oldu 🙂
herkese günaydın güzeller herkese mutlu güzel ve bol hamişli bir hafta diliyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda meleğinize kavuşursunuz bizde 33. haftadayız meleğim normal doğum pozisyonunu almış herşey çok şükür ki yolunda dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum herkesi
🙂)))))) sabırsızımmmm kardeşim yani ne desem o kadar çok duygulandım ki gözlerim boşalacaktı zor tuttum tüylerim ürperdi Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ya inanç ümit o kadar güzel ki..kelimelere sığmayan bir huzur hissettim senin güzel haberinle maşallah barekallah canım yaaa
vay arkadaş darısı diğer kardeşlerimize
sılammm senin de yakındır öyle hissettim öyle olsun inş..Allah biliyor sizlerin yüreği nasaıl sızlıyorsa o sızıyı bizde içimizde hissedip yaşıyoruz.dularımla melekler..
Bir gün benim içinde böyle sevinebilecek misiniz kızlar çok merakediyorum ve sabırsızlanıyorum artık, yine hastalıklar ilaçlar, isyan etmek istemiyorum ya rabbim ne olur beni de mutlu et...
Kortizon yine bana yapacağını yapıyor, kendimi iyi hssetmiyorum, uyuyamıyorum, ağzımın tadı hiç kalmadı, yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorum, kafam sürkli uyuşuk ve sık sık baş dönmem oluyor, çok sık duygu değişimleri yaşıyorum, çok çabuk sinirleniyorum falan... ayyy Allahım ne olur yardım et yarabbim kızlar bana dua edin bu zor günlerimde ben tek başıma altından kalkamıyorum 😕