Kızlar ya bende bu ay iki yılı dolduruyorum umutsuz değilim hala umudum var ama belkide bu dünyada annelliği yaşayamıcam Allah bilir Ben daha nişanlıyken daha çocuk fikrinin ç si bile yokken aklımda bir rüya görmüştüm ve o rüyadan sonra hep düşündüm ben ya çocuk sahibi olamıcam yada bunula ilgili çok zorluklar yaşıcam rüyamı kısaca anlatmak istiyorum ve yorumlarınızı lütfen bekliyorum (Ben çocukken bizim binada bir kadın vardı çocuğu olmadı evlatlık aldı Ben o bayanı her ne hikmetse hiç aklımda bilicimde olmayan birisini ve yıllar önce ayrıldığımız şehirde hani yolda falan görsem neyse rüyamda gördüm bu benim için ilginç ve Allahımın bir işaretimi ?yaşayarak öğrenecem çok uzattım onun balkonudayım 4 tane saksı çiçek var ve birisi kurumuş ben sulamak istiyorum o bayan çıkıp bana kızıyor onlar benim dokunma diyor sonrasını hatırlamıyorum ) gerçektende 2 yıldır uğraşıyorum acı çekiyorum göz yaşı döküyorum günlerim zor geçiyor. Her ay bekliyorum hep bekliyorum o gün gelecek mi? şüpheler içindeyim....