Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

rüya yorumlamaktan anlamam canım ama inşallah korktuğun gibi olmaz. dil herşeyin hayırlısı diye dua etse de gönül ferman dinlemiyor🙁
geçen hafta arkadaşlarımızla buluştuk. 4 evli çifttik ve üçünün bıtırcığı vardı. ordan oarya koşuyor, anne-babaları da peşlerinde. eşimle sadece göz göze geldik ve içten içe ağlaştık🙁
çok zor 🙁

sabirsizim hosgeldin cnm seni cok özledik nasilsin

hoşbulduk canım. iyi olmaya çalışıyorum. halimize bin şükür.

sen nasılsın? nasıl gidiyor? inşallah sağlığınız yerindedir.

hamd olsun canim iyi cok sükür 33 haftalik olduk teyzesi sana cok dua ediyorum ve tüm istiyen arkadaslarima allahim tezden yüzünüzü güldürür ins cnm

canım öncelikle rüyalar ya bilinçaltı rüyalarıdır yada geleceği gösteren rüyalardır.senin bilinçaltında o kadın olmayabilir ama olmazsa evlatlık alırız yada o duruma düşmekten bian bile korktuysan o rüyana girmiş olabilir.rüyada çiçek görmek kadınlar için hamileliğe yorulur.sulamak ise başarıya.ama eğer kurumuşsa o çiçek sıkıntıya işarettir.yani sen hamile kalmayı bunu başarmayı çok istiyorsun ama sıkıntıdasın.bu rüyan tamamen senin tamda şu anki durumunu gösteriyor.olmayacağına dair birşey yok.sen sadece bunu kendine sıkıntı yapmışsın.

sabırsızım sende lütfen umutsuzluğa kapılma her zaman bir umut vardır belki daha zamanı vardır hep bebekleri olan arkadaşlarımız olacak hep bizden sonra evlenipte hamiş kalanları öğreneceğiz malesef içimiz yansada içimiz ağlasada yüreğimize taş basıp hayırlısı böylemiş demek zorundayız Allahım sınıyor Allahım sabır versin Allahım yardım etsin hepimize

hic gelmez insallah melegin konu vermistir cnm bende öyle adet sancisi gibi sanci cekmistim bakalim ins seninkide öyledir bitanem

zannetmiyorum. bildiğimiz adet sancısı işte🙂

hakkımızda hayırlısı böyleymiş...
bahsettiğim o 3 arkadaş ta ben istiyorum diye ağlanırken istemiyorum diyenlerdi. kahroluyorum yaaa🙁