Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hadi sıkıyosa yapmasınlar yoksam biber geliyiiiiiiii
oyy taze hamişim minik kuşum sen hastamı oldun
gebelik belirtilerinde de grip yer alıyor bunu bilesin canım tabi ilaç kullanamayacağından bol bol yatıyosun ve o kocişine diyonki bana ton ton C Vitamini al!!! Eğer yine de iyileşemezsen beni çağır bidenem ben saa bakarım taze hamişimm
bebişine ve kendine iyi bak Allaha emanet olun

beğenmesen biber geliyi zatii
ona göre
Canım 10 gün öncesinde oldu diyorsan benim tahminime göre yerleşme kanaması değilde yumurtlama döneminde de bazen kanama olabiliyormuş eğer yumurtladıysan bırak pc başında oturmayı
git kocişini bul ve çalış yoksa sılam beni furacakmış de taammı
ama tabi ben dr deelem belkim bebe gelmiştir o zamanda saaa pamuk şekeri gönderem yii taammı

Kızlar dün göz dr.umla telefonda görüştük, bebek olmadığını söyledim, o zaman ilaca başlamamı söyledi, akşam eşime hemen aldırtıp bugün başladım, 40 mg dan başlattı çok yüksek değil, sanırım 40 gün içinde biter, çünkü azaltarak kesilmesi gerekiyor, bu hafta da gitmiycem haftaya gel o zaman dedi, şimdi '0' tuz ve hamur işleri asla yememem lazım yoksa o kadar uğraşıp verdiğim kilolar geri gelir mazallah 🙂
İçim UMUT doldu bugün ilacı bitirince hemen dr.a gidip yumurta takibi falan yaptırmak istiyorum belki de klomen falan kullanırım hayırlısı ayyyyyy içim şişti

canım ya bilmiyorum bakaım ne dicek doktor ama resmen adet gibiyim karın ağrım çok var dayanacak gibi değil ama yinede ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye birde çalışıyorum valla 😀 kocişi anca akşama yakalayıp tenhada kıstıra bilirim 😀 😀 ii dileklerin ve yazıların için saoll meleğimm çok dadlusun😀

canım hakkında hayırlısı bak seni biber süreceklerimin dışında tuttum tedavin var diye ama şimdiden ben peşin peşin diyem tedavi bitince biberler hazırda ona göre bebiş istiyem
ayy ben garı istiyem der gibim oldu

aaa tenha menha dinleme şekerim herife göz açtırma tamam eferim saa
inşallah en kısa zamnda gelir meleğin canumm sende datlusun kız

Huhuuuu kimse vaymııııııııııııııııııııııııııııııııı 😀

ben olsam yeter mi lalezarımm

🙂)) sılam kırıp geçirmişsin ortalığı.. kızlar biber korkusuna eşlerine saldıracak🙂))
çalışsınlar anacım nerde bulurlarsa sıkıştırsinlar demi ama ahh ahh ben bi iyileşsem kocişe gösterecem gününü ama napak enerji biriktiriyom dönüşüm muhteşem olacak

Sılamcım ben biber işinden yırttım bu ay
hee yırttım sanma bidahaki aylarada biber stoğum var sen şimdiden hazırlığını yap klomen mi preseedmi bilmem artıkın

Mrs.m canım benim seni görüyorum ama bağlantım öyle kötü ki canım, nasılsın, ELA'cım nasıl 🙂
Belki tekrar yazamayabilirim canım bağlantı diyorum ya... öpüyorum ikinizide...