Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

saol kankim ballı lokmam nasılsın bakim daha iyimisin

aminn canım benim çok saol rabbim tez vakitte sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin

sen naaptın anlat bakim merak ettim
inş. teşekkürler iyiyim bende şubat ayında doktor ilaç verdide bu ay tüp bebeğe geçicez galiba haftaya tekrar gidicez doktora belli olucak zamanı

Günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beni hamişler listesine ekliyebilirsiniz.. ya sevinçten ne edeceğimi bilmiyorum.. kimsenin haberi yok ilk burdn sizlere sölüyorum... Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı isteyen herkesee inşallahh
tebrikler hayırlı olsun çok sevindim

saol kankim ballı lokmam nasılsın bakim daha iyimisin

aminn canım benim çok saol rabbim tez vakitte sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin

sen naaptın anlat bakim merak ettim

Napim kankim işte cumayı bekliyorum yine göz dr.uma gidicem büyük ihtimalle kortizon almam gerekecek yine ve bizim bebek işi ertehelecek durum böyle işte.. Sen nasıl oldun tatlım daha iyisin inşallah 🙂

pozitif babybim lalezarım sılam hadi inş sıra sizde tez zamanda Allah ım güzel haberlerinizi almak nasip etsin melekler
canım inşallah !!Güzel Allahım hasretle yanan gönüllerin hasretini dindirsin ve kimsenin kucağını boş gözünü yaşlı bırakmasın :bebeğim:
melekler listenize benide eklermisiniz ? benimde adet tarihim 14 mart .... innsan kendini listede görünce daha heycanla bekliyo adet gününü buarada hamiş olanlar gözünüz aydınn darısı başımızaaaa😀
canım inşallah meleğine kavuştuğunu bizlere tez zamanda müjdelersin burada göbek atarız 😱rkide:
lalezar bu ayda olmadımı kuşum sen şu miğdenı duzelt canım inşallah beraber hamiş olcak
sılam nısa sanada gecmiş olsun ay nasıl oldunu bılırım grbın cok cektım ayrıca başınız sağolsun allah annesıne babasına sabır versın
yenı gelen arkadaşımız hoşgeldın esinerkan inşalla enkısa zaman da hamiş olursun
kızlar hepınızı cok özledım
sağol pirensesim fena ya yaz gelsin artıkın 🙂
kızlar selam nasılsınız ben bugün neler yaşadım neler hastanede bayıldım kendime geldiğimde başimda hemşiler bakın kanaması falan varmı diyorlardı nasıl korktum anlatamam neyseki meleğim iyiymiş ya yere düşseydim diyorum doğru düzgün yiyemiyorum meleğimi besleyemiyorum herşeyden tiksiniyorum korkudan kendimi nasıl sıkmışım saatlerdir ağlıyodum daha yeni kendime geldim neolur teyzeleri dua edin meleğime ona bişey olmasın sağlıcakla dünyaya gelsin inş

rabbime dua ettim listedeki arrkadaşlarıma inş hepinize ve bütün isteyenlere nasip etsin mevlam çok öpüyorum sizi
oyy bidenem ya sen niye kasıyorsun kendini canım sen hiç yemek yemesende bebeğin senin vücudunda depoladığın vitaminlerle büyür sen su içmeye özen göster yeter :kiss: artık rahatla arkadaşım bebeğine ciciler bakmaya başla sen annesi bebisim
canımmmmm ne oldu sana öyleeee 🙁(( üzüldüm. yiyemediğin için muhtemelen tansiyonun ya da kan şekerin düşmüştür. çok şükür bebişin iyiymiş. aman dikkat et canım.

bak tatlım benim de bulantım çoktu, ağzımın tadı hiç yoktu. ne yersem yiyeyim demir tadı alırdım. ama sırf bebişim için yemeye çalışmıştım. olur da düşer kalırım bir yerlerde diye. yoksa yediklerimden hiçççç zevk almıyordum. kendime güç katmak için yemem gerektiğine inanmıştım.

sen bebeğinin beslenemediğini düşünme. ilk 3 ay zaten senin depolarından besleniyor, yani yediklerinle beslenmiyor. o yüzden için rahat olsun. ama güçlü kalabilmek için yemek zorundasın canım. aman dikkat et, meleğin rabbime emanet inşallah.
mrsmimmmmm canımmmm o minik prenses ne kadar datlu olmuşşşşşşşşşşşşş :nazar: yirim onu ben yirim teyzoşunun fıstıkııııı kuzuma maaşallah :kiss:
bebiş istıyorum ALLAHIM cok sey degıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll isyan etmek ıstemıyorumm.. etmıyorum ama ne olur yaaaaa 🙁(((((((((((((((((((((((
canım yaşananlar insanların ayakta durmasını zorlaştırıyor ama Mevlam bizleri de güldürecektir arkadaşım zor biliyorum ama sabır diyorum sana 🙂
inş. teşekkürler iyiyim bende şubat ayında doktor ilaç verdide bu ay tüp bebeğe geçicez galiba haftaya tekrar gidicez doktora belli olucak zamanı
canım dualrım seninle olacak inşallah bu defa meleğine kavuşursun Allahım mis gibi sağlıklı mı sağlıklı yumoşlar versin ve o yumoşlarında spermlerin başını döndürsün çifter çifter embriyolar oluversinnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNN!!!bebisim
Napim kankim işte cumayı bekliyorum yine göz dr.uma gidicem büyük ihtimalle kortizon almam gerekecek yine ve bizim bebek işi ertehelecek durum böyle işte.. Sen nasıl oldun tatlım daha iyisin inşallah 🙂
canım hakkında hayırlısı ben de uzun süre kortizon kullandım inşallah sen daha kısa sürede tedavine sonuç alırsın ve meleğini müjdelemek için bizlere gelirsin :kiss:

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:ebebek:
:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:
Ranagül.................................... 12 Mart
Pirenses...................................12 Mart
Şimall....................................... 13 Mart
Sılam_nisa....................................13Ma rt
Esinerkan.....................................14Mart
Hazan.......................................14 Mart
Dilara1.....................................17 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart
2010 ANNE ADAYLARI :leylek
bebisim

erkek%20bebek.gif
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EYLÜL ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EKİM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
KASIM
ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ARALIK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

:leylek2011 ANNE ADAYLARI:leylek
erkek%20bebek.gif
OCAK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ŞUBAT ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end -->

Anacım bakın şuraya ya 😕 bakın şu beş günde (12-17 mart arası) en az yarı yarıya listeden hamiş istiyorum ona göre bak hamiş değilim diyenin ağzına acı biber sürerim dimedi dimeyin hahaha hem baharda gebelik şansı artarmış haydin kızlar coşturun gariiiiii hamiş isteyommmm😱rkide:😱rkide:😱rkide: anacım bana sakın kızmayın bu ay diskalifiyeyim kocişte bende hasta olunca çalışamadık bu ay pas geçelim ben :haha:

Anacım bakın şuraya ya 😕 bakın şu beş günde (12-17 mart arası) en az yarı yarıya listeden hamiş istiyorum ona göre bak hamiş değilim diyenin ağzına acı biber sürerim dimedi dimeyin hahaha hem baharda gebelik şansı artarmış haydin kızlar coşturun gariiiiii hamiş isteyommmm😱rkide:😱rkide:😱rkide: anacım bana sakın kızmayın bu ay diskalifiyeyim kocişte bende hasta olunca çalışamadık bu ay pas geçelim ben :haha:

Canım benim inşallahhhh dediklerin gerçeklerşirr.. inşallah inşallahhh 😉)))Rabbim herkese nasip etsin amin... 😉))Ben fena grip oldum ve hiç bi şey yapamıyorum kendi kendime savaş veriyorum ve sürekli yatıyorum.... Yaa hamileliğime alışamamışken birde grip cıktı cok fena etti beni hamileliğin yrgunlugu yanı sıra birde grip ;(((

ayyy sen çok yaşa emiii benii çok güldürdün yahuuuu hahahahahahaah çok beğendim iletini sılam nisa .... ama kızlar size bişey danışmak istiyorumm ben şuanda adet gibii hastalandım neden bilmiyorum bu gebelik sonlandıktan sonraki adet döngüm bööle olması normal değilmi nerdeyse 10 gün erken adet görüyorum yoksa bu yerleşme kanamasımı doktor tekrar gebe kalabilirsin demişti çok tedirgin oldum şimdi bak😀 cuma günü içinde randevu aldım doktoruma bakalım nedicekk?

Geri