Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tebrikler hayırlı olsun çok sevindim

saol kankim ballı lokmam nasılsın bakim daha iyimisin

aminn canım benim çok saol rabbim tez vakitte sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin

sen naaptın anlat bakim merak ettim

Napim kankim işte cumayı bekliyorum yine göz dr.uma gidicem büyük ihtimalle kortizon almam gerekecek yine ve bizim bebek işi ertehelecek durum böyle işte.. Sen nasıl oldun tatlım daha iyisin inşallah 🙂

pozitif babybim lalezarım sılam hadi inş sıra sizde tez zamanda Allah ım güzel haberlerinizi almak nasip etsin melekler
canım inşallah !!Güzel Allahım hasretle yanan gönüllerin hasretini dindirsin ve kimsenin kucağını boş gözünü yaşlı bırakmasın :bebeğim:
melekler listenize benide eklermisiniz ? benimde adet tarihim 14 mart .... innsan kendini listede görünce daha heycanla bekliyo adet gününü buarada hamiş olanlar gözünüz aydınn darısı başımızaaaa😀
canım inşallah meleğine kavuştuğunu bizlere tez zamanda müjdelersin burada göbek atarız 😱rkide:
sağol pirensesim fena ya yaz gelsin artıkın 🙂
oyy bidenem ya sen niye kasıyorsun kendini canım sen hiç yemek yemesende bebeğin senin vücudunda depoladığın vitaminlerle büyür sen su içmeye özen göster yeter
artık rahatla arkadaşım bebeğine ciciler bakmaya başla sen annesi

mrsmimmmmm canımmmm o minik prenses ne kadar datlu olmuşşşşşşşşşşşşş
yirim onu ben yirim teyzoşunun fıstıkııııı kuzuma maaşallah

bebiş istıyorum ALLAHIM cok sey degıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll isyan etmek ıstemıyorumm.. etmıyorum ama ne olur yaaaaa 🙁(((((((((((((((((((((((
canım yaşananlar insanların ayakta durmasını zorlaştırıyor ama Mevlam bizleri de güldürecektir arkadaşım zor biliyorum ama sabır diyorum sana 🙂
inş. teşekkürler iyiyim bende şubat ayında doktor ilaç verdide bu ay tüp bebeğe geçicez galiba haftaya tekrar gidicez doktora belli olucak zamanı
canım dualrım seninle olacak inşallah bu defa meleğine kavuşursun Allahım mis gibi sağlıklı mı sağlıklı yumoşlar versin ve o yumoşlarında spermlerin başını döndürsün çifter çifter embriyolar oluversinnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNN!!!

Napim kankim işte cumayı bekliyorum yine göz dr.uma gidicem büyük ihtimalle kortizon almam gerekecek yine ve bizim bebek işi ertehelecek durum böyle işte.. Sen nasıl oldun tatlım daha iyisin inşallah 🙂
canım hakkında hayırlısı ben de uzun süre kortizon kullandım inşallah sen daha kısa sürede tedavine sonuç alırsın ve meleğini müjdelemek için bizlere gelirsin

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ

Ranagül.................................... 12 Mart
Pirenses...................................12 Mart
Şimall....................................... 13 Mart
Sılam_nisa....................................13Ma rt
Esinerkan.....................................14Mart
Hazan.......................................14 Mart
Dilara1.....................................17 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart
2010 ANNE ADAYLARI

TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>)

Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)

Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

EYLÜL ANNE ADAYLARI

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

EKİM ANNE ADAYLARI

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)

KASIM
ANNE ADAYLARI

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

ARALIK ANNE ADAYLARI

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

2011 ANNE ADAYLARI

OCAK ANNE ADAYLARI

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr)

Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr)

Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)

ŞUBAT ANNE ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end -->

Ranagül.................................... 12 Mart
Pirenses...................................12 Mart
Şimall....................................... 13 Mart
Sılam_nisa....................................13Ma rt
Esinerkan.....................................14Mart
Hazan.......................................14 Mart
Dilara1.....................................17 Mart
Anacım bakın şuraya ya 😕 bakın şu beş günde (12-17 mart arası) en az yarı yarıya listeden hamiş istiyorum ona göre bak hamiş değilim diyenin ağzına acı biber sürerim dimedi dimeyin
hem baharda gebelik şansı artarmış haydin kızlar coşturun gariiiiii hamiş isteyommmm😱rkide:😱rkide:😱rkide: anacım bana sakın kızmayın bu ay diskalifiyeyim kocişte bende hasta olunca çalışamadık bu ay pas geçelim ben

Canım benim inşallahhhh dediklerin gerçeklerşirr.. inşallah inşallahhh 😉)))Rabbim herkese nasip etsin amin... 😉))Ben fena grip oldum ve hiç bi şey yapamıyorum kendi kendime savaş veriyorum ve sürekli yatıyorum.... Yaa hamileliğime alışamamışken birde grip cıktı cok fena etti beni hamileliğin yrgunlugu yanı sıra birde grip ;(((

ayyy sen çok yaşa emiii benii çok güldürdün yahuuuu
ah çok beğendim iletini sılam nisa .... ama kızlar size bişey danışmak istiyorumm ben şuanda adet gibii hastalandım neden bilmiyorum bu gebelik sonlandıktan sonraki adet döngüm bööle olması normal değilmi nerdeyse 10 gün erken adet görüyorum yoksa bu yerleşme kanamasımı doktor tekrar gebe kalabilirsin demişti çok tedirgin oldum şimdi bak😀 cuma günü içinde randevu aldım doktoruma bakalım nedicekk?