Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam kızlaaaaarr nasılsınız bakalım...lalezar içini ferah tut herşey olacağına varır.ayşegülüüm FASULYEMİZ nasıl rabbim o fasulye tanesinden bitanede benim içime atsa ,fasulyene söyle gül teyzesine de bitane gelsin

içim ferah canım, zaten olsun diye bir çabam olmadığı gibi, olmasa daha iyi diyordum, ama böyle gecikincede heyecan yaptım, neyse sakinim şimdi çok... Sizde ne var ne çok 😀

canımm çok sevindimmmm çok öpüyorum seni ve minik kızınıı

canm benim yyyaaa kıyamamm yine sen adet olana kadar dualarım seninle

ohooo kimler gelmiş kuşummm baya büyümüş oğluşun bir avazda doğur şinş çok öpüyorum seni ve meleğini

slmmm tatlımm iyidir inş canım ben iyiyim sen nasılsınnsöylememmi gülüm atacak inş hiç merak etme sen stres yok bak tamammı

canımm benimm seni çok merak ettim sabaha kadar uyandıkça dua ettim lalezarıma ve sana çokkk sevindimm inş hamişsin sen duarım seninle çokkkk öpüyorum seni merakta bırakma bizi tamammı allahım bütün isteyenlere versin sürprizide boşver bende ne hayaller kurdum ama olmadı inanki meleğini görünce herşey önemini kaybediyoo

slmmm tatlımm iyidir inş canım ben iyiyim sen nasılsınnsöylememmi gülüm atacak inş hiç merak etme sen stres yok bak tamammı[/QUOTE]

stres var işte😀 düşünmemeye çalışıyorum ama sabah daha yataktan kalkmadan direk aklma o geliyor geldimi gelse keşke ne zaman gelecek vs.ama allah biliyor herşeyi.

Kızlar yarın göz kontrolüm var, İzmir'e gideceğiz eşimle, yarın hiç giremem bir gelişme olursa c.tesi artık bilgi veririm size, öpüyorum hepinizi çok seviyorum...

slmmm tatlımm iyidir inş canım ben iyiyim sen nasılsınnsöylememmi gülüm atacak inş hiç merak etme sen stres yok bak tamammı

stres var işte😀 düşünmemeye çalışıyorum ama sabah daha yataktan kalkmadan direk aklma o geliyor geldimi gelse keşke ne zaman gelecek vs.ama allah biliyor herşeyi.[/QUOTE]

kıyamam sana tatlım benim ben yaşamadımmı sanki o duyguları ama inanki meleğin gelicek bırak sürpriz yapsın gününü hesaplama bakma tarihlere inanki stresli anneyi sevmiyo melekler hem ben senin duacınım çok beklemiyceksin benim içimden öyle geliyo

Huhuu kimse varmı..
Eşime aile hekimimize sordurttum, kullandığım mide ilaçları böyle adet gecikmesine neden olmazmış, birkaç gün daha bekleyinde kan testi yaptırın demiş 😕😕😕