olabilir canım bak sen bir oyyyy yerim ben onun nazını inş düzelir meleğim bebek işde saği solu belli olmuyo biyeri falan ağrımasında gerisi önemli diğil ee nede olsa kız nazlı olcak tabi
ya ayşegül teyzesi öyle işte nazlı valla.. iyiki adını naz falan koymamışız diyorum, yoksa hepten nazlı olurdu 🙂
dün çok iyiydi, bugün başladı. uykusunu da alamadı belki de ondan. şimdi iyi uyuyor maşallah.
tabiki oluyordu hiç korkma canım... hamileliğin ilk aylarında regl dönemleri geldiğinde bu tür ağrılar olurmuş. bende de olmuştu, genelde herkeste oluyor merak etme canım. hatta hesapla muhtemelen regl dönemin geliyordur.
canım benim baştan beri öylearada vurup geçiyo hımmminş bitanem acayip korkuyorum hatta ilk başlarda sürekli wc gidiyorum acaba hasta mı oldum diye saol bitanem içim rahatladı ablam bendede oluyodu dedi ama ben belki beni teselli ediyodur diye sanada sorayım dedim kuşum
ya ayşegül teyzesi öyle işte nazlı valla.. iyiki adını naz falan koymamışız diyorum, yoksa hepten nazlı olurdu 🙂
dün çok iyiydi, bugün başladı. uykusunu da alamadı belki de ondan. şimdi iyi uyuyor maşallah.
ayy nazlı çiçeğim benim teyzesi yesin onu amnn iyiki gerçekten öyle benim nazlı diye arkadaşlarım var hepside çok nazlı adına benzermiş amann maşallah canım uyusunda büyüsünn
canım benim baştan beri öylearada vurup geçiyo hımmminş bitanem acayip korkuyorum hatta ilk başlarda sürekli wc gidiyorum acaba hasta mı oldum diye saol bitanem içim rahatladı ablam bendede oluyodu dedi ama ben belki beni teselli ediyodur diye sanada sorayım dedim kuşum
canım benimmmm insan yine de hep şüphe içinde ve tedirgin oluyor değil mi?
sen içini rahat tuttttt bu sefer meleğin sana allahın izniyle sımsıkı tutundu. emin ol ben teselli etmek için söylemedim. ara ara bu tür ağrılar olabilir. vücudunun sistemi değişti sonuçta ve alışmaya çalışıyor senin miniğine 🙂
iyiyim canım biraz başım ağrıyor, gece prenses hanım sık kalktı ve de sabah huysuzdu. nihayet uyudu da rahatlar inşallah.
sen nasılsın miden nasıl oldu
canım benimmmm insan yine de hep şüphe içinde ve tedirgin oluyor değil mi?
sen içini rahat tuttttt bu sefer meleğin sana allahın izniyle sımsıkı tutundu. emin ol ben teselli etmek için söylemedim. ara ara bu tür ağrılar olabilir. vücudunun sistemi değişti sonuçta ve alışmaya çalışıyor senin miniğine 🙂
iyiyim canım biraz başım ağrıyor, gece prenses hanım sık kalktı ve de sabah huysuzdu. nihayet uyudu da rahatlar inşallah.
sen nasılsın miden nasıl oldu
Ayy kıyamam çok geçmiş olsun tatlım yaaa, ahh keşke bizimkide gelsede benimde başım bundan dolayı ağrısa 🙂
Midem daha iyi ama tedavi daha bitmedi antibiyotik alıyorum, sanırım bu gecikmeleri de o yapıyor.